141

Анонимен

преди 6 години

не казвам,че бсп са по-добри,просто идеологията им е по справедлива,макар те самите да не я спазват

140

....

преди 6 години

Да щото бедняците от БСП като ни управляваха всичко беше супер :Д ...пък и хора не говорим само за депутати има и кадърни хора които частните фирми веднага ще ги глътнат вместо 2000 лева ще взимат 5000 евро ... Пък и да не забравяме че в БСП има повече милионериии !!!

139

Анонимен

преди 6 години

бсп ще набира все повече последователи ако герб продължават с такива антинародни и нагли богаташки квалификации,все пак бедните сме много повече и струваме все по-скъпо по изборите,дори и ***,тъй,че по-кротко, да не стане нова октомврийска

138

Ало

преди 6 години

На сниката - един черен пиар на ГЕРБ

137

Колев

преди 6 години

Това е едно герберско куче,на специална разкладка.Главен кучкар за него е Цв.Четириногото захапва до кокал, когато кучкаря го насъска.Толкова ми е противен този,че ми се повръща дори като го гледам на снимка.

136

Суджук

преди 6 години

Какъв е този кух гербер. калинкоподобен екземпляр, който нищо не е направил за хората и съвсем безочливо изсмуква парии от всички нас.

135

Анонимен

преди 6 години

А бе всички ли от ГЕРБ ,са такива о.лигофрени?

134

Анонимен

преди 6 години

Навремето какви банани и каква тоалетна хартия имаше еееееехххх.....

133

СЬЩОТО Е И С . . . .

преди 6 години

Същото е и с безплатното правораздаване . Колкото може да има такова правораздаване толкова може да има и съдия с ниска заплата и народен представител с ниска заплата .

132

seira

преди 6 години

До Провалилата се БСП 131:ПАК ПРОСТОТИИ?!КОЙ ВИ КАЗА, ЧЕ "СОЦИАЛИЗЪМ" И "КОМУНИЗЪМ" ВЪОБЩЕ Е ИМАЛО?!ТОВА СА ЕДНИ ОТ НАЙ-ГОЛЯМИТЕ ЛЪЖИ НА ХХ-ТИ ВЕК!ДЪРЖАВНО-ПЛАНОВА ИКОНОМИКА НЕ ОЗНАЧАВА "СОЦИАЛИЗЪМ", А "ДЪРЖАВЕН КАПИТАЛИЗЪМ"!ЗА ДА ИМА "СОЦИАЛИЗЪМ" ТРЯБВА РАБОТЕЩИТЕ (САМО ТЕ!) ВЪВ ФИРМИТЕ ДА СА ТЕХНИ СОБСТВЕНИЦИ, А НЕ "ДЪРЖАВАТА"!!! (К. МАРКС)"СОЦИАЛИЗМЪТ" НЕ Е НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ КАПИТАЛИЗЪМ В КОЙТО НЯМА "РАБОТОДАТЕЛИ" И "ПАЗАР НА ТРУДА" (Т.Е. НАЕМНИ РАБОТНИЦИ И СЛУЖИТЕЛИ)!!!

131

Анонимен

преди 6 години

Няма как да избереш свестен почтен депутат, защото всички избори струват пари. Много пари! Не ми се ще да казвам, че всички избори се купуват! С нашитите пари! 11 лева на глас! Срамно и нагло изказване!

130

Червените милионери

преди 6 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

129

Комунистите ограбиха

преди 6 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

128

Провалилата се БСП

преди 6 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

127

торнадо

преди 6 години

манолчо манолчооо не наял се шопарчо

126

Nikii

преди 6 години

Нагъл ***.Гарантирано от ГЕРБ

125

Ганчо

преди 6 години

Ало с какво право смяташ, че заслужаваш тази заплата. Ако не е Б. Борисов още да си копал в някое село и да не си знаел къде е София. Скакво повече заслужаваш от мен - две образования висши, едното в Германия. Два пъти доктор на науките. "5г. Трудов стаж и заплата 1980.00лв.

124

Анонимен

преди 6 години

Нагли долни типове! В коя държава депутатите имат толкова непрепорционално високи заплати и такива екстри?! Усещам как скоро ще бъдете изгонени от парламента!

123

23

преди 6 години

само вселената и глупостта на бг депутата са безкрайни

122

ПЕНСИОНЕР 200лв

преди 6 години

А ДЕПУТАТ 4000лева сравнете ако можете!!ОТДЕЛНО ДЕТО КРАДЪТ МИЛИАРДИ