33

до 37

преди 6 години

Неправилно мислиш. Развиват се много науки. Развиват се както физика, химия, математика и логика, така и химия - фармация, биология, физиология, социология, психология и т.н. В информатиката от 80 - 90 години нямаше и помен от мрежи. Нямаше бази данни, биг дата, киберсекюрити, блокчейн и т.н. За съжаление, ние старитре кучета, се опитваме да се докараме единствени и уникални, а новото поколение да изкараме неставащи. Истината е, че ставащите винаги са били малко. Много малко.

32

до 36

преди 6 години

Образование на запад няма , Запада е в пълна деградация , от 40г. няма никакви открития .. Техническия прогрес се дължи на военните разработки от студента война.. Учебниците по математика , физика , информатика през 80-90-те години са на по-високо ниво от днешните.. САЩ разчиташе да ограничи техническия прогрес , само те да правят изтребители и ПВО , а другите са се бият с Калашници и Копия.

31

Анонимен

преди 6 години

Поради проблемите в демографската област и ниската раждаемостсред образованите слоеве от насилинието все по-трудно ще се намират хора, които да са способни да повишават непрекъснато квалификацията си и оттам производителността си. В роботите е спасението на големите корпорации, но това ще доведе до нова безработица сред хората със средна квалификация. Затова в развитите дсържави се внасят хора, които са доволни да живеят на помощи - ЗА СЕГА! Чрез които ще се подтиска бунта на образованите.

30

До 34

преди 6 години

ми трябва му къшей хляб и яхта

29

noFreeman

преди 6 години

Каква заблуда за растежи и тем подобни глупости... колко му трябва на човек да съществува, да не гладува и да е щастлив.

28

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Статия от юдеомасонския "елит" написана като за алигафрени.

27

стефчо

преди 6 години

Много важно ,ако имах 100 милиона да се притеснявам за нещо,трябва да има големи финасови трусове и кризи. Не е честно няколко процента да държат всички блага, а останалите да са обслужващ персонал или ненужни! Трябва да има глобален колапс и парите да станат тоалетна хартия!

26

Анонимен

преди 6 години

Запада Умира - Аз отивам да уча в Русия , като се върна ще стана Премиер или финансов министър на губернията.. Ще следвам примера на Дянков и Велчев с обратен руски знак

25

Анонимен

преди 6 години

До 27Време не време,ама ограбиха Гърция и много други държави чрез заеми!."Ограбват" ги като вземат жизненото време на хората. Колко по-просто да го обясня.

24

House M.D.

преди 6 години

Добре, колеги. Личната на негово величество Севт III телеграфна агенция съобщи...

23

Анонимен

преди 6 години

На *** език казано - имаше трусове,пешките не искаха да играят по нашата гайда,но ние удържахме,все още държим и ще държим контрола и феодализма над 99% от населението.Мерси за вниманието!Моля!

22

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВреме не време,ама ограбиха Гърция и много други държави чрез заеми!Хем потекоха пари,хем активи,хем контрол,хем евтина работна ръка и мизерия.

21

Анонимен

преди 6 години

До 22от нищото си купуват или заграбват активи и всичко каквото си пожелаят.Тези "активи" -НИЩО не струват реално! Тяхната "цена" идва от хората. Ако си представим, че на Земята остане 1 капиталист и няма други хора, всичко около този 1 човек ... няма да има "цена" ... никаква! Схващаш ли!Към реалноста: банките защо държат по 4-5 г години ипотеки, които не се плащат и по дефиниция трябва да се продадат на 6-ия месец? Ами защото на тях НЕ им трябва тоя имат ... трябва им твоето ВРЕМЕ!

20

Анонимен

преди 6 години

Тасс разсъждава. Много добре, да продължават да опитват.

19

Анонимен

преди 6 години

Затова се създава и този пълен контрол - "по-оперативно да реагира на рисковете за глобалната стабилност и сигурност, особено в бедни страни и нестабилни държави"Да си пазят богатсвата

18

Анонимен

преди 6 години

До 20Защото така ти взимат повече "жизнено време", а точно това е нещото, което печели Капитала! Жизненото време ... а то е безценно, защото ти се дава веднъж и безвъзвратно!

17

Г

преди 6 години

До АнонименДо 6бедните хора стават още по бедни а богатите още по богати !!=На какво реално стават богати богатите? Можеш ли да кажеш? На "пари" ли? Че нали парите те ги "създават", те ги "печатат"! Можеш ли ти дефакто да ставаш "по-богат" на нещо, което самият ти създаваш? Това е безсмислено?...Не е безсмислено,защо с въздух,от нищото си купуват или заграбват активи и всичко каквото си пожелаят.99% бедни и 1% богати.Затова се създава и този пълен контрол "по-оперативно да реагира на реа

16

House M.D.

преди 6 години

Спокойно, колеги! Новината е фалшива. Цитира се несъществуваща информационна агенция.

15

Анонимен

преди 6 години

"Растеж" за капиталистическата система е когато например все повече хора се разболяват, и консумацията на лекарства се увеличи. Растеж също е когато децата спрат изцяло да пият вода, за сметка на Кока-Кола. Растеж е когато живея на 150 километра от работа и всеки ден пълня гориво. И всичко това се плаща с много кръв в определени размирни райони на планетата, опоскват се ресурсите на планетата и в един момент трябва да се изтребва население за да се разделят намалелите ресурси.

14

Анонимен

преди 6 години

Прав ти път. Тебе ли ще погребват?