32

Анонимен

преди 6 години

До Кой Путин ли"...ще ГИ познаете."Ти си чул само това и се правиш, че си чел Библията. Та ти даже "Винету" не си прочел!

31

Анонимен

преди 6 години

То пък една разработка! "Триизмерен виртуален модел на подводница..."! Абе, чувате ли се? Какъв, ако не виртуален? Реален? Ай сиктiр! И това е трудна и скъпа задача? Това е задача, която в "Дворец пионеров" (сега се казва иначе) в Санкт Петербург, на Невския проспект до Аничков мост, хлапетата ще решат за седмица! В СПб има хиляди илонмъскчета!

30

Кой Путин ли

преди 6 години

"По делата му ще го познаете", както пише в Библията.

29

Б.Ц.

преди 6 години

А как е в американските затвори?-А в нашите?

28

Ми да беше

преди 6 години

Отишъл в САЩ да си прави откритиятаВ *** така свършват неудобноте на ***

27

Анонимен

преди 6 години

Търсете убиева в Кремъл.Най-миролюбивия на света.

26

Анонимен

преди 6 години

При нас пък никакви чистачки няма да отнемат правото на свобода на българските затворници!

25

Burzum

преди 6 години

А ,че то само там е така...вярвайте си...в българските всичко е точно(а що бягат хората ако е толкова хубаво,а?)

24

Анонимен

преди 6 години

Всеки който има акъл там...си заминава. Заплаха е за вожда :)))) Част от доктрината. Жалка държавичкаа пусна тази прокоба в толкова страни.

23

Анонимен

преди 6 години

Убиецът е отново на власт. Поредната жертва. Сталин е избил 60 милиона руснаци без да му мигне окото. Днешният, ряпа да яде. Има много да наваксва. До го оставим на спокойствие да си свърши работата.

22

Анонимен

преди 6 години

До 1 - Във всички. Поне това правят във свестните държави.

21

до Роко

преди 6 години

Засегнатите ще са шепа хора, защото 10-летия евтина водка и антифриз са им оставили само основните неврони за поддържане на жизнените функции

20

8===о

преди 6 години

Провокация! Заради фотошопнатите ракети на путин. И кой има ползва - Тринидад и Тобаго. И Сорос.Поредна провокация спрямо русия. Но русия ще отговори асиметрично и пропорционално - ще забрани вноса на кожи от бели мечки от Африка.Чакаме изявление от захарова.

19

Анонимен

преди 6 години

После защо цял свят страни от тях ...

18

Наблюдател

преди 6 години

Нашите затвори обаче са най-напредничавите и прогресивни в света: те осигуряват не само живота, но и свободата на затворниците!

17

noFreeman

преди 6 години

Много просто е станало... откритието му е от голяма величина, но е искал мнооого пари, въпреки, че държавата е спонсорирала проекта - взели са му го и са го убили. Какво лошо има... не пишете без да знаете... не може да е спонсориран от Русия, а да иска да продаде на Америка... на предателите смърт а не както у нас, все си ги преизбираме!!!

16

TPE3BEH

преди 6 години

Затова руската *** никога няма да стане нормална и богата държава. Самоизяждат се от вътре и там да развиваш нормален бизнес с иновации не е възможно. Тази уж свръх държава, която се оправлява с централизирано управление от масква, налагано с помоща на тайните служби никога няма да има нормална икономика и съответно да влияе на геополитическите процеси в света, както има се иска на повечето руснаци. Единственото което им остава е бавна агония и плашене на света с ядрена тояга, като ким чен ун

15

Роко

преди 6 години

Затворите са огледало на цялата държава. А руските са едни от най-мизерните и най-гнусните. Скоро ще издадат закон всеки който е по-умен от Путин да бъде убиван за да не заплашва националната сигурност. Доста хора ще умрат.

14

трололол

преди 6 години

В САЩ Илон Мъск е милярдерВ Русия 'руския Илон Мъск' е самоубит в затвора.На къде да се насочат иноваторите?

13

Анонимен

преди 6 години

Руские своих не бросают...они их растреляют !