73

Анонимен

преди 6 години

Само много голям абич би помислил че арабите имат някакъв шанс срещу Израел!Само не забравяйте че Израел е една от най технологичните държави в света!При тотална война Израел ще ги размаже!Иначе нищо лично към никои!

72

ANONİMEN

преди 6 години

До Анонимен 69NEUMİT GAZ E TVOYA.MİYE6 Lİ GO?

71

Анонимен

преди 6 години

СТИГА ПРИКАЗКИ ИСКАМЕ ДЕЙСТВИЯ :D

70

ЧалмаГовна

преди 6 години

Щом пръстите им са на спусъкът-ще бъдат изтръгнати!Израел да ги смаже!Веднага!Да няма милост за ***!

69

Анонимен

преди 6 години

Арабите само лаят а Израел не си поплюва!Ще ги размаже!

68

до 66 ами

преди 6 години

Явно Израел губи позиции все повече в Близкия Изток!Онзи ден съюзниците на Израел от СА, дето спонсорират терористите в Сирия, свикаха Арабската Лига за да изолират Иран, Сирия и Катар, но никой не ги подкрепи!Сега като Русия изпрати на Сирия С- 300, след незаконната военна агресия- бомбардиране сирийски обекти от Израел срещу Сирия, Израел е в неизгодна позиция- изолиран от другите държави в Близкия Изток!Съюзниците им от СА също са изолирани!

67

Анонимен

преди 6 години

Арабите да одат да си бият *** в неумитите *** и да се молят за червивата си кожица,щот Израел им е насъбрал бая и няма да има милост!Пак ше ги нашляпат!

66

Boko

преди 6 години

Израел е бил и ше бъде по-силният.Доказано е не eднократно.

65

Анонимен

преди 6 години

МръснГиблиите араби да си спомнят шестДневната война и тогава да продължават с тъпанарщините си!

64

ами

преди 6 години

явно иранците си изпускат нервите. Нещо войната в Сирия зацикли и аятоласите закъсаха с парите...

63

Рашист

преди 6 години

Аз съм на страната на Израел! По определени причини. А ако има българи на страната на Иран, то е все едно да сте на страната на Турция срещу Гърция. Мдааам

62

Анонимен

преди 6 години

Какви бомби,бе хора?Има такива модерни оръжия,че няма да усетите как изчезвате или може да потънете,заедно със сградите и пръстта.По-добре не предизвиквайте конфликти!

61

ПЕТРОВА

преди 6 години

НЕ СЕ НАПЪВАЙТЕ ДА ГАДАЕТЕ. КОГАТО СТАНЕ ЩЕ ВИДИМ КОЙ КОГО. МОЖЕ И ДА ИМА ИЗНЕНАДИ И РАЗОЧАРОВАНИЯ. ИМА ПРИКАЗКА "ЧОВЕК ПРЕДПОЛАГА А ГОСПОД РАЗПОЛАГА". НО ПО ДОБРЕ ДА НЕ СЕ СЛУЧВА ЗАЩОТО ТЕ НЯМА ДА СА САМИ. СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ СЕ ВКЛЮЧАТ И ДРУГИ И ТОГАВА ЩЕ СТАВА КАКВОТО ЩЕ СТАВА.

60

Анонимен

преди 6 години

Чудех се на какво ми приличат разправиите в този форум и накрая ми ,,светна,,!В същността си диалога е следния: ,,Ако моя батко хване твоя ще го спука от бой! ,,Не моя моя батко е по-силен и ще направи твоя батко на кюфте!

59

Анонимен

преди 6 години

Не ги разбирам защо имат конфликт тези и какво изобщо имат да делят.По-скоро ми се струва,че няма какво да делят.В Тубата казаха,че неотдавна е имало атентат срещу Натаняху,за който са замълчали. Дали е вярно не знам,може и да няма връзка с конфликта им,но това,че тези проблеми ескалират не е на добре.Върви някаква тайна война,но кой с кого и за какво още не е много ясно.

58

Анонимен

преди 6 години

ИРАН Е БЕЗСИЛНА СРЕЩУ САЩ :D НО МИСЛЯ, ЧЕ ЩЕ СЕ СПРАВИ ДОСТА ДОБРЕ С ИЗРАЕЛ :DСИМПАТИЗИРАМ И НА ДВЕТЕ СТРАНИ ДЪРЖАВИ КАТО СТРАНИЧЕН ЗРИТЕЛ ОТИШЪЛ НА МАЧ И НЕ ВЗИМАШ ОПРЕДЕЛЕНА СТРАНА!КОЙТО ПОБЕДИ ПОБЕДИ :D ДАНО ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА РАЗБЕРЕМ, ЧЕ МАЧА Е ЗАПОЧНАЛ :D

57

Анонимен

преди 6 години

НЕ СА ЧЛЕНОВЕ НА НАТО!!!ДА СЕ ПОЧВАТ!И ДВЕТЕ ПРЕТЕНДИРАТ, ЧЕ СА ДОСТАТЪЧНО СИЛНИ ТЪЙ, ЧЕ ДА СЕ ПОЧВАТ!!И ДВЕТЕ ИМАТ ДОСТАТЪЧНО ГРЕХОВЕ ЗА ИЗКУПУВАНЕ :D---------------------И НАЙ-ВАЖНОТО НИКОЙ ДА НЕ СЕ МЕСИ!!! ОРЪЖИЕ ДА ИМ СЕ ДАВА КОЛКОТО ИСКАТ И МОГАТ ДА ПЛАТЯТ НО НИКОЯ ДЪРЖАВА ДА НЕ СЕ МЕСИ!

56

анонимен

преди 6 години

ами ние с гаидите от авиокомания балкан 4000 души на улицата и заради когозаради гад зееви продаде каквото можа и с пьрвия самолет през варна изчезнада сте чули някои евреин да е изразил сьжаление за случилото се аз не

55

Анонимен

преди 6 години

"Тука нито един неможе да ми отговори , защо плюе по Израел"Аз ще ти отговоря. Отиват едни ешкенази /тюрки по произход/ в Юдея, дето живеят палестинци /араби-семити, братовчеди на истинските евреи/ и казват - тая земя е наша, спретваме си държава отгоре.Да виждаш някакъв дребен проблем в по-горното?

54

муспи

преди 6 години

Вонящи чи$футлета, много се лъжете ако си мислите че Америка ще скочи да ликвидира Иран! Напротив, в САЩ ще се развихри такъв холокост, какъвто никакви ирански ракети не могат да устроят на *** ел! Това и ще е най после мечтания от евреите холокост, за който вземат най Гигантските Пособия в историята! Ще има и комични моменти, - Бойко Борисоф и Ко ще са агитка на *** се ел, до последно издихание!