54

Анонимен

преди 6 години

Абе хора Истанбул е колкото 2 пъти Гърция по население,хахахаха

53

Факт!

преди 6 години

До АнонименВие май не сте наясно че Туркето нападне ли Гърция идват американските ф22 политат томахавките и връщат тапака ерсдухан в каменната ера.

52

Анонимен

преди 6 години

До За разбирачиРазбирачо, само не разбрах, турските танкове откъде ще минат за Атина? Учи история! За гръцките десанти съм по-наясно - товарят двата руски Зубъра с 1000 командоса и спират където си искат, корабите на въздушна възглавница моментално се връщат за следващите 1000, за танкове и плацдармът е готов! На мен лично този мач не ми се гледа, много е близо до нас!

51

Анонимен

преди 6 години

До Я-го-еб ЕфендиТурчин може да е тюрк, но тюрк не е турчин! Това едва ли ще стигне до една османлийска кратуна. Когато Мохамед е седял по гол дирник на пясъка и е преписвал от другите религии своята компилация (някъде към 610 год.), вече 4 века се е знаело за българите, имало е "Именник на българските ханове". А предтечите на съвременните турци - огузите (по-правилно - огъзите) много по-късно са гадаели на ярешки ашици.

50

Анонимен

преди 6 години

До Я-го-еб ЕфендиА ако сравним Иран и Тюркийето? Иранците ще разкажат играта на ***. Как ще изглежда Тюркийето, ако освен Иран, срещу тях се включат останалите, които ненавиждат тази държава.

49

Анонимен

преди 6 години

Заместник-министърът на отбраната Фотис Кувелис заяви, че Франция "ще ни предостави две фрегати под наем------- i tova ne e dostaticno vijdam ce dolu sa pisali razni fantazii ako znaeto angliyski vlezte v cujdite saytove i vijte sami kakiv voenen flot ima tr s girtsite za sravnenie i duma ne moje da stava

48

2347

преди 6 години

Да не ви на дупи вас РУСИЯ отново, щото и Гърция и България и Сърбия сме православни и пак ще ни освобождава ако се наложи. Последния път май доста квичахте

47

моше

преди 6 години

На разбирача:Кошмара ,го чакай скоро в Истанбул и Анкара...

46

За разбирачи

преди 6 години

Някои са писали че турският аскер за нищо не ставало. Превзеха Африн за 3 месеца защото много внимателно напреднаха за да няма пострадали цивилни. Кюрдите ги ползвата като жива защита затова внимателно и бавно ги изчистиха. И ако погледнем към армията, там в Африн беше мн малка част от Турската армия обаче всички видяха на какво е способна и тази малката част. При конфликт с Гърция просто си представям как ще бомбардират Атина стотици Турски изтребители и после огромната част от танкове. Кошмар

45

Анонимен

преди 6 години

То това е така,ама с гърците ще бъдат англичани франсета американци,а турците сами.Какво праиш тогава?...Лесен въпрос на който отговорът е даден преди век на Чанаккале ;)

44

Анонимен

преди 6 години

До 51 ИванофЕ и, в крайна сметка?Това променя ли по някакъв начин това че ти НИЩО нямаш в военно отношение, не само военно де хахахахахахахахаха.

43

Иванов

преди 6 години

Абе, какви войници са турците бе? Един преврат не мажаха да направят като хората! Биха ги и ги клаха по улиците на Истанбул и може и друго да са им правили. Без еничарите Турция е гола водица. В Африн с танкове и самолети за три месеца се биха с кюрдите, които бяха въоръжени само с автомати и едва ги изгониха оттам. Стига сте писали врели не кипели. Меркел обеща подкрепа на гърците, сега и Макарон ги подкрепя. Това им е повече от достатъчно да наритат кюпеците в Анадола!

42

Курти

преди 6 години

Тия клавиатурни герои ако знаят жените им как си падат по *** карабини и какви с____и правят едва ли ще пишат прости и *** коментари

41

Англиш табакум

преди 6 години

Ястрeб Eфeнди не е турски фен,работи за други държави. Без малко да им се вържа!

40

Анонимен

преди 6 години

До Я-го-еб ОсманлиятаЧе си боk-лук, такъв си! Но признавам, че корабът е Chevalier Paul - взех D за 0. А ти изчезни! Моите предци са клали не мирни турци и дребни чоджучета, а потеря от заптиета! Честно, по мъжки, а не като вашите касапи!

39

Анонимен

преди 6 години

Едно време имах планини от "Щерн" и "Билд". Там имаше много забавни снимки. Например, как Аднан Мендерес виси, прехапал език. Дай, Боже, респективно на турците Аллах, такава снимка да обиколи света и с един друг!

38

Българов

преди 6 години

Ами само хипотетично да попитам,защо веднъж за винаги не се приключи с тази държава направила най големите злини в света? Всички тези злини идват отвън океана! Ако Русия заедно с Китай и Турция решат да приключат с обора,дали няма да настъпи спокойствие в света?Само питам.

37

Анонимен

преди 6 години

Света София в Константинопол тъне под игото. Ракетоминаретата я загрозяват.

36

Анонимен

преди 6 години

Айде гърците да освободят Константинопол. Там е техният патриарх и чака.

35

Анализатор

преди 6 години

Този филм сме го гледали с Русия. Америка и Англия искат да отворят втори фронт на Турция и така да я накарат да капитулира. Да си припомни как Русия воюва в Чечения,Грузия,сега Украйна и Сирия. Само че Турция няма този потенциал,ако се изправи на два или три фронта. Срещу тях ще има не само гръцки войски,но и американски. Сащ не могат да си простят ,че Ердоган води самостоятелна политика за защита на населението си,което му прави чест. Не знам,за съжаление не ни чакат добри времена!