18

муспи

преди 5 години

Войната на евреите с културата си е вечна, вечна защото не се развива, изчерпва и отминава, но когато много Горно и невидим каже - толкоз, и те ще изчезнат. Защо е така? Културата е духовна дейност и само бялата раса е потенциалния й носител, а и се прави от духовния елит на тази раса, или още по тясно - от тези бели в които се спуска от Горе Култура. Става въпрос за творчество, а не за подреждане на хаоса. Творчество е съпричастност с Онова Горе! - Нисшите същества реагират с война!

17

Пет

преди 6 години

На пишещите ми минуси и особено на този с 88 дето се прави на Х.итлер фен...знаем Какво значи 88 и 18 а не 14...грешно написаното! Това е код за буквите от немската азбука..и означават...Да жевее Х...и А.Х....та много разбиращите да прочетат Разширената биография на А.Х. на немски език а не съкратена бг версия.която пропуска важни данни! Многознайковци..точно такива фа патици са били пращани на предна позиция в Русия и са падали първи убити като ***!

16

OTOMAN LEGACY..

преди 6 години

...Evreite sa gotovi da jertvat decata si....stiga da ima pari i mufta!

15

Пет

преди 6 години

Дядо Вагнер може да е бил добър композитор но си е бил антисемит.а чичо Ади си е бил една четвърт семит...***...хебрейн...по дядо по майчина линия е Шикългрубер...и като са му отказали хебрейските му роднини да го издържат да си живее като лентяй във Виена и да се прави на измислен художник...е решил да ги мрази и ликвидира ако дойде на власт. Така че както се казва- Новопокръстените католици са по големи католици и от Папата! И този мишлинг с хебрейска кръв е унищожител на роднините си!88?

14

До Некъф /№12/

преди 6 години

Било е обществена "тайна" каква сума трябва да броиш на определена еврейска организация, за да станеш доцент. Това е исторически факт.В БАН пък по времето на соца се е знаело какво трябва да "снесеш", за да те допуснат до аспирантура (докторантура), а по-късно и до хабилитация. Това е било в сила за онези, които нямат як червен покровител. Някои се опитвали да успеят само с труд и знания, но са постигали целите си много трудно и бавно.И днес нещата не са се променили много. Правете си извод!

13

пророкът Вагнер

преди 6 години

Еврейското влияние продължава да съсипва културата и изкуствата на белия човек. Какво ни натрапиха те - пoрнoграфия, последствено киноизкуство, концептуална живопис (която е пълен смех, пристан за бездарници!), музикални извращения... въобще всичко, планирано още в Протоколите. Изключително вредни същества. Понякога мисля, че не принадлежат на човешкия род.

12

Некъф

преди 6 години

А лъжа ли е, че през 1920г. ако не си бил евреин не е било възможно да се издигнеш в научните среди както и финансите са били концентрирани във ръцете им и са извършвали геноцид срещу германския народ. Хитлер е бил човека решил да се опълчи ба еврейската банда управлявала тогава Германия. Да не забравяме и измисления им натрапен учен Айнщайн със безумните му теории които само на теория струват нещо, а на практика не струват и стотинка.

11

Анонимен

преди 6 години

Пълна глупост е статията. И това да си антисемит е идикатор, че си реалист и виждаш света и събитията такива, каквито са си, а не през розовите очила, сложени ти от евреите! Само създание с негативен IQ индекс няма да види злото, наречено евреи!

10

Анонимен

преди 6 години

До 14/88Хитлер не е сгрешил като е нападнал СССР, месец преди СССР да нападне Райха.

9

Анонимен

преди 6 години

Език мой, враг мой. Потресаващо "народно" заглавие. Къде да "се/си бръкне".

8

House M.D.

преди 6 години

Вопиюща неграмотност! В Богобория е забранено представянето на вагнеровите творби. Причината - имал е творчески спор с Майербер.

7

Анонимен

преди 6 години

Вагнер е един от най-големите композитори в историята. Доста прав е бил за евреите. Я напишете в гугъл известни личности за евреите.

6

14/88

преди 6 години

Хитлер има само една грешка. Нападнал е Русия. Смърт на ционистическата ,престъпна ,чифутска *** ,която определя съдбата на хората по света и създава нарочно войни по цял свят. Ако *** заличи това само доказва , че и те са купени от еврейте като всички други медии!

5

ЧоЧо

преди 6 години

Нашият Румбурак подари снимка на евреите, може да се бръкне и за едно писмо.

4

Анонимен

преди 6 години

Защо пишете глупости за велик композитор като Вагнер? Кой ви каза, че бил антисемит и женомразец и творчеството му било пропито с това. Творчеството му е гениално. А това, което правите от днес, не е журналистика, а преписван от чуж си източници. Срамота.

3

Анонимен

преди 6 години

Само пропит от глупостта евро-еец може да напише, че музикалното творчество на Вагнер е пропито с "антисемитизъм и женомразство и с идеи за расова чистота."И само журналистка от наградена за журналистика медия, може да цитира онзи за когото по-горе стана дума.

2

Анонимен

преди 6 години

Споменатият фен на Вагнер имаше рожден ден в петък.

1

Анонимен

преди 6 години

Амчъмъ ша бръкне