43

Умен гущер

преди 6 години

До Анонимен 31Значи и през 68-*** година са ставали такива неща.--------------------Абе ти нормален ли си или не можеш да четеш? Каква 68-***, какви фестивали те гонят? Изчезнала е през 1991 и тогава е била на 31. Значи е родена през 1960 и днес трябваше да е на 58 г.

42

Анонимен

преди 6 години

Минали са почти 30 години, но дали след като вече е ясна самоличността, не може все пак да се установи кога и с кой е посетила този хотел?

41

До 40

преди 6 години

В Смолян, както в София, както в Пловдив, има бункер. До хотела е една от вентилационните шахти. Възможно е именно за тази шахта да пишат.

40

Бай Иван

преди 6 години

Пореден пример как *** с 20 заплати при пенсиониране и седящи цял живот на наша издръжка са си свършили качествено работата ;) !!!

39

Анонимен

преди 6 години

Кошмар!

38

Tudor parvolescu

преди 6 години

Каква е тази вентилация в подземията и то под басейна? Че и толкова голяма, че да се движат хора? А как са влезли там? А как не се е усетила миризма тогава? И как никой не е преглеждал хотела толкова време?

37

Анонимен

преди 6 години

който има три жени и три деца и се води християнин..Това няма значение, християнството(православното) не ти забранява да имаш колкото си искаш законни жени само да не е едновременно. Любовници може колкото можеш. Но и любовницата е християнски изобретение възникнало поради забраната за повече от една жена. Ислямъто по-либерален към брака-можеш да имаш колкото си жени можеш да си позволиш да издържаш едновременно. Затова и няма любовници, защо да е тайна като нищо не ти пречи да е законна.

36

Анонимен

преди 6 години

Slava na Boga che sa ya namerili.Mir na praha I.

35

Анонимен

преди 6 години

Аз познавам една с три аборта от мъж, който има три жени и три деца и се води християнин..Е и? Хан Кубрат е имал 7 жени, а хан Аспарух 4.

34

До Анонимен 31

преди 6 години

Спомням си, когато медиите разгласиха за този случай.Чудя се, защо не направят възстановка на лицето. Със съвременни методи това е възможно и ще се разбере как е изглеждала. Още тогава трябваше да го направят и да покажат лицето и по телевизията, и чрез вестниците. Все някой щеше да се сети коя е. Но колкото повече време минава, толкова по-малко стават хората,които помнят 1968 г. Родителите на това нещастно момиче сигурно вече не са сред живите, а приятелките й сигурно са вече над 70-годишни

33

Българин

преди 6 години

Милион пъти съм проклел Драгалъв ския крадив Ман Гел,Сашо Нерезов, Бакъря,и Пастиркин,и Катъря,и оше 200-300 Гада от ай душката бригада!До къде ни докараха ай дуците само!Анатема и до девето,семето ви да е прокълнато и проклето!

32

Анонимен

преди 6 години

Или този с който е живеела я е убил или тя се е издържала чрез тънката професия 1991 година почнаха да ги стягат само осигуряващите се госпоици.. не можеше сами да се предлагат .Ако е правила проблеми на сводниците ....След 30 г я е умрял или е емигрирал и се е прекръстил. Жалката мрачна страна на "демокрацията".За тези неща СДС не ви говориха ,нали ? България тогава беше на му. три .те ,днес пак е така! Росица ,Росен ..същата история.

31

Анонимен

преди 6 години

Грката, забременяла е от въпросния Вельо, който е бил женен и я е убил. Още повече, че не била от неговата вяра(мирния и човеколюбивия ислям). Но все пак убейството е след възродителния процес.Един аборт би решил проблема. Аз познавам една с три аборта от мъж, който има три жени и три деца и се води християнин.

30

Анонимен

преди 6 години

Значи и през 68-*** година са ставали такива неща. После сменят версията, че била стара жена, скитница, която през 90-те е спяла там. Но те не се обличат така и не пазят чааак толкова стари вестници. Сигурно е била нечия любовница, на някой партиен или изнасилена от него. 68-*** е годината на фестивала. Да не вземат и в тази история да измислят някаква глупост за да прикрият някой големец?!

29

Анонимен

преди 6 години

Ама чакайте малко. Може да не е убийство. Може да е самоубийство от любовна мъка, Вельо е бил на друга.

28

...

преди 6 години

Установено е, че трупът е на младо момиче, обуто с *** 35 номер. Било облечено с черна къса пола, тъмнозелена жилетка и синя блуза. Чорапите на момичето били навити до бедрото. Трупът е намерен в празното пространство под седалките на сектор "Б" на стадиона. До тялото полицаите открили в. "Работническо дело" от 1968 г.

27

Анонимен

преди 6 години

Горката майка!

26

закриитедържавата

преди 6 години

Ужас и тогава кви боклу.ци е имало, тази жена сега трябваше да бъде на 55 ,утишла си е без време през дивите години на скапания преход дето е и сега само че модернизиран ...дали сега полицията ще потърси отново този който е бил с нея последно ?или както всичко в тая държава приключено по давност и няма достатъчно доказателства

25

някой познава ли я

преди 6 години

Изсушен труп на младо момиче изрови с лопата работникът Николай Иванов Ицков вчера сутринта около 8,10 часа на стадион "Васил Левски". В първия момент помислих, че е кукла. Когато обърнах с лопатата се изправиха злокобно нежни пръсти на младо момиче. Той го открил, докато е разбивал стар бетонен тунел под седалките на сектор Б близо до светлинното табло. По черепа се виждаше руса коса, душата ми се разтрепери и още не мога да се успокоя, разказва Николай. Момичето било облечено с тъмнозелена блу

24

Некъф

преди 6 години

Вельо който не бил Християнин като тях!Бил е най вероятно мангоджет от братята.