20

Наблюдателя

преди 6 години

Нищо ново под бялото слънце,по принцип зада тие силна икономимиката,трябва да воюваш.Американците удариха Сирия със старите си глупави ракети и веднага скочиха цените на енергиините источници,спря падането цената на петрола!!!

19

Анонимен

преди 6 години

Пак тръгнаха да раздават акъл и правосъдие! Страна която непрекъснато провокира военни конфликти, която има нужда от войни за да си развива икономиката, която в последните десетилетия изби стотици хиляди в името на "мира и демокрацията"( тоест петрола) и която демонстрира едно абсолютно арогантно отношение към всички останали страни, и обявявайки за врагове всички които им противоречат, отново излизат с наглите си препоръки и размахвайки пръст! Змията като умира, най много хапе!

18

Yehowah

преди 6 години

Боооже каква наглост!

17

Анонимен

преди 6 години

Странджа а шамарата в лицето или ненавиждана гавра когато екипажа на Кук в черно море хвърляха оставки след като руските пилоти се гавриха с тях. Друго е като се срещнеш с опасността лице в лице, а не да мяташ ракети от морето към свадби и болници. Видяхме колко са им железни нервите. :D

16

Анонимен

преди 6 години

Специално за алуминя, не съм сигурен колко е скъп. Китайците, вече всичките им стоки по 1 лев от алуминий ги правят, вместо от пластмаса.

15

Анонимен

преди 6 години

16 Странджата, да както и руснаците намалиха износа на алуминий ама никой не казва колко за загубите за ЕС и САЩ. Алуминият достига рекордни цени, става бързо намалящ ресурс, до година очаквай 1 кенче кока кола 5лв, 1 пластмасова бутилка 1лв. Чудя се в друго какво се ползва алуминий че е метал дето за нищо не се ползва... хммм. Еми по цените ще разберем. :) Пък да видим после с техния дълг към БВП 106.25% към днес съотношение колко могат да съществуват.

14

Анонимен

преди 6 години

А САЩ има ли кой да ги укроти?

13

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Какво значи велика държава... - давам само един пример... - само с едно щракване на пръста /въведените нови санкции преди няколко дни/... - руските олигарси - верни кучета на жужето загубиха 16 милиарда долара... - това е не удар в лицето, а невиждана гавра...

12

ктк

преди 6 години

Ти бе ,Тръмп, хич не си укорим! Потопихте мирни държави в реки от кръв,само и само да вървят далаверите на военните концерни и да смучете чуждия нефт. Позорно ***!

11

Анонимен

преди 6 години

Цял живот слушам за американската мечта и чак наскоро разбрах какво е от лекций на американски професори за свободата и величието на САЩ: Да имаш собствен дом и работа. Тия още смятат за нещо велико да имаш собствен дом и да имаш работа ... тия не са в ред. Цял свят това го разбира като нещо нормално, цял свят мечтае за много пари и какво ли не, а те за къща и работа. Чак сега осъзнавам колко зле ги прекарват отзад банките.

10

РОССИЯ

преди 6 години

сащ са свикнали президентите и премиерите да се подчинят на сащ като наще бб р радева тези които не са послушни момчета веднега поччат сенкциите и съобщават на света че тези страни нямат демократични права човека и правят цветни реводюци .както каза р радев българският народ е много благодарен на русия за нащо освобождение но ние сме в нато и ес и сме сплотени с наща демокрация не забравайте че сащ въюват в в трети държави с чужди ръце.както в украйна сирия и много много други държави

9

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Ето шишкото не издържа и клекна... - сега е ред на жужето...

8

Анонимен

преди 6 години

... и в резулат са фактори за нестабилност ... Припомням си процентите на Путин като го преизбраха за незнам си кой мандат, и едоногодишните протести в САЩ след избирането на Тръмп с убийства, грабежи, палежи и тн. САЩ пръщи от сплотеност и стабилност, чак оставиха 20% от населението да се присъедини към престъпната АНТИФА (комунистическа организация създадена в Италия) и дори като комунист и аз не харесвам АНТИФА.

7

Анонимен

преди 6 години

Американците пък едни защитници на човешките права.............................ужас!!!

6

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Нека изкажем нашата огромна благодарност към НАТО и най-вече към Съединените Американски Щати, които самоотвержено бранят човешката цивилизация от ислямизация и путинизация... - защото в противен случай светът щеше да заприлича на Северна Корея и да хрупаме корени, а за интернет нямаше и да сме чували...

5

Анонимен

преди 6 години

"Имам една мечта" - това, което американците причиняват на другите народи, да им се върне. Няма ден без някой превъртял американец да не избива свои съграждани по училища и площади... със законно притежаваното со оръжие. Ами ако някой вземе поради това без решение на международни организации, да бомбардира оръжейните заводи... например?

4

Анонимен

преди 6 години

Омръзна ни от "американски морал" , от "американски ценности", и от "американска демокрация " !

3

Анонимен

преди 6 години

Най-големият агресор, който след ВСВ провокира повече от 200 военни конфликта и има хиляди военни бази по цял свят, за да се меси във вътрешните работи на чужди държави говори за морал.

2

Анонимен

преди 6 години

Тези американци защо се мислят за господари, защо непрекъснато хвърлят обвинения към всички, които не им харесват??? Да видят първо собствените си проблеми и да не дават оценки на други държави.

1

Нестор

преди 6 години

Абе помня как "мирно" беше разпръснато движението "Окупирай Уолстрийт", също така помня и как черпеха и продължават да черпят "туристи" в Гуантанамо с кафенце и бисквитки! Абе хич няма лицемерие от страна на САЖД!