15

до Анонимника

преди 6 години

Напълно точни са прогнозите на Димитър Гърдев и са абсолютна класика! Много ясно е ,че признаване на международно ниво на бъдещето на Сирия може да стане САМО от ООН!!!А това е преговорния процес в Женева, никъде другаде! Най-после един компетентен коментатор иначе от смешници вече и свестен анализ не можеш да срещнеш...

14

Анонимен

преди 6 години

Просто и разбираемо е, че експертизата на Димитър Гърдев надува платната на пиндостанската пропаганда. Колко неточни и прибързани са заключенията му "Изходът от кризата в Сирия ще видим в Женева", разбираме от вчерашното изявление на Сергей Лавров, който дословно каза: Трите споменати от мен държави бомбардираха не само измислени химически обекти в Сирия, но те бомбардираха и преговорите в Женева.

13

Анонимен

преди 6 години

България купува нефт и газ.По ниски цени на тези суровини е добре за България и българския народ.Но русофилите повече са заинтерисовани за Русия,Сирия и другите кочини които продават суровини.Руснака и сириеца да са добре,а българина да е зле.Това е русофила,еничер,предател.Кога ще чуеш един руснак да каже,дай да продаваме по евтино газ на България,щото газа върти икономиката,никога.

12

Анонимен

преди 6 години

''Великата Турция'' - най-краткия виц.........Има и по-кратък- българия.

11

ЦРУ

преди 6 години

Каква е тази карикатура бе ! И слепия вижда - источно от Ефрат САЩ основаха КЮРДСКА държава ...и я защитават - видяхме вагнеровците ! Там са нефтените находища . В южна Сирия ...до Израел и Йордания ще има територия на ССА....за Асад - Дамаск и базите до морето на Жужи .

10

Анонимен

преди 6 години

Ердоган превзе половин Сирия вие сега се сетихте. Хайде изгонете го политически. Хахаха.

9

Щирлиц

преди 6 години

До Анонимен 2Като гледам ...бистрите погледи на алтавите ви тираджии,нещо май послъгваш.

8

Щирлиц

преди 6 години

Пълни глупости.Сетихте се за политическо решение,когато видяхте дебелия край,а?

7

Анонимен

преди 6 години

Вместо Гърдев и кой ли не още да си чешат езиците да оставят Сирия сама да реши проблемите си. Западът не харесва Асад и затова до го изпъдим и да сложим някой, който се харесва на Тръмп и Макрон. Някой, който ще даде сирийския нефт на безценица.

6

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен''Великата Турция'' - най-краткия виц.

5

Анонимен

преди 6 години

Защо вече 12 дни руснаците и сирийците не допускат в гр.Дума представителите на Организацията за забрана на хим. оръжие.

4

Анонимен

преди 6 години

Докато Русия се мотляви из Сирия с надеждата че ще размени Сирия за уреждане на въпроса с Крим, мир няма да има в Сирия.

3

Анонимен

преди 6 години

Другите са ми ясни, само не мога да разбера конярите какво дирят там? А преди Женева има АСТАНА И СОЧИ! И въобще не си въобразявайте че с говедарския обор и заспалата еуропка въобще някой ще се съобразява!

2

Анонимен

преди 6 години

Много си жалък бе гай ***, къде си тръгнал да умуваш празната си тихва относно държавните дела на великата Турция, когато цялото ти население от е колкото два квартала на Истанбул и икономиката ти е колкото на 4 иснтабулски супермаркета! *** ***, добре, че жените ви шарят по чужбина в къщичките със цървените фенери да изработят по някой и друг келяв лев, та балканският дивак с мътния поглед да не умре от глад!

1

Анонимен

преди 6 години

Сирия няма изход не можеш да убиеш и да прогониш някоко милиона човека, защото искаш да убиеш вожда им там всичко е свършено ще се бият вечно докато пламне 3-та световна война. Ако не е Сирия кюрдите ще им писне от Турция и ще превземат Ирак и всичко почва отначало.