25

Я па ти...

преди 6 години

До Анонимен 5 Ти си този дето брои милиардите на Борисов.Сега започна да броиш милионите на Фандъкова.Пазнах те , нали? Аз ти, мер..авец такъв.

24

Съвет

преди 6 години

Предлагам да се отпечати календар за 2019г. със снимки на корумпираната кметица.Снимки от задържането на улицата , как броят парите , как крещи в съда и снимки от затвора. Календара да бъде задължителен във всяко кметство. Ей така превантивно , да знаят какво ги чака.

23

Я гледай....

преди 6 години

Голям борец е този Марковски. Що бандите спаси от затвора и що пари нагуши. Личи му.

22

:-)

преди 6 години

Защо се крие името на този изключително антиподкупен предприемач, дето тегли кредит за подкупа сумата, пък издържа стотици работници и строи върху 50 декара. Тоя чавек с тая биография, както му е представена е по имот от долното ниво на средната класа, а какъв бизнес върти. Истински факир. Дайте го да го знаем, интервюирайте го и ние искаме да правим едър бизнес без капитал. Ако трябва да му направим паметник като икономическо чудо в световен мащаб.

21

Анонимен

преди 6 години

За постоянния арест не се иска да е сигурно доказано че е взела подкуп, иска се обосновано предположение, че може да е взела. Дюшеш им идва - ще бъде задържана, замистничката също, слагат на тяхно място с решение на общината временни калинки и строежите тръгват. Осем месеца може да седи в ареста. Найс ъ?

20

Анонимен

преди 6 години

В чл. 307 от Наказателния кодекс е криминализирана провокацията към подкуп - когато лицето, иска да даде подкуп, само и само с цел да навреди на получаващия подкупа. Ако се докаже, че даващите хиляда пъти са предлагали подкупа кметицата не е вземала какво ще стане. Нали е следяна цели 6 месеца, как за толкова време не и набутаха прословутия подкуп. И то в ръцете. Тази версия за провокация също трябва да се разследва.

19

Анонимен

преди 6 години

*** или от тия 80 те процента дето ги сочи Иво Христов - как е ясно че ги е взела. Хванали ли са ги че ги е взела или посредникът се качва в колата с парите, а после се изсулва малко преди ареста и си е "забравил" кашона с парите вътре. Кой светва по китката като е взел и броил пари и ги е пипал? Няма ли възможност и други версии да са меродавни, а не само вашата, удобна на радващите се медии и застроители на всичко зелено. Подкуп се хваща, като в момента на получаване лицето се арестува, а

18

Анонимен

преди 6 години

То че си е искала е ясно, че ги е взела също, проблема е че няма друг да се оплаче защото даването на подкуп също е престъпление. Затова всички рекетирани ще си мълчат.

17

Анонимен

преди 6 години

Че то, трябва да арестуват всички кметове, а и прокурори, съдии и целия държавен апарат по обвинение за несправяне по горните три посоки !Колко жлъч и ненавист е набрала мутренската Мафия !Мисля, че само европредседателството спасява кметицата да не я очистят !

16

Анонимен

преди 6 години

Ако всичко това трябва тя да прави значи трябва да й е вписано в длъжностната й характеристика и характеристиката на работното място по нормативни разпоредби и норми за справяне,и за натоварване на работните дни със съответни замервания време-мобилност-капацитет,и съответно реални резултати за справяне по позицията за атестиране пред административна комисия,и така по постове за административния състав длъжностно ангажиран,а какво правят тогаз общинските парламентарии където пъхат нос по решения.

15

тренер по бягане???

преди 6 години

тази я поръчаха за да потушат шумихата с бегачите. а се знае че има един Бегач в БГ. ако се окаже след Галеви и последните двама са минали курс по бягане при ЦЦ. кво еми нека изкара некой леф човеко, защото ако го почне тъща му има да си му требат мъни че и левове даже

14

Анонимен

преди 6 години

С дългогодишна работа в чужбина единия от братя Галеви идва като голям инвеститор в Младост, но кметицата му иска подкуп.Той обаче няма кьорава стотинка и взема заем от брат си. После тръгва с кметицата и заместничката и за свидетел, и цинкулират от кафене на кафене да броят парите, докато 100 души тежко въоръжени полицай и жандармерия изнервени най-накрая ги арестуват. Че то, толкова топуркане нямаше когато от затвора си излязоха двамата затворници от Централния затвор !

13

Пламен

преди 6 години

Ако Ако в България нямаше сива икономика, подкупи,ако всеки с власт си вършеше на 40÷работата ,ако имаше контрола над контролите ,силна прокуратура и силен антикорупчни закон,заплатите щяха да започват от 4000 лв , ама ако платиш милион за поръчка , трябва да се избиеш и картинка е каквато е.

12

да я разкостят

преди 6 години

Хайде, още една "масонка" изгоря. Покрай нея и роднината на Асен Дюлгеров изгоря

11

Анонимен

преди 6 години

От изброените три направления излиза, че обвиняват кметицата на Младост, че си върши работата !А, подкупа е инсцениран за да може мутренската Мафия да поКРИМчи Младост !

10

Сашо

преди 6 години

Сериозно ли има хора, мислещи я за невинна ? Или ти да видиш акция са и спретнали. Защо не можете да проумеете, че тя си е като всички останали продажни кметове. Но не тя била натопена!Господи събери си версиите!

9

Анонимен

преди 6 години

Започват да усукват - сега на преден план излизат канцеларски мотиви за задържането на кметицата...бавене на преписки, задържане на планове..а подкупа минава на заден план !Явно меката да изъхне мастилото !Софиянци не се оставяйте Мафията да ви ползва държавата !

8

(-_-)

преди 6 години

Не я пускат, за да не вземе нещо да се изпусне.. Сега ще я обработват докато се пречупи и запее нова песен. Какво пречи да е под домашен арест?

7

Анонимен

преди 6 години

a за завряния зет кога?

6

Анонимен

преди 6 години

Да идват немски прокурори и да започват наред ВСИЧКИ общини и министерски съвет начело с Тиквата.Няма оправия иначе.