16

Христова

преди 6 години

Ами да си протестират колкото си искат, но инвеститорът реално си е в правото си. Купил си е имота и може да си го загради. Къде бяха тия протестиращи като се продаваше теренът?

15

Виктория

преди 6 години

Аз продължавам да не разбирам тия еколози. Значи, живеят в София. Градът е буквално отровен от изгорели газове и въглища. Положението е по-трагично и от това в някои от най-големите мегаполиси, обаче не обелват и дума за това. За мръсния въздух, който дишат те и всички ние, не са протестирали нито веднъж. За сметка на това само измислени протести я за Пирин, я за Корал. Дали всичко не е нагласено и добре платено, а?

14

Todor R

преди 6 години

Еколозите проспаха проблемите по Черноморието, докато изпълняваха платени поръчки на Прокипиев и сие.

13

Лили

преди 6 години

А пък ние не искаме повече псевдо-еколози да създават смут в курортите!

12

Аре сиктир

преди 6 години

И аз не искам еколози да ме изнудват и да ми извиват ръцете и да ми изкат рушвети!

11

Лилия

преди 6 години

Природозащитниците без никаква идея и план само искат това и онова да бъде забранено, но наистина не е редно да спират всякакви проекти и желание за крачка напред, не може все:не,не и не

10

Антон

преди 6 години

Eколозите почнаха с глупостите и по морето. Целогодишно трябва да им се търпят простотиите, зимата в планината, лятото на морето. Няма отърване от тях, умора нямат!

9

Анонимен

преди 6 години

Псевдоиспанска фирма заби колове в дюните, които преди години бе ровила с багер.Бяха изпращани полицаи за да отварят палатките на хората посред нощ за да търсели трева.Цяло чудо е, че не са се порязали на туристически нож в тази тъмница.Политическата мафия уби България

8

Анонимен

преди 6 години

Къмпинг Юг и плаж Корал е недоглозкан кокал да българските политици. Говори се,че хотела е на Първанов, плажа на БСП, гората на гордостта на Герб Николов, а скалите на гербера Лапчев. Всички те искат да строят директно на плажа или директно на скалите, въпреки,че зад приятната горичка и близо до шосето може да се направи цял комплекс.В крайна сметка нищо не става,защото всичките са един дол дренки.

7

Анонимен

преди 6 години

На плажа има пясък. Трябват само цимент, вар и чакъл.

6

Гнидю

преди 6 години

Тези пишман еколози протестиращи срещу заплащане ....Насй-големите изнудвачи. До колкото се сещам и тази кметица на Младост беше такава преди да стане кмет.

5

Ач

преди 6 години

Ревът ,че няма персонал и строители ,а оправдават бетонирането по морето със създаване на работни места за местните ?!Кои местни виетнамците ли ?

4

Фарамацефт

преди 6 години

На протеста една госпожа с червени ботушки каза на протестиращите :"Искате безплатно на море да ходите а ?"

3

Ум Белият Делфин.

преди 6 години

До Анонимен 1.Не, не са, но опитите в тази насока успешно продължават.. Докога, не знам.

2

Анонимен

преди 6 години

DA OSTAVIM STROITELNIAT BIZNES DA SE RAZVIVA,TAKA SE SAZDAVAT NOVI RABOTNI MESTA

1

Анонимен

преди 6 години

*** всичко! И в забранените за строеж дюни,които бяха под защита строиха.Няма ли кой да спре това?