21

обезлюдяват BG

преди 6 години

в огромни региони на БЪлгария хубави имоти в лечебни села и градове в момента нямат цена ../съобщават цени 1760 евро за къща ,двор с лозе,вода ,ток,..Не се ругаят търговски партнери носещи ни блага кл в живи евра,$,левове..

20

аман от диверсанти

преди 6 години

заради платени престъпници от МНВР Българския народ загуби стотици милиарди живи $ от некупени хубави жилища в лечебни престижни курорти..Десетки хиляди предприемачи фалираха банките са в кофти позиция

19

Кротко цакат яко

преди 6 години

да с е отчитат платени чужди диверсанти от МНВР.Въведените визи срещу Москва <Киев и МИнск нанасят десетки милиарди живи долари годишно загуби.Експерт от Москва посетил БЪлгария след мъки успял да вземе виза.попадаме на позната от посолството на София в Москва.Експерта се жалва.Следва нагло убеждаване че в БЪлгария няма нищшо хубаво всичко хубаво било в Турция.Диверсантката важно съобщава че били дали цели 400 000 визи..Колегата подава че само в малка Анталия са кацнали над 6 000 000руснаци

18

Анонимен

преди 6 години

Мдааааа, такъв подем, че нямам думи! Като сме в такъв невероятен подем защо заплатите ни са такива? Нали уж сме в подем, нали уж се чудим къде да си настаняваме гостите и вече на опашка се редят едва ли не, пък нещо не съм чула колега да са му вдигнали заплатата скоро. Като сме в подем защо получаваме 500-600-700 лева?

17

Санде

преди 6 години

*** Николинка Красивата ли го казва това ,ааааа значи е вяррно:)))

16

Stonewall Jackson

преди 6 години

Поредния козяшко-джендърски напън на повервали си евролиберасти .... дерзайте брюкселски келеменца !

15

сминдух енд чесън

преди 6 години

Арестът на кметицата част от атракциите ли е?

14

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 6 години

При соца имахме туризъм на прилично ниво.След това, мутрите съсипаха всичко !Останалото са празни приказки.

13

БАЙ ТОШО ОТ ПРАВЕЦ

преди 6 години

До АнонименАМАН ОТ ПОДЕМИ!!!!!!!!!!!!

12

подемът

преди 6 години

До позор, но в чии джобове?Толкова много кадри изучихме за да ги изгоним навън! Сега ще ги търсим!

11

ГЛАРУС

преди 6 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРперсонала ни наричаше през соца БЪЛГАРЕЙШАНИ и предпочиташе само западняци!!!

10

Нормален човек

преди 6 години

Въпросът и за тази година е Гърция и Хърватия/или Малта/. Това е мисълта и на мноого други хора.Почивката в чужбина излиза на подобни пари и е на светлинни години по-качествена.Колкото пъти съм решавал да дам шанс на нашето море, толкова пъти съм съжалявал горчиво и съм бил с изпилени нерви и отделителна система.Пък нека се радват някакви държавни служители на приходите от туризма, няма да им стъпим повече.

9

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 6 години

Повишава се броя на туристите, дето си броят стотинките.Страшна работа !Пази Боже от социалтуристи !!

8

Някой

преди 6 години

Туризмът в подем, приходите растат. Глупости на търкалета. Поръчкова статия, нямаща нищо общо с действителността.

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1Точно заради бетотите дето споменаваш, посещаемоста на България от чужди туристи е толкова слаба.Дори българите вече предпочитат да ходят на море в Гърция и Турция.

6

Анонимен

преди 6 години

През периода декември 2017 г. - февруари 2018 г. общият брой туристически посещения на чужденци у нас е над 1,250 млн.Само за справка , за да видим къде сме - на Канарските острови , който са с площ колкото Криводолска та околия , годишно минават над 10 мил туристи .А ние имаме условия и за зимен , културен и какъв ли не още туризъм и отчитаме 1,250ил туристи като грандиозен успех.

5

позор

преди 6 години

Защо министерството не публикува заплатите в туризма,за да се види че тези приходи потъват и за работниците и служителите няма увеличения,средната заплата в 4-5 звездните хотели в София на служителите на фронт офиса е 700лв.

4

Анонимен

преди 6 години

И какво от това. Какво вижда от това българина-НИЩО. Половината приходи се покриват в сивият сектор, дригите лъжат с приходите. Никой не искат да работят там за 500-700лв. на месец защото това предлагат нашите мутри.

3

аз от хотела

преди 6 години

Да гости има но са ниско бюджетни който са за хостели но заради голямата конкуренция в София между хотелите спят в пет звездни хотели но си пазаруват от магазините храна и не ползват хотелските заведения,мизерна работа.

2

жална им майка

преди 6 години

на работниците в туристическия сектор ! Късат ги от работа за 400 или 500 лв. заплата !Предпочитам да бера ягоди в Холандия отколкото да работя в България !