20

Боби

преди 6 години

Каква работа имат с велосипеди на автомагистрала..?какви тиквеници работят по ремонтите,те тия са пълни ***!!!,извинете началниците са *** а не работниците.никаква мисъл или знание и компетентност.нямали пари!!ми ти без пари видяхме какво направи с телта вързана за мантинелата,закачка за предучилищни но с конец....шарен!

19

Щирлиц

преди 6 години

Някой със ролкови кънки?Вече не се учудвам,видях какво ли не по тая магистрала,включително каруца с дърва,пресичаща платното,на място където нямаше мантинела.Познайте какъв беше каруцаря.

18

Анонимен

преди 6 години

Копирах го от пост във facebook :/

17

Анонимен

преди 6 години

"Автомагистрала" Тракия. Ремонтни дейности с поставени само 2 предпазни конуса на само 30-40 метра пред ремарке със знак за внимание и то след завой. Ремаркето вързано с тел за мантинелата, "защото, ако го ударел ТИР да не отишло в насрещното" според фирмата изпълнител- все едно телът ще удържи. 2- *** колоездачи в авариината лента движещи се с около 40 км в час не виждат тела и първият колоездач минава през тела която реже рамката му и го изхвърля на платното размазан в кома с предсмъртни хрипове. Вторият също пада. Ние сме непосредствени свидетели и спираме да помогнем на колоездачите. Докато

16

Мен

преди 6 години

Обиколните пътища са по-опасни и мнооого по-дълги. Факт, който не се асимилира от кюфтетата в подвижните консерви.Веднъж карах(ме) 30-35 км по тракия.. До тунела имаше патрулка. Обърнаха и караха след нас. Казах си преебаха ни, ще ни спрат. Излязохме от тунела и паркираха пак между платната.По закон имат право група трениращи да карат, но само с ескорт от мпс. Ченгелите имат сериозни затруднения с писането и не се хващат на такива уловки.

15

Марци

преди 6 години

Това вече е новина, четирима сеирджии,се натрисат с колите си, докато зяпат,как велосипедист пада с колелото!Аз честно казано не знам да се смея ли или да плача?

14

Анонимен

преди 6 години

Горкият велосипедист, отново, но този път 2 пъти - откаран е в окръжна болница...

13

Ристу

преди 6 години

Велосипедистът е карал с несъобразена скорост.

12

Анонимен

преди 6 години

Аз до колкото помня каруци, колелета и мотопеди нямат право да стъпват на магистрала

11

Анонимен

преди 6 години

От КАТ са категорични че велосипедите не са се движили с превишената допустима скорост от 140кмСъщо така становището на КАТ е че колоездача е самокатастрофирал заради каране с не съобразена скорост спрямо пътните условия.

10

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

Ами отскоро сиднито кара легнало колело и с него скита на север в джунглата при црнокожите да го охлабят че нещо се е стегнал под моста Харбър бридж

9

КАТ да се закрие

преди 6 години

Така става, когато КАТ не работи.Може би сега на КАТ са им забранили да следят за спазването на закона, с изключение на превишената скорост, знам ли? То КАТ и за превишена скорост не следят, а само имитират, че нещо правят, като се хвалят с някаква бройка, която е реално 100 хиляди пъти по-малка от броя на превишенията а скоростта в България за същото време.

8

До 5

преди 6 години

Велосипедисти по магистралите в България има край време въпреки че винаги е било забранено.

7

Анонимен

преди 6 години

до сега тия дето си плачеха за едно здраво *** седяха до магистралата и махаха на тираджиите. Сега вече са на колелета.

6

Анонимен

преди 6 години

за ченгето по-важно е дали е бил с колан и DRL

5

БС

преди 6 години

Миналата година видях хора с колела на магистрала в Сърбия. Тогава си помислих, боже мой на кой континент се намирам. А сега това и в България. Няма ли кой да ги образова тези хора?

4

Анонимен

преди 6 години

Просто , луда работа....

3

Анонимен

преди 6 години

Днес минах от там около 5 мин. след инцидента. На Църна маца пред полицаите мина велосипедист. Даже и не си направиха труда да го погледнат,а 100% вече знаеха за катастрофата.

2

..

преди 6 години

В правилника си пише: На миагистрала е забранено за пешеходци, ВЕЛОСИПЕДИСТИ и МПС, които конструктивно не могат да развият скорост над 50км/ч.

1

Анонимен

преди 6 години

Велосипедист на магистрала? Да не е от тия с касетка на задния багажник?