18

Анонимен

преди 6 години

"Черната пантера",афроамериканска измишльотина ...за изолирания, но технологично напреднал африкански народ...и само с черни актьори.

17

До 16

преди 6 години

Аллах наистина е забранил киното!!! Сега да ти обясня по-подробно за какво става на въпрос. Ако говорим за филмите изцяло, те са плод на измислици и не са истински, а това означава загуба на ценно човешко време, в което можеш да си полезен за другите хора! Да кажа и за жанрите филми, екшън - използването на оръжия, човешка сила, убийства си е показност за извършване на грях и насърчаване на зрителите да го правят! Ужаси и трилър - същата работа, фантастика - компютърни и човешки измислици!!

16

Анонимен

преди 6 години

А защо не ни информирате, че СА са убили 20 човека в Йемен?Каква коалиция оглавяват и кой им дава право да убиват хора в друга държава?Защо западните демократи дума не обелват за това?Освен това днес има и 4-5 убити палестинци в Израел ... отново нито дума.Но за ПРЕДПОЛАГАЕМАТА хим. атака в Източна Гута, където така и няма убити се вдига вой до небесата?!Приоритети нали? Обективната медия, даже с награда за това, не смее да пише за нещо което не е изгодно на господарите!

15

Анонимен

преди 6 години

Младите саудитци отдавна искаха да направят промяна в тази държава и най-накрая го сториха.Защото дори за арабите от другите арабски държави СА бе прекалено религиозна. Интересно ми е как Аллах е забранил киното?Щото в 7-8 век още не е била измислена камерата и прожекциите.

14

Анонимен

преди 6 години

Абе ква е тая турбореклама на ислямисткото гнездо напоследък? Очаквате да почнем да ги харесваме ли?

13

наблюдател

преди 6 години

Наближава времето за първия геИ парад в Саудитска Арабия.

12

Анонимен

преди 6 години

Мисля е крайно време, да се вдигнем на джихат и да взривим всички кина в СА...това е подигравка с Ахмед ли, Алах ли къв беше. Ще покварите тези святи "хора".

11

Анонимен

преди 6 години

......и лицата на жените се виждат???какъв разврат ,ей тия влезнАха у 19век ама диктуват цената на нефта и живеят те и още 15-тина държави на гърба на целия свят

10

Burzum

преди 6 години

Почнали са силно....направо са се разцепили от култура!

9

алджафари

преди 6 години

Като им свърши петрола ще ги видим колко са богати!Богатите ще избягат по света а онез камилари в пясъчната пустиня няма да има нито кво до ядат,нито кво да пият!Там и тросък не никне!От там ще почне третата световна да превземат света!

8

Евгени

преди 6 години

Неуморните евреи са задвижили и там плана си за развращаване на всички народи - както и у нас с т.н. Истамбулска конвенция.

7

До 20

преди 6 години

Съмнявам се да няма, саудитска арабия е много богата, с тези реформи без съмнение е много по добро място за живот ит България.

6

Анонимен

преди 6 години

Възхитен съм от новия принц, дано продължава в същия дух!8

5

Анонимен

преди 6 години

Май,май краваристанците и на тях им готвят една цъфтяща и вържеща "арабска пролет"!То тъй се почва..филмчета..туй онуй..!Абе оставете ги да си живеят невежия живот и това е

4

Станко

преди 6 години

Холивуд са във фурор - ще печелят нови милиони от филмите си!

3

Анонимен

преди 6 години

Киното в цял свят залязва, а у тях сега изгрява. Ще гледат американски буламачи. Демократичната хартиена преса спря в сял свят.

2

Ще отидат на кино

преди 6 години

Развратници неедни!

1

на киноооо

преди 6 години

а кой нема 20 д.влиза директно с ятагана!