35

Айва

преди 6 години

За около половин година кметуване,госпожата надмина рекорда по искан рушвет на кметове с по два мандата.Адмирации за прокуратурата!

34

Анонимен

преди 6 години

До буратиноОх, Буратино, как вървш с тоя дълъг нос?! Надмина ли вече дължината на екватора? А като говориш за грозотии, знаеш ли кщак ои викат на *** в махалата. Направи се на непознат и питай някого на улицата "Абе, къде живее миризливат Годзила?"

33

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 15А "сигурните канали" не се сещам нещо, чии са? Шега бе, Уили! Така е, щом каката се пише "независима"! Я виж, как хората правят и стават съсобственици на бизнес-паркове по време, когато са главатари на "териториално" развитие, а после - на още по-висок терен, от който като кадрови комсомолци проповядват евроатлантически "безценности" и "любов" към източни съседи. Такива канали са и трябвали на мацата, тъмни, с плъхове, а тя тръгнала посред бял ден, по бул. "Левски".

32

Анонимен

преди 6 години

Ами как Иванчева ще кореспондира с главния архитект? Той кореспондира със строителната мафия. Той ли разреши да се възобнови строежът на уродливо дългата, преградила София, сграда-СТОБОР на бул. България и Славейков? - Той! А грозния безформен ОБОР, затиснал и загробил слънчевия пл. Македония, убил великолепието на М-во на земеделието? - Той! А кой отмени мораториума за междублоковите градинки и ги нарече с идиoтско име, за да скрие бъдещо масово престъпление. Той! А сега убива и Солни пазар!

31

rosi.borisova.58

преди 6 години

Иванчева спряла проект на зетя на Цветанов за 5 млн. евро за строителство на мини МОЛ в Младост. Проекта е бил спрян на 5.4.18 г. със заповед на кметицата - Десислава Иванчева. Причините са съмнения за начина на придобиване на терена, който Общината е продала само за 7 лв. на квадрат. Купувач е фирмата "Билд строй Ц". Справката от Търговския регистър показва, че е собственост на Петко Михайлов. Петко Михайлов е името на съпруга на сестрата на зам.председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов.

30

Мария

преди 6 години

До АнонименПърво се научи какъв е редът и след това се явявай за адвокат на хора като госпожа кметицата, която върви през просото. Главният архитект е ясен, точен и коректен в изказването си.

29

намерете мафията!

преди 6 години

"Зелен Младост" е прикритие на мафия, маскирана с благовидност. Там са босовете на машинациите, Иванчева е тяхно ***, но нека да го отнесе, щом е толкова елементарна.Както винаги у нас това, което се вижда не е това, което се случва! Тактика за отклоняване вниманието.

28

Пейо

преди 6 години

Срам ме е он народа, какво крадливо племе сме нямам думи! Кой ни превърна в това?

27

Yakov

преди 6 години

Да дадеш подкуп, дори контролиран от службите, това не се ли счита за подкуп и не е ли подсъдно? Излиза че държавата участва съзнателно в конспирацията.

26

Анонимен

преди 6 години

Не знам дали знаете, но ще ви издам една тайна. Главните архитекти взимат 600 лв заплата. Ако мислите, че няма конфликт на интереси, помислете пак. :D

25

Анонимен

преди 6 години

На Сахаров в Младост 2 един инвеститор вече месеци блокира автобусна спирка, пътно платно, тротоар с бетоновози и тежка строителна техника, около строежа всичко е мръсотия и кал, но на всичките сигнали до Столична община - не община Младост иннспекторите констатират, че няма нарушения. Не забелязваме някои да го притиска или поне да изисква да спазва правилата. Това как да го разбираме, проверяващите инспектори са калпави или просто му помагат на човека, да няма пречки за бързото завършване.

24

Анонимен

преди 6 години

Герберите са бетер. Особено герберските администраторки из данъчни и кметства са направо отврат. *** и костоваците пари не правят пред тях.

23

буратино

преди 6 години

Такава грозотия може да прави само грозни неща

22

стефчо

преди 6 години

какво да прави жената, семейство храни!

21

Анонимен

преди 6 години

"Не се издавали разрешителни с месеци". Еми като са им незаконни молбите и са върху градинки и чужди имоти ще отлежават до Трето пришествие ако трябва. Къде е писано, че инвеститора се казва Домусчиев трябва да получи непременно разрешително за 100 етажен небостъргач в Младост? Да си го построи в Банкя!

20

Анонимен

преди 6 години

И продължават да твърдят разни защитници че била натопена... въпреки че вчера подробно им беше обяснено, че е записана и заснета как си ги иска, как се пазари, как прави отстъпка за количество, как ги взима и не на последно място как е хваната в крачка с парите в колата и с маркера по ръцете. Че някой лъже е ясно. Въпроса е дали прокуратурата, свидетелите, посредника, разследващите, потърпевшия който е пускал сигнали до всички инстанции цяла година лъжат или кметицата лъже?

19

123

преди 6 години

A архитект на София - Здравко Здравков, не е ли на Кратунчо човек, а !Даки децата му лъжат, както него, м ?

18

Анонимен

преди 6 години

Хвани единия, удари другия.Досега не съм виждал честен Главен архитект.Там е такова драпане за тази длъжност ...

17

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9И като тоя преди нея.

16

Ивчо

преди 6 години

жалко няма гръб и ще го отнесе....