12

Анонимен

преди 6 години

Гледайте си работата Педя човек лакът брада беше супер и не е никак гадно аман от ненормалници

11

Анонимен

преди 6 години

Аз харесвах кукленото шоу. Тогава нямаше много избор с две програми. Да е жива и здрава.

10

Анонимен

преди 6 години

Честито на Слава Рачева и "мъничкото човече на децата мил другар"!Желая й здраве и дълголетие!

9

Скарлет

преди 6 години

До 8Эдравеопаэването и обраэованието ни тогава бяха на световно ниво !!! Нямаше беэработни, всеки си энаеше мястото!!! Хората бяха осъэнати, човечни и дисциплинирани!!!Учеха ни на труд, а сега на мърэел, толерастия, *** , чалгалиэирано и дебелиэирано поколение!!! Опиянено от дрога и алкохол!!! Мога доста да иэреждам!!! Эа ровещите хора по *** и т. н . но ще ме иэтрие!!! Обикновените хора по време на соца, живееха по добре от теэи в момента в периферията на европа!!!

8

Анонимен

преди 6 години

Всяко нещо с времето си. Педя човек, лакът брада беше страшно интересен за децата на определана възраст. После вече вече с други интереси порасналите деца спираха да го харесват, но въпроса е защо изобщо тогава са гледали Сънчо? Казано накратко Педя човек, лакът брада беше интересен за децата гледащи Сънчо.

7

Анонимен

преди 6 години

ВНИМАВАЙТЕ С НЕГАТИВНИТЕ КОМЕНТАРИ ПО НЕЯ ИЛИ КУКЛАТА ВУДУ ЩОТО УСЕЩАМ НЯКАКВА ЕНЕРГИЯ ТУК!

6

Скарлет

преди 6 години

С носталгия си спомням всичко това и колко хубаво беше!!! Минало неэабравимо!!!Спокоен живот беэгрижно детство!!! Много жалко, че децата ни НИКОГА няма да живеят така!!!

5

до 4

преди 6 години

Точно това имам и аз в предвид. Спомените ми са голямото разочарование, когато вместо някое интересно филмче, чуех тоя креслив глас, ужасната кукла и странния сценарий.А сами се сещате, че детските предавания тогава бяха пределно малко и даже сънчо се чакаше с нетърпение.Както и да е. Пожелажам и здраве и още дълъг живот на жената.

4

Роко Сафреди

преди 6 години

Педята човек беше много гадно и този гнусен глас...вместо татко барба или джейми и вълшебното фенерче пускаха тази отврат и нали разбирате колко е гадно за едно дете да му се разбият очакванията и да гледа това..блааа

3

Радиослушател.

преди 6 години

Честито, госпожо, да сте жива и здрава!

2

Анонимен

преди 6 години

Педя човек лакът дебарцин!

1

Анонимен

преди 6 години

Само си спомням, че когат обях малък, това Педя човек, лакът брада ми беше най-противното Сънчо.