12

Анонимен

преди 6 години

скоро ще разберем дали САЩ са успели да го купят

11

Асен Петров

преди 6 години

Това е човек, подготвян отдавна за този пост. Кадър на предишния режим. Но, режима не съществува. Нещо, като китайски модел. Уж соц. но не. Въпреки всичко, Куба е уникална държава, продължава романтиката, чудесните хора, оптимистични и щастливи, въпреки годините на ужасни трудности. И напоследък. май хладилниците им са по- пълни от нашите. Информация от преди няколко дни.

10

Мъка, мъка

преди 6 години

Леле, колко надежди бяха попарени с това изявление "Революцията продължава" !

9

Анонимен

преди 6 години

Кубинския Луканов! Всичко е изчислено както на нашия 10.Х.89г. Разработено в Москва и отработено в българия. Комунистическите другари, ченгетата им и агентите им, ще си направят дивия Комуно-КапитализЪм(както у нас)! За народа им пак ще е каиша(както у нас)! Който реши, да прави бизнес ще пращат верните им мутри, до пълна победа "КапитализЪма"! А полицията ще казва:"Не можахме да се справим". А Те нагло ще повтарят, чрез приватизираните от Тях си медии : "Искахте демокрация- на ви демокрация"

8

Анонимен

преди 6 години

притеснително е, че има един въртоглав против. Ще вземе да направи някоя революция

7

Червеният Октомври

преди 6 години

Нищо хубаво не са видели до сега, а и нищо хубаво не ги и чака.Екзекутираха интелигенцията,и духовенството,оставиха само сътрудниците и доносниците,както в България след 9-ти.Научиха ги да се хранят на ясла,и ако ги пуснеш да си търсят работа,всички ще се наредят за помощи,защото така ги научи пропагандата на ,,Светлото Бъдеще''.

6

Посетител

преди 6 години

За съжаление поради интереса на мнооого туристи от цял свят, цените на всичко в Куба се покачиха неимоверно. Френската ласка отдавна не е 3$. Тези в сферата на туризма\обслужването правят парички и не си поплюват. Още от летището, като видях 20 човека да чакат за едно такси и веднага научих закона за търсенето и предлагането.

5

ВАТ

преди 6 години

Изборите разтърсиха вътрешния пазар Сви рката премина психологическата граница от 3 долара

4

До шматка

преди 6 години

След 1998 год. Куба Е огромен курорт, посещаван месечно от милиони туристи. А иначе тя и Революцията си продължава на 25-30 градуса през зимата - и така до пълна победа. :-)

3

Анонимен

преди 6 години

Бе какъв остров на свободата? Това е концлагер, също като при Тошо но по зле.

2

Анонимен

преди 6 години

Първите думи на Мигел Диас-Канел в качеството му на президент на Острова на Свободата бяха: Ревлюцията продължава.

1

шматка

преди 6 години

След 10г няма да познаете Куба.Ще се превърне в огромен курорт посещаван от милиони месечно.