13

Анонимен

преди 6 години

Точно там им е мястото и храна трябва да им доставят,ако са бездомни,безработни.Точно там им е мястото,за да видят богатите на чия сметка и на чий гръб са забогатели.И да не забравят богатите,че никой не е застрахован,че утре и те може да са на тяхно място.

12

Анонимен

преди 6 години

Точно така, в задният двор, така богаташите ще имат възможност да подадат ръка на нямащите, ще ги наемат да свършат някоя работа, бавно с търпение, без да бъдат обеспокоявани от общественото мнение за това че помагат на бедни. Всички ще са щастливи, бедните ще имат, богатите ще даряват възможност и света ще продължи напред в мир и благоденствие

11

Анонимна

преди 6 години

А на тях от къде им са парите???? Всичко им е позволено на богаташите,никой не им държи сметка за нищо!!!! Защо не ги разследват тези милиардери???? Затова хората не трябва да вярват в нито една институция!!!!!!Бавно,но сигурно вървим към робството и мизерията!!!! Бог да ни ни е на помощ!!!!

10

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

9

Анонимен

преди 6 години

Виждам как бавно но СИГУРНО наближава "Краят на Дните"!!!1-2 поколения макс и всичко свършва.

8

Анонимен

преди 6 години

Безумията не са само в България.Когато "Зеленият Гущер" играе ие и БОГОВЕТЕ мълчат.ФАКТ!!!

7

123

преди 6 години

Ще настаняват бедни п.о.д.ч.о.в.е.ц.и. до супер богати такива. И нас какво ни интересува това?! Въпреки че си представям гледаката и ме напушва смях. Даже измислих един виц: "Преди живеех на 57-*** улица, ожених се и разведох, сега живея на 58-***".

6

Анонимен

преди 6 години

Таман вчера ни критикуваха официално, че дискриминираме ромите ...

5

Е що пък да е ясно

преди 6 години

Ако могат да дадат 100 млн за апартамент могат да си позволят да го сменят. Сега си представи да вземеш ипотечн кредит за жилище и общината да започне да строи столипиново покраи тебе - но нямаш пари да се преместиш, не можеш и да го продадеш (кой ще го купи?)

4

vlady

преди 6 години

Да представят исканията си пред отговорния за източните щати архиепископ Хаджаг Барсамян.

3

Българина

преди 6 години

Значи не искат до тях да има просяци щото генерирали несигурност?!? Обаче америка срещу България, бхк и отворено общество вече 30 г отглеждат плъхове в нашия двор, които явно генерират просперитет!?! Да ви е а май ката юдейска лицемерна... Взмете си ман галите до един, дори пари ще ви дадем да ни отървете от тази благодат

2

Е много ясно

преди 6 години

Представете си да дадете 100млн за апартамент и общината да запичне да строи Столипиново около него.

1

Анонимен

преди 6 години

Хайде сега, българските руснаци да започнат да плюят по американците колко били лоши и как се отнасяли зле с бедните :)