36

Galia69

преди 5 години

Авичи е един от любимите изпълнители на една мот съученичка в училище (живея в Германия). Добър музикант беше. Жалко...

35

Lina

преди 6 години

Това беше любимият ми DJ. Израстнах с неговите хитове и толкова много съжалявам за смъртта му 😔😔😔😔. Нека да почива в мир!

34

Как не ви е срам

преди 6 години

Вие сте много гадни хора бе!! Как може да се подигравате и плюете човека!! Той се е трудил за правене на музиката! Знаете ли колко е трудно да направите едно парче ! Аз му ислушах с майка ми две парчета за да подчетем паметта на диджеия.

33

Анонимен

преди 6 години

Не далеч от хотела в който е намерен мъртъв има известна клиника за онко пациенти...Така че е рано за спекулации. Ако беше умрял от алкохол или наркотици, то пловината младежи на негова възраст в БГ да са били умрели досега. Той самия никога не е купонясвал. И почва да пие по малко само защото изглеждал много дървен зад пулта. Гледайте документалния му филм преди да говорите без знаете...

32

Бай Ганю

преди 6 години

на този и на Гетта им плащаща по 100К на вечерИ кво от туй, като е гушнал букета и е ритнал камбаната на 28??? На мен ми плащат на квадратен метър на строежа, ама на, вече съм на 38 и още съм жив, пия си пиенето и си таковам жената и хич не ми дреме. Ама не съм се друcaл с наркотици и не говоря с пeдали, а тоя както са му плащали по 100к на вечер, така може и някой обратен да му е платил и да го е заразил със СПИН, оня *** грозен Кончита Вурст и той болен от СПИН.

31

Трол

преди 6 години

Името на артиста Авичии е цензурирано от Днеса, нямам думи..

30

Трол

преди 6 години

Абе днеса, как може да цензурирате името "***", вие нормални ли сте кви сте.

29

Анонимен

преди 6 години

Много е гадно да си отиват така нелепо млади и талантливи хора. За пишещите по- долу алкохолизмът е болест и от него измъкванетое трудно, понякога невъзможно. С неговата работа и начин на живот предполагам се е оказало невъзможно.

28

Анонимен

преди 6 години

Наркотиците не прощават

27

Анонимен

преди 6 години

Има ли значение от какво се е споминал, ... Вижте из туба, за какви участия става дума, не се учудвам , че на този и на Гетта им плащаща по 100К на вечер.

26

Анонимен

преди 6 години

до 26 Не, бе! Умрял е от ествествена смърт на 28 години. Как може да си го помислиш, че е от алкохол?

25

Анонимен

преди 6 години

do 25 Какъв специалист да се извъжда човекът с пост номер 24 , бе папагал? Хората са ти го написали под самата статия, че имал проблеми с алкохола. И тази статия не е измислена от кака ти Василия Пейчева, а е копирана от чужди медии.

24

До 24

преди 6 години

Голям специалист се извъди.Аз също боледувам от панкреатит и то без изобщо да пия алкохол.При тази болест лошото е, че възпали ли се един път панкреаса после цял живот имаш проблеми.Трябва да се спазва много строга диета-прием на храни без мазнини.И да се пият антиоксиданти.Лекарите по цял свят не знаят как да я лекуват.Мен ме спаси един блогър, който е написал какво трябва да се яде и какво да се приема.Щом са му отстранили жлъчката значи е заради запушване на жлъчните пътища, а не заради алкохол.

23

Хаус

преди 6 години

Уникално момче, уникален талант! Моля ви нека не говорим за наркотици, той никога не е бил от нарко-зависимите, не може да свързвате всяка смърт, дори и ранна с това. Момчето си е заминало поради здравословни проблеми, може би и е допринесло, начина му на живот и алкохола! Лека му пръст! Уникален Ди Джей, с уникална музика, който ще остане дълго в спомените на обичащите тази музика.

22

Анонимен

преди 6 години

Клуб 27. На косъм го е прескочил.

21

Adolf Eichmann

преди 6 години

До 19. Ах невежий, та в днешно време всичко е пари...... алкохол и дрога има в Оман бол ако си плащаш има ковври, ако можеш да си го позволиш можеш да клеццаш и щерката на султана там.... проблем никакъв :))))

20

до 1 прасчо

преди 6 години

А ти си бая ***, по коментара ти си личи.

19

до 17, 18 и други

преди 6 години

Починал е в Оман, какъв алкохол там, какви наркотици?

18

Adolf Eichmann

преди 6 години

Самоубийство или овердоза от нещо вредно - тва са единствените варианти.... никой не би си губил времето да трепе една залязала оттрепка ;)

17

Бау

преди 6 години

Наркотици предполагам. Не е лесно да си известен явно ...