66

Анонимен

преди 6 години

Следователно, българите са и зад всяко муле дето взима хвърлените от балконите пари от бабите и ги носи на измамника, като се мисли за куриер.

65

Анонимен

преди 6 години

Ама нека да е така за всеки българин - щом е българин е невинен.

64

anon

преди 6 години

държавата на андрешковците... затова сме (сте) на този хал. морални скотове. пишете сега минусите.

63

Анонимен

преди 6 години

САЩ са ***, фашисти, комунисти, империалисти и терористи и екстремисти.

62

Свобода за Желяз

преди 6 години

Желяз няма никаква вина ембаргото си е на краварите да си го спазват, ние сме българи, а не кравари да лежиш 25 г задето си продал нещо на някой. Нито е убиец, нито е крадец убий кравар спаси българин

61

Анонимен

преди 6 години

На Желяз не му дреме за вас.Защо на вас ви е грижа за него?Я по добре му съберете и 100 к за адвокат.Като се премести да живее в САЩ с жена си ще ви прати усмивка по радиото.

60

Футуролог

преди 6 години

Не мож ме убеди че това не е хибриден цирк на САЩ-спецслужбитеТо че този Желяз има минимална вина е ясно но е и ясно че е специално подбран човек измежду многото за хибридния цирк дето споменах в долния си коментар 44По телевизия ЕВРОКОМ даваха оръжейните складове на ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА с гранати,калашници и каквото се сетиш внесени от България в сандъци с надписи на нашата кирилица и език че даже имаше и името на фирмата доставчик от град в южна България беше някъде и са убити хиляди с него

59

AcOrP

преди 6 години

Българите са си типични офце. И обичат да си защитават явни престъпници. Само за него има заповед за екстрадация защото има доста по голяма роля от това да е просто служител на въпросната фирма. Той си е типичния Български далавераджия и е измислил далаверата да прекара частите през България да заобиколи ембаргото... Запитайте се за реалната причина да бъде уволнен от Луфтханза Техник и там се е опитал с далавери. Същото и с Иванчева гепиха я с подкупа са ни лук яла ни лук мирисала...

58

Анонимен

преди 6 години

При тази обществена нагласа по случая , Тиквун никога няма да разреши екстрадация , щото това са си няколко пункта надолу в рейтинга.

57

Анонимен

преди 6 години

Абе интересно ми е по тази логика , защо не се иска екстрадация и съд на шефа на ВМЗ Сопод , след като продадоха камара боеприпаси на Ислямска Държава , през Саудитска Арабия.Явно за джихадистите няма ембарго , щото не стрелят по американците в Сирия , а играят карти заедно.

56

преди 6 години

Ше работиш във фирма продаваща на страна замесена в глобален конфликт и няма поне малко да се усъмниш че има нещо нередно? Не е бил в пещера , гледал е, чел е новини или май просто заплатата е надделяла над съвестта и морала.

55

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 502000 лева в сметката ? И какво от това ? И аз имам 2000 лева в сметката.

54

Анонимен

преди 6 години

Нашите оръжия ние си ги произвеждаме, все пак. Ако бяхме взели един кораб танкове "Ейбрамс", уж за нашата армия и ги бяхме продали на бунтовниците срещу солидна комисиона, щеше да стане страшна веселба тука. Чак се размечтах.

53

Анонимен

преди 6 години

Момчето наистина е жертва на една система, но ако подавате данъчни декларации и се зачетете ще установите, че незнанието на закона не ви извинява за неспазването му, дори в България. Ясно е, че нашите подписват със затворени очи каквото им се бутне отвън, така че не се надявам на добър развой на събитията.

52

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 45Значи същата схема по която нашите оръжия попаднаха в ръцете на джихадистите.

51

МО експерт

преди 6 години

До Анонимен:"Сигурен ли си, че няма ангажимент, или просто не сме поискали никой"ПОВЕЧЕ ОТ УБЕДЕН СЪМ! Например ако една тъчна рейджърска *** от Ново село вземе, че изнасили и удуши някоя местна индо-българка то той няма да бъде съден в Бълрия! Ще го изведет веднага в щатите под предлог, че там ще го съдят, а българската страна даже не може да повдигне иск за кръвнина!

50

Анонимен

преди 6 години

Докато си разправяме вицове, в сметката има 2000 лева.

49

Анонимен

преди 6 години

До АнонименРазбирам, какаво са казали 2/3 от българите, но малко ме плаши това, което искат 90% от тях. Благодаря ти, че демонстрира уменията си, да кажеш очевидното.

48

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 45Кви американски стоки за Сирийската авиация.Поредния виц

47

Анонимен

преди 6 години

Сигурен ли си, че няма ангажимент, или просто не сме поискали никой