127

Нико

преди 6 години

А има ли българи в тая държава които да им се опълчат ? Или само стоим и гледаме миналата година влязаха в двора ми без да ме питат тръгнаха да ми оправят покрива ,изгоних ги и написах жалба в рпу аксаково след два дни на улицата пристигнаха четирима и започнаха заплахи да си оттегля жалбата полицейския чадър бе задействан и мен изкараха виновен че съм ги изгонил от двора и то от началника на рпу то докъде я докарахме в българия ?

126

Анонимен

преди 6 години

Докато ги наричате роми - така ще е!

125

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се бият деца и жени и възрастни хора това e положението да живеят ромите само така бои и само бои крайно време е да се надигнат цялата държава роми

124

Гошо темеруто

преди 6 години

Ром го бие само тока, че иначе ги гледат от ЕС под лупа и им пазят правата, нас кучета ни яли... кучета роми (умишлено не казвам "улични" да не ме захапе някой евро сктиеист), и те с повече права от нас.

123

Анонимен

преди 6 години

Ама Стадото трябва да разбере едно нещо - и този сингански и всякакви други подобни прояви се оправят САМО И ЕДИНСТВЕНО,С МЕТЛА ОТГОРЕ(ОТ ЦЯЛАТА ПРОДАЖНА ПОЛИТИКО УПРАВЛЕНСКА КАСТА),НАДОЛУ!Само да се почне и ще видите,как синганорската плява ще утихне!Така беше при "лошия" социализъм,прекръстен и оплюван,като комунизъм.САМО,ЧЕ ЗА ТАЗИ ЦЕЛ ТРЯБВА ЦЕЛИЯТ НАПЛАШЕН И РАЗЕДИНЕН "БЪЛГАРСКИ" ЕТНОС,(НАРОД),ДА СЕ ОБЕДИНИ И СЕ ВДИГНЕ НА ЩУРМ!ИНАЧЕ,НЯМА ДА СТАНЕ,КОЛКОТО И ДА ДРАЩИМ ПО ФОРУМИТЕ!!

122

Жибор

преди 6 години

Те са потомствени подлеци- такъв като тях ще избяга разбира се,няма да каже на първия срещнат,че е вършил идиотщини! А дали са били просто "роми" или пък емигранти- хвани едните удари другите!

121

БХК

преди 6 години

Ето напредък - не обира, само бие... А вие викахте, че интеграцията не работела.... Расисити...

120

Гробокопач

преди 6 години

Искахте демокрация и я получихте. Демокрацията идва с "правата на малцинствата", а това означава, правото им да господстват над мнозинството. Защо е така? защото и самата демокрация е носител на този модел - едно малцинство, държи 98% от капиталите на планетата, останалите са мнозинство, но нямат нищо, просто са роби. Тъй, че драги ми родители, ненадейте се.

119

censura

преди 6 години

that's all folks.

118

123

преди 6 години

До Хюго БосДоста фашистки коментар за кутевче, сигурен ли си, че няма да ти се карат. Това дето си го написал е вярно де.

117

Анонимен

преди 6 години

едно време ние го правихме, те имаха страх.Времената се променят, сега те нас ще ни бият докато се разкараме от хубавите квартали и не се изселим по ... то вече няма къде.ГЕНОЦИД!

116

123

преди 6 години

До РопотамоПоне си го признаваш. А рецептата е ясна трбва политиците да ги е страх от народа, който управляват, ама няма как да стане, защото народ няма. Почти всички са ***.

115

МВР

преди 6 години

Няма да закачате, съвестните гласоподаватели на Суджук Ефенди от Банкя. Невинни са точка.

114

Ропотамо

преди 6 години

До 123Нямам рецепта... Някой ако има да казва... Не се считам за капацитет по тези въпроси и как да се решат... Едно хубаво правило е всеки да прави това от което разбира... От пишман политици - виждаме какво е... Аз няам да съм по-добър от тях най-вероятно понеже съм силно некадъръен в областта...

113

123

преди 6 години

До РопотамоИ тогава какво правим, само си намираме извинения ли?! Я стига глупости роби такива.

112

Ропотамо

преди 6 години

Много смятат , че българите сме страхливи... Не сме се взели в ръце -да , но страхливи - проблема е *** - държаваята изведнъж се появява и се изсипва върху нас, когато започнем да решаваме проблемите, които тя създава със спотайването си... това е.. простичко е...

111

123

преди 6 години

Хора, нали знаете, че към 2050год. "тези" ще са повече от българското население! И тогава какво ??? Мисля, че ще е късно "тогава" за каквото и да било. А сега...Много неща трябва да се правят сега, а и отдавна е трябвало, но никое Правителство, досега не е искало да действа, така че не избирайте ТЕЗИ, които досега не са взимали мерки този геноцид в това отношение да продължи!

110

Анонимен

преди 6 години

Лошото е, че ако се съберат футболните агитки и ги набият тези роми, после БХК ще пищи че им се нарушават традициите, ама иначе когато има пребити деца мълчат като риби!

109

Българска банда

преди 6 години

Ние, членовете на българските банди се страхуваме да ги бием ромовете. Фърляме бомбички и кьоравим жени. Това си знаем това си можем. Бандата ни като види повече от двама роми наведнъж се разпръсваме като пилци. Виж - жена полицай - кьоравим от раз.

108

Берлин

преди 6 години

Малко да ви превъзпитат.