22

Анонимен

преди 6 години

МАГИСТРАЛАТА НА СМЪРТТА.

21

Анонимен

преди 6 години

Всеки ден..!

20

До 13

преди 6 години

Това не е тира. Тира си беше в дясно паднал в канавнаката. Сутринта бе там и преди час бе там. Смачкан! Аз се чудя до кога ще е така на границата? Баща ми е тираджия и се случва да чака на Капитан Андреево по 24ч и повече без да спи, а по навигацията ги наблюдават и легнеш ли да поспиш започва работодателя да звънни, че гонят час. Доста често се случва на тази граница да ти се насъбират по 48-72ч с 3-4ч сън. Как при тези условия няма да са в канавката работниците!

19

Влад777

преди 6 години

При, всяка втора катастрофа с ТИР, шофьора е турчин!Това е, от години, но мерки никой не взима!Докато е така, ще ни избиват по пътищата...

18

Andreshko

преди 6 години

Още с обръщането на автобуса писах,че не жената е виновна за шестте жертви,а канавката убиец. Ето ТИР се обръща заради също такава канавка без да има пътно транспортно произшествие с друго МПС и пак канавката взема жертва. Още колко жертви трябва да вземат канавките,та Агенция пътна инфраструктура да разберат,че канавките ум не са на подходящото място и не са обезопасени или близките на жертвите трябва да почнат да ги съдят,за да разберат,че проектите им на пътищата са им сбъркани...

17

MaйMyнaтa

преди 6 години

Туркай шофьорите са за резил

16

До 13

преди 6 години

Обяснението е просто - велосипедист е блъснал тира в предна гума и го е извъртял наобратно в канавката. Както стана ясно от катастрофата с автобуса, и най-лекия сблъсък може да изхвърли автобус или камион от пътя.

15

Местим го

преди 6 години

А що не пишете статия колко народ избиха турските тираджии между Видин и Монтана. Колко турски убийци избягаха без да бъдат осъдени ? Цели семейства почерниха и с няколко бона рушвет ги пускат ни лук яли, ни мирисали. Ами, така им се пада !

14

До 13

преди 6 години

И аз това се чудя. Канавакакт му е отдясно и за да е в положението на снимката тирът или е влязъл в насрещното платно и се е обърнал в канавката на насрещното или по непонятен начин се е обърнал в обратна на движението посока в собственото платно за движение.

13

Анонимен

преди 6 години

Карал в дясно,а паднал на ляво през мантинелата за разделение на посоките,е къде е канавката,а при ТИР е по опасно кола да си поотрие боята отколкото при автобус като маневра.

12

???

преди 6 години

Някой велосипедист е блъснал тирът и го е обърнал в канавката. Те сами тежките МПС-та като тирове и автобуси никога не се обръщат заради погрешните действия на шофьорите им.

11

Гробокопач

преди 6 години

"Тракия" е гробището на Бойко, дори любимият му султан Ердо, мое да фърли петалата тук.

10

Saki

преди 6 години

Германците ,ако искат да обидят някой лош шофьор,му казват : караш като турчин.

9

Анонимен

преди 6 години

Загинал тираджията. Сега един по-малко. Демографската криза в България ще се задълбочи.

8

Анонимен

преди 6 години

Турчинът не е минал курс за движение по Бегемагистрала и е загубил войната с дупките.

7

Анонимен

преди 6 години

Анадолския не грамотен дйвак излязъл от кирпичената дупка и станал шифийор!

6

Анонимен

преди 6 години

Пак ли някое Рено ги е обърнало, или се оказва, че шофьорът на автобус/ТИР с грешна маневра може сам да се обърне, м?

5

Анонимен

преди 6 години

Не знам защо постоянно наричате този междуселски път МАГИСТРАЛА.Та на него няма ден да не загинат поне 2-3 души.Настилката е под всякаква критика, отделно че е осеян с дупки.

4

1

преди 6 години

заспал е много ясно какво има да се чудите за причината...

3

Анонимен

преди 6 години

Затова турските тирове още на границата да ги качват в вагони и с влака до другия край на България.