81

scott

преди 6 години

сичко има мноо просто обеснение.Меркел е на слушалка и агент на цру. У момента Тръмп води война с европа. нормално е да си активира агентурата и останалите да се усетът.....

80

ВРЪЩАЙ

преди 6 години

До Анонимен 62СЕ НА 4 КИЛОМЕТЪР-ТАМ ТИ Е МАСТОТО ЦЕНТОВО БОКЛУЧЕ

79

Анонимен

преди 6 години

Какво направихте?Какво?Кажете нещо добро,което направихте за Европа и гражданите И!И защо България се стопи с половин милион хора последните 10 години?Кому е непобходимо това?Защо?

78

Анонимен

преди 6 години

Тя си промени политиката на отворени граници,вече не се приемат така безразборно.Но болшинството от тези които влязоха дори не бяха бежанци от войната,а икономически емигранти от Африка и Азия.Да не говорим,че самото влизане без виза и разрешение е незаконно.Трябва да променят политиката си към Азия и Африка,ако не искат да има непрекъснат натиск към Европа от бедни,гладни хора и бежанци.Изобщо политиката в световен мащаб трябва да се промени.

77

Анонимен

преди 6 години

Повечето от изброените държави не са "изоставили" Германия. Просто тази сбръчкана *** прекрачи всякакви граници да изнудва държавите за "бежанците". Не знам чии идеи се мъчи да прокара така ревностно и жестоко за да вкара най-великата страна в света в дупката която се намира в момента. Никой не иска да й прави повече реверанси, освен нашенската тиква разбира се. Там играта е друга - оставили са го да си разиграва коня както поиска, той им почиства с език подметките. ***!

76

YK

преди 6 години

Жалко че берлинската стена падна, иначе още щеше да си натиска *** зад някое лекторско кресло.

75

Анонимен

преди 6 години

Омръзна ми от бабички.

74

Ludoto Lenche

преди 6 години

....spokoino be DW...Merkel vijda badeshteto na Germania v isliama !!!...veche se e obgradila s "pravoverni "...kakav I e problema ?!?

73

Сокол 9

преди 6 години

74 Стига простотии бе , много ти разбира тиквата какво беше СССР и каква огромна е разликата му с ЕС от Земята до Луната.

72

Анонимен

преди 6 години

В тоя ЕССР на грая ще остане само бойколандия и ще настане крах за гепаджийте оти няма да има вече гепене!

71

Един от Северозапада

преди 6 години

Не е сама Баце е с нея! Достатъчно е само да го почеше като пуделче зад ушичките, да се снима с него, и да му обещае, че ако слушка , ще има траншове за поредните лотове.После-той си знае.

70

Анонимен_777

преди 6 години

Нормално е... след като нейният безформен и слаб центризъм и почти...''майчинско- инстинктиен'' , наивен протекционализъм към бежанците доведе до меко-казано разногласия в ЕС...''Социалните_инженери'' и страт_планери в САЩ използват състрадателната, телешки-наивна политика на Меркел към беж. криза за да преправят соц-полит. карта на ЕС и да отслабят влиянието на мислещият и критичен електорат...! Тази политика идва обаче от Джордж Сорос и ''think_tank''-овете...!

69

ined

преди 6 години

Бабофила Макрон няма да и прости на Меркел ако останат насаме

68

НЕМСКИ ДЪРЖАВЕН ТЕЛЕ

преди 6 години

Инсценировкой и фальшивкой назвал предполагаемую химическую атаку 7 апреля в сирийской Думе корреспондент немецкого государственного телеканала ZDF в прямом эфире из Сирии. Ули Гак побывал в крупном лагере беженцев в Сирии и побеседовал там со многими людьми. По его словам, они уверенно рассказывают, что вся история с якобы имевшей место химатакой была инсценирована.

67

бай ценностния

преди 6 години

Истинската стойност на ЕС са джендърите и корупцията (подкупването на правителствата като ги оставят да крадат от фондовете безнаказано).

66

Смехурко

преди 6 години

"Остава много малко време за постигането на успех, който да убеди гражданите в истинската стойност на ЕС."Гражданите много лесно и бързо могат да се убедят в истинската стойност на ЕС. Достатъчно е да отидат да поживеят само една седмица в Русия.

65

Анонимен

преди 6 години

Ей анджи, каква я мислеше, а каква стана, а...

64

Вида

преди 6 години

мути бе последната надежда на обама и клинтън за европа, като подчинена еврейска колония остана в тъмата сама с макрон. а както добре се знае, макрон е пълен с идеи в такова положение. само самотни жени верват на ало измамниците и им метат пари от балкона на канцлерамт...

63

Анонимен

преди 6 години

До ВасилевГермания може да е велика, ама тебе кво те грее това? След като нямат против да приемат бежанци, а на тебе най - безцеремонно да ти казват, да си хващаш дърмите и да вървиш на..... Въпросът е в тяхното отношение към нас, въобще към всички членки от Източна Европа и прилагания двоен стандарт. То да им лижеш подметките, ама да има за какво. Аз искам България да върви на Запад, но какво иска Западът от България туй е въпросът.

62

Анонимен

преди 6 години

Този журналист ако мога да проумея за какво говори пък изобщо . Останала била сама ама не съвсем. Какво всъщност иска да каже? Уж да каже истината, ама да си остави и вратичка, че току виж някой му размахал пръст. Аз затова много на журналисти в днешно време не вярвам. Меркел все още ли се отъждествява с политиката на Германия или не? Предполагам, че да, щом приемат още бежанци. Но това нека си остане вече техен проблем, наистина.