16

Кривондел

преди 6 години

IQ то на хората в погото беше по-високо от това в парламента.

15

0

преди 6 години

С.Витков долен популист !

14

Анонимен

преди 6 години

Мъка, кеде видяхте музика в тия 3-4 часа страдание?

13

цеко

преди 6 години

До ГробокопачНа вкус, цвят и музика приятели няма.Повечето ще го нарекат простотия но според мен Светльо Витков е рядък талант.

12

Анонимен

преди 6 години

Че реално Контрол е преди Хиподил е повече от ясно. Да, Хиподил и те се водят 88-***, но реално започнаха с Алкохолен делириум през 93-та. До това време Контрол имаха много хитове! Но... да се твърди, че Хиподил копира Контрол е смешно! Контрол са си пънкари, Хиподил има малко пънк, ска, рок, на моменти метъл дори... Доста повече заиграват със стиловете. А и тестовете са доста различни.

11

Анонимен

преди 6 години

4 групи събрали едва по 2000 човека от тях доста роднини и приятели.

10

Анонимен

преди 6 години

Тия ги реанимираха, контролно дишане?

9

Анонимен

преди 6 години

Аз също бях на концерта главно заради Хиподил! Реално обаче най-бях впечатлен от Контрол, а Милена най-много вдигна публиката! Лошото на по-дългите концерти е, че хората се измарят и не са в най-добрия тонус за най-важната група! Малко така се получи и за Хиподил, те излязаха в 11, а доста хора тръгнаха да си хващат автобусите... Но които останахме се отразяхме на макс ;) Евала, дано през 3-4 години има такива концерти, заслужават си!

8

фен

преди 6 години

Бях на концерта заради Хиподил.

7

Хмм

преди 6 години

Добър концерт. Добро озвучаване. В общи линии концерта мина така:- Нова Генерация - изненадващо страшно добри, всички хитове които хората чакаха- Ревю - вместо Save Koral трябваше да пише Save Ревю- Милена - добре, че излезе да вдигне пак всички на крака, НГ ги вдигнаха, но Ревю приспа всички- Контрол - яко екшън - така и трябваше да бъде- Хиподил - просто хората след 4 часа на крак нямаше как да са във вихъра, но пак направиха доста добър завършек

6

niki

преди 6 години

Мда, ходих преди 10тина години на същия концерт. Като изключим Ревю с 1 нова песен, другите не са издавали нищо от години.Добри са, никой не спори, но няма нови неща и музиката ни е в застой.

5

Анонимен

преди 6 години

До ГробокопачКакво Светльо Витков? Че ви организира концерта, че събра групите, че се раздаде на сцената - това ли е несериозно? Аман от нереализирани ***...

4

Анонимен

преди 6 години

Великибраво

3

Анонимен

преди 6 години

Абсолютна простотия.

2

Анонимен

преди 6 години

Не бях слушал Контрол на живо с Иван, доста добре са, накефиха на макс! Като цяло стана яко шоу. А до 1 - чак да я е изгонил, просто излезе накрая, по-добре стана!

1

Стоян

преди 6 години

Тоз който е писъл статия си няма никаква идея как е минал концерта ... най-грозната сцена беше как фронтмена на Ревю изгони нагло от сцената Милена след изпята само 1 песен ... да си чакала реда понеже те имали да изсвирят още 2 песни ... грозна работа