62

da go duha usa

преди 6 години

Смърт за АМЕРИКА И тръмп,тоя фашист ще сложи край на целата планета, тръмп е убиец на жени,деца и и т.н.

61

хохо

преди 6 години

ще доиде време когато русия ще разбере заплахата от исляма .от което щепоследва наи елементарното нещо , обединение със сащ и изтребването на исляма

60

Анонимен

преди 6 години

До 60 лелекво и тфа "леле" ? Тъй ли викаш кат тъ бъскът биженци ?

59

Анонимен

преди 6 години

До 58 АнонименМного си отваряш широката уста ! като нищо може да ти се случи нещастен случай навън ....

58

Анонимен

преди 6 години

САЩ са империя на злото! Няма да е зле да е унищожена до основи.

57

Анонимен

преди 6 години

Фанатизираната джамахирия с Аятоласите купуват ядрените центрофуги и плутоний от Русия тръгнали да дават съвети и на другият диктатор дето отрови Планетата чрез ядрените опити които ще родят милиони мъртви *** и генетични дефекти.Тукашните кремълски недоразумения от Припят обаче са авъзбудени и не разбират,че хиляда терористични отганизации заливат държавата им Че запада няма и пръст в това и че радиоактивният кремълски Сатана ще ги накара скоро да рецитират Корана Сура по Сура.

56

Смърт на ПутлерЯндия

преди 6 години

Не ви ли стигат бежанци и терор на Исляма кремльовски конопени неощавени ватенки.Защо ни дърпате към терора и средновековието плащат ли ви утайките на Разпутин Скоро няма да ви плаща той ще изчезне от картата на Света само едно визово режимче на народа да се наложи чичо Сам и стойте и гледайте сами ще го изгонят с шутове руснаците този екстремист,който напълни Европа с брадати джихадисти с ударите си по Сирия.Той домъкна 250 000 терористи-Путляка е екстремист мразещ цивилизацията на Запада.

55

Vale

преди 6 години

и къде точно се намира предупреждението на иран към кндр в "новината"? а красимире?

54

не може да заложи!

преди 6 години

До Василев - Ако целокупният български народ заложи на качеството..Целокупният български народ изобщо няма представа що е качество!

53

Анонимен

преди 6 години

До X - НЕ НА НАС ХОРАТА, КОИТО ЗНАЕМ ИСТИНАТА!!!скрий се ! за теб истина, за нас лъжа!

52

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен - Bulgariya e na stranata na Rusiya...na 100%!ако е така, много е зле за България! Нищо добро не я очаква!

51

X

преди 6 години

Хей, тролчета, по- полека с най-големия терорист в света! Всички знаят , че САЩ са най-големите терористи в света и спонсори на тероризма! Глупавите си изводи, написани с фактологични грешки , ги предлагайте на тълпата или изтърваното необразовано поколение! НЕ НА НАС ХОРАТА, КОИТО ЗНАЕМ ИСТИНАТА!!!

50

алф

преди 6 години

Стига глупости.САЩ експлоатирали света.Населението в Западна Европа,Австралия,Канада и други държави съюзници на САЩ живеят по добре от самите американци.Кой направи Китай световна супер икономика-точно Запада.Прехвърлиха си производството в Китай щото милиард и половина китайци бяха на ориз.Един милиард индиййци кой ги изхранва.140 милиона гладни руснаци кой ги изхранва като им купува суровините.Мюсулманските катуни кой им дава пари за да живеят.Русия кои народи изхранва?

49

Джавади е терорист

преди 6 години

Иран е терористична държава Русия е терористична държава заливаща Европа с Ислямисти заради ударите в Сирия Русия подкрепя джихадистите.Иран е центъра на джихадистите. За какво изобщо говорим.Докога света ще търпи мюсюлманският терор налаган от Иран и Русия под прикритието на християнски ценности.

48

Паси паси тревица

преди 6 години

Глобални спонсори на Терора и Ислямска държава нямат право да говорят.Иран отдавна трябваше да бъде унищожен грешката е ,че се нападна Ирак ,а трябваше Аятоласите да ядат ракетите.Тръгнал да говори най големият спонсор на ислямски терор в света. Удари по иран на САЩ Израел цял ЕС и НАТО заедно а Арабските държави трябват.

47

Victimized

преди 6 години

Да накараш малки и неразвити икономики да играят на свободен пазар с "равни права" срещу икономиката която САЩ развиват след войната, е равносилно на това да вкараш някой трето-дивизионен отбор по футбол да играе директно в Шампионската Лига, и да твърдиш, че е честно понеже играят по едни и същи правила и закони във футбола. Без значение, че бюджета на едните е хиляда пъти по голям. По *** да слязат да бутат.....

46

Victimized

преди 6 години

След като направиха огромни пари от войната и раздадоха милиарди, направиха народите на Европа и Япония длъжници до 10-то коляно, решиха да наложат великия Капитализъм и пазарната икономика, където може с дипломация и подкупи, където не може със сила /Чили-Пиночет-първия експеримент на чикагските момчета /.. И когато единствено американски банкери и фирми имат пари, познаете кой ще спечели на тази игра, където всички са равни на хартия, предимство има огромния натрупан капитал.

45

Анонимен

преди 6 години

..Bulgariya e na stranata na Rusiya...na 100%! ...Chakalite ot Zapad ne shte uspeyat da kupyat Bulgariya...

44

Информбюро

преди 6 години

Иран отдавна разработва със специалисти от КНДР балистични ракети. Сега вероятно и ядрени заряди.Бий за да те уважават!Кои държави бяха бомбардирани наскоро от САЩ? Либия, Афганистан, Ирак, Сирия - все страни без ОМУ - ядрено, химическо или бактериологическо.

43

Victimized

преди 6 години

"Най-силните държави в света са гласували това доверие на САЩ."Ако не беше жалко, щеше да е смешно. Никакви държави не са гласували доверие на никой. След като банкерите им финансираха двете страни от ВСВ, и военно промишления им комплекс обслужваше както режима на Хитлер така и западните им партньори, се включиха във войната накрая за да могат да са от победителите и да са на масата на преговорите. Единствената незасегната от войната държава, прибраха на всички златото и парите.