42

Анонимен

преди 6 години

Източна Европа ще изкара и без пари ама Южна си се разпада- виж Испания, че и Италия. Явно пари ще има не за развитие, а за пожари и спиране на разпад или поощряване на правилно поведение. Ние слушаме и не се репчим и белким не ни орежат съвсем, но това, че можем и без пари е най- ценното ни качество и ще ни се наложи да го проявим отново.

41

Анонимен

преди 6 години

С ДВЕ ДУМИ, ВЗЕМАТ ПАРИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ И ГИ ДАВАТ НА ГЪРЦИЯ. ПРЕДИ ТОВА И ОПРОСТИХА 300 МИЛИАРДА ЕВРО ДЪЛГОВЕ.И ПОСЛЕ КВИЧИТЕ, ЧЕ ЕС МНОГО ОБИЧАЛ БЪЛГАРИЯ И БОКО.

40

Анонимен

преди 6 години

ДО 37Каква е тази мисъл, тя навързана на възелчета и много объркана...

39

Анонимен

преди 6 години

GERMANZITE SA UBILI NAD 60 000 000.

38

асен

преди 6 години

Какво ЗНАЧИ това : преразпределяне на страните от ИЕ , ние оставаме в зоната на влияние на Русия , защо да ни финансират нас , Гърция остава към Германия и сащ !!!

37

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 36Като гледам колко си неЕвропеец, защото там не философстват и не се фукат с хартийката ти за висше, която може да се избършеш нишист такъв. Няма къде да ходиш в Европа, че самата тя се разпада, защото се забрави АУШВИЦ. Не помниш какъв е бил надписа, защото не си бил роден.

36

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 32На кого робувам бе? Мога да отида където си искам в Европа и според способностите и акъла си да намеря място за работа и изява наравно със всеки европеец. Спрете да говорите със заучени фрази и да всявате смут сред хората. Ако искаш да напишеш нещо полезно за страната и народа си, първо прочети, просвети се и тогава се изказвай.

35

Анонимен

преди 6 години

Сега Баце на 100% ще хвърли пешкира.... Няма да има лапачка,а Баце, Цеко и сие не са свикнали така.

34

Чичо

преди 6 години

За България са предвидени 11 млрд.Ще падне едно крадене мани маниииии.

33

Анонимен

преди 6 години

Южна Европа, но само Гърция и Испания. България пак е прецакана.

32

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 28 ако не се трие "Измислете нещо което по-може да хване декиш, отколкото да плю-ете по европейците защото ни помагали"То е измислено. Съвременен РОБ. Робуваш на чужди интересни, но не и за националните. Искаш пари да се правиш на тарикат ама вдигаш краката или се дуп-иш за европарите. Нямаш история вече, нямаш морал, нямаш ценностна система!

31

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 8"Започва финансово извиване на ръцете !"...Нали им се смеехте че били меки китки. Сега защо пищите? Хората в Брюксел са възпитани и толерантни, но не са ***.

30

Анонимен

преди 6 години

Много правилно, приветствувам. Нека вземат пари от тоз тарикат Орбан и от Полша за да дадът, поне част от тях, на нас.

29

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 5"Не им искаме нито меда, нито жилото!"----Аз пък им искам и меда и жилото. Меда, за да намалим немотията и да помогнем на най-нуждаещите се. Жилото, за да изкореним престъпността, корупцията, и беззаконието.

28

Анонимен

преди 6 години

Руските агенти правят всичко възможно да навредят на България и на българите. Те се опитват да настроят хората срещу ЕС, даже когато той ни дава пари. Лоши били европейците защото ни субсидирали. Измислете нещо което по-може да хване декиш, отколкото да плю-ете по европейците защото ни помагали.

27

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"За русофилите - евразийски фондове !"Неправилно си прочел статията,става дума за държавата -членка на ЕС и НАТО -България

26

Анонимен

преди 6 години

Много правилно решение. Ние сме в южна Европа.

25

Калеко Алеко

преди 6 години

Пак дочувам някакави пролетарски писъци на изпаднали извън борда аутсайдери, родени с по.миярски манталитет, които все чакат някой да се погрижи за тях. А иначе западноевропейците са прави, пари ще получават само тези които са с реформирана правосъдна система, вкарали са такива като Иванчева по затворите и заявят твърдо принадлежността си към ЕС и НАТО, не само на думи, но и с дела ... !!!

24

Анонимен

преди 6 години

За русофилите - евразийски фондове !

23

Жива да не бях

преди 6 години

Дайте да направим дарение на Бокич-салфетки,в които да си бърше сополите.Най-голямата му (по негови думи) заслуга ще се изпари яко дим и няма да има с какво да баламосва наивниците.