15

ведро

преди 6 години

да се приеме закон за уважаване на президента-символ на нацията.Добре че радеви заместничката му, една възпитана жена оглавиха институцията, представяте ли си какво щеше да е ако бяха рабфак Цецка и оня адмирал пребоядисал се от комунисти-ческите АБПФК в герберист.Случихме на президентска двойка, да са живи и здра-ви.Само нечестни хора ги плюят.

14

Анонимен

преди 6 години

След близо 28 години "евроатлантически" "демократични" ценности стигнахме дотук! Вече не знаем кое ни води напред и кое ни връща назад. Щом миналото изглежда по-светло от бъдещето, няма как да вярваме на "водачите" си!

13

nina

преди 6 години

Режимът в Сирия се държал благодарение на Москва... каза Цв. Цветанов. А кой, господине, дава право на САЩ и сие да определят режима в коя да е страна?

12

Анонимен

преди 6 години

Крим е руски, свикнахте ли???Русия е велика, България ще бъде с Русия!!!Или искате да сме турски вилает???

11

Анонимен

преди 6 години

До 1234Нищо не крият. Просто президента иска България да се излезе от ЕС и НАТО и да отива да се бие за руките *** в Украйна и Сирия. Това президент ли е? Това е гaден долен мpъсен предател.

10

ДО ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ

преди 6 години

Господин Радев ,Получихте ли Доклада от ЦРУ - Анализ на Корупцията в България ?НАЙ-ВИСШИТЕ -там има имена .ОТ Вчера е Достъпен .

9

1234

преди 6 години

Този Шаламанов нещо много започна да обикаля телевизиите. Снощи при Цв. Ризова, сега тук. Май нещо се е случили на този съвет /което яко крият/ и сега трябва да оплюят президента. Те това, плюенето, най го могат. Цвенокио и той - плу..к.

8

Burzum

преди 6 години

Закривай и Тиквата сам да взема решения след консултация с духа на Ванга!

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 6Откакто руските кърмежи се настаниха в България винаги сме били най-бедната и корумпирана държаво. Недей да търсиш вината в Брюксел, защото цялата вина принадлежи на предателите русофили.

6

Анонимен

преди 6 години

Не приемам робското схващане, че това, което идва от закостенелия , паразитен Брюксел, е някакъв закон.Изпълнихме всичко от там и сме най-бедната и корумпирана страна!Не бяхме!!!Ще има наистина Народен съд! По-страшен от Страшния!Ако от Брюксел кажат на цветанов да скочи в морето, трябва да скочи, а може би той ще ни убеди ние да скочим?Сега скачаме от балконите - от просперитет от управление на недоносени необразовани слуги на злото!Уважавам мислещи хора, които имат достойнство!

5

Анонимен

преди 6 години

КСНС вместо да работи за съгласие, води до противоречияТова не никакъв КСНС, това е свърталище на гнусни предатели русофили. Русофилите ще докарат България до пълна разруха както през 1989 и 1996 год.

4

Анонимен

преди 6 години

Противоречията се дължат на злобата и ограниченият умствен капацитет на Цв.Цв.Обаче явно шефа му е набил чембера,защото тази сутрин каза,че вече нямало да отговаря на провокациите,представете си-този,който напада непрекъснато президента,защото не им играе по свирката,бил света вода ненапита.Да се смееш ли,да плачеш ли,че такива екземпляри населяват политическото ни пространство.

3

до геургиува

преди 6 години

Ти изменнико , не си жена , а и не си образован !!! Такива изменници и предатели , като теб следва незабавно , да бъдат изхвърляни от България !!!!! За затвор , ще се харчат ненужни пари за жалката ти същност.......

2

ВЕНА ГЕОРГИУВА

преди 6 години

НЕ ЗНАМ КАКВО Е ПИСАНО В ТЕЗИ ЧЕРНОВИ АЗ НЕ СЪМ ПОЛИТИК ,А ОБИКНОВЕН БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН НО СИ РАЗРЕШАВАМ ДА ИЗКАЖА МНЕНИЕТО НА 80%ОТ ОСТАНАЛОТО НАСЕЛЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ ЧЕ УЧАСТИЕТО НИ В ТЕЗИ ЕС И НАТО СА АБСОЛЮТНО ПАГУБНИ ЗА БЪЛГАРИЯ. ТЕ НИ ПОДТИКВАТ КЪМ УНИЩОЖЕНИЯ НЕ САМО КАТО НАРОД НО И КАТО ДЪРЖАВА.ЗАПОЧНАХА С НАИ НЕВИННОТО И НАЙ ВАЖНОТО ОБРАЗОВАНИЕТО КАТО ПРЕМАХНАХА ПО КОМАНДА НА УНИФОРМИТЕ НАРУШИХА ПРАВИЛАТА В УЧИЛИЩЕ ПРЕМАХНА СЕ ОЦЕНКА ПОВЕДЕНИЕ И КАКВО СЕ ПОЛУЧИ ЕДНО НЕОБРАЗОВАНО И РАЗЮ

1

Анонимен

преди 6 години

Консултативен съвет,идва от консултации,а не от Президентски съвет!