339

Анонимен

преди 5 години

Оказа се права. Сменена е служебно, като е отстранена от длъжност. Влияела на свидетели, след като вече са разпитани пред съдия.

338

End

преди 6 години

Neka da gledat i drugite bulgari, deto davat i vzemat podkupi i zloupotrebiavat s doverieto na bg narod suveren....kakvo gi chaka...briliantna bg operacia ...gratulations mvr!...mnogokratno po-dobre ot gimnastichkite na kiliana...

337

Анонимен

преди 6 години

Махнете нововъведения параграф 28,той позволява цяла София да се застрои плътно и ще ви изчезнат градинките!

336

Анонимен

преди 6 години

То в шоплука много грозни жените бре, ауууу ужас-----------------------------------------------------------------Прав си, Налазиха ни всякакви, заселиха се в евтините квартали, че и с претенции на всичко отгоре. Виж я тази две свързани изречения не може да каже, за кмет я избраха Срам и резил....Ти си плиткоумен,самоизяждайте се помежду си,***,за радост на други!По-добре да мигрират в България,отколкото да бягат навън и да обезлюдява страната ни.А софиянци прибитат пари от провинцията,

335

Анонимен

преди 6 години

Кой ли е тоз който е дал толкова много пари да му се маркират като светещи за да освети корупцията по етажи и то още взети назаем,че някой да ги пипне и да се освети с таз боя възможно от любопитство дали са истински и наистина от предоставената му възможност да ги види и намери по етажите и на пръв поглед да съобрази,че това е много пара оставена за предаване или изгубена,изоставена каквато често се не среща в междуетажието,още незнайно на кой да се отнесат за да бъдат върнати щото са загубени.

334

Анонимен

преди 6 години

То в шоплука много грозни жените бре, ауууу ужас-----------------------------------------------------------------Прав си, Налазиха ни всякакви, заселиха се в евтините квартали, че и с претенции на всичко отгоре. Виж я тази две свързани изречения не може да каже, за кмет я избраха Срам и резил..

333

Анонимен

преди 6 години

Щом без опис са проверявани чантите ще падне обвинението!

332

Анонимен

преди 6 години

В Белчин има един голям хотел и той е на бившия партиен секретар на София-град Симеон Пешов.

331

Анонимен

преди 6 години

До от БостънИ къде е този хотел на Фандъкова?

330

Анонимен

преди 6 години

Ами пусни си един сърч как е изглеждала Иванчева преди да се заеме с властта и виж на какво прилича сега...

329

Анонимен

преди 6 години

То в шоплука много грозни жените бре, ауууу ужас

328

от Бостън

преди 6 години

А големият хотел на Йорданка Фандъкова в Белчин с какви пари е построен? Като са почнали да "борят корупцията" от кметовете, първо трябва с кметовете на ГЕРБ да започнат. Ясно е, че корумпираните гонят Некорумпираните кметове, тези, които Не могат да корумпират.

327

Erdo

преди 6 години

Не бе, госпожо, арестуваха ви, защото сте корумпирани

326

тя

преди 6 години

Аууу , тия двете плашат с грозната си външност!

325

тя

преди 6 години

Разследващите трябваше да посъпят "кавалерски " като я почерпат с кутия бонбони , а не белезници !

324

тя

преди 6 години

Тя знае коя е фирмата , защото с нея си е имала "работа" !Колко е жалка ,вместо да мисли колко години ще я осъдят , тя си мисли как ще й отнемат кметското мястао ! Наглост!

323

???

преди 6 години

До никиТи защо не погледаш малко чужда телевизия и да видиш италианските служби как ги тръшкат такива по улиците? Искате ЕС, ама само на думи. Тая самозабравила се па/ча да изгние в затвора.

322

Анонимен

преди 6 години

Тая с нейната простотия и наглост дали ще излезе някога от затвора или сама ще си увеличава присъдата.

321

Анонимен

преди 6 години

Абе думнаха я с финес. Голям кеф. 100% заслужено

320

ники

преди 6 години

Не е ясно дали е виновна или не, но начинът по който беше задържана прилича на показна акция за спалшване на непослушните. Очаквам тази жена да осъди България за нехуманно отношение при задържане. А тия ченгета някой от тях ще плати ли тия пари от джоба с?и