174

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 175 Абе само ти не си разбрал че следователя определя сценария в зависимост от ситуацията . Така е преценил , така е направил.

173

Така е

преди 6 години

До Мирчо 166 Засегнала е интересите на всички нас , българските граждани. Да е жива и издрава да си излежи 20-те годинки.

172

Я па ти...

преди 6 години

До smej 165 Що не напишеш един криминален роман бе , откачалник?

171

Анонимен

преди 6 години

Едно време, такива кметове получаваха снимки с това, как им купуваме сладолед на децата, с едни яки момпета .... Днес - ракети им даваме ? Да не са космонавти бе ???

170

В-7

преди 6 години

кметицата не е светица определено , но този номер с парите е циркАма нали полицията е 1/2 у--м н--а и прави мало-- умни номера. Окнякой дава подкуп..и вземащият няма толкова акъл- направо да даде на някой едни 1000 лв и без да пипа нищо-посредника да иде в чейндж и да ги обърне в различни пари. Така после този дето ги е дал има да чака Министерство на ВСИЧКИ Работи да му ги върне. Нека кажат нещо на чейнчаджията че му светели ръцете ..

169

Анонимен

преди 6 години

Киро Гела даде парите за ,,подкупа,, за да не плаща санкцията от 50 милиона за БМФ.

168

Анонимен

преди 6 години

МЕСТОТО НА ИЗВЪРШВАНЕ НА АРЕСТА НЕ Е НА МЯСТОТО, КЪДЕТО Е ПРИЕТ ПОДКУПА. ЗАЩО?! ЗАЩО НЕ Е АРЕСТУВАНА В МОМЕНТА, В КОЙТО Е ВЗЕЛА ПАРИТЕ

167

Анонимен

преди 6 години

прокуратурата досега е обслужвала винаги крадците банкери, строителни предприемачи, които са окрали милиони, с явни престъпления, но никой не ги закача. Сега арестуват един районен кмет, дребна риба в сравнение с големит крадци. Не с милиони, а със 70 хил. и тръбят, че това е най-големият подкуп, който е залавян.Абе, как така (пред очите на всички) хиляди хора са си платили апартаменти на зелено и са им откраднали парите, апартамент няма? Как така в някои банки крадат милиони от клиентите и никой не ги разследва? Как така едни мутри контрабандисти са собственици на фирми, банки, никой не

166

*

преди 6 години

правилно ги е бавила, колкото по-малко бетон и повече зеленина в жилищен квартал, по-добре за жителите на квартала.

165

пастир

преди 6 години

До АнонименОвцете сте вие.Изумен съм, че оправдавате чиновническия рекет. Затова са ниските заплати.Като няма инвестиции няма да има търсене на работна ръка, а търсенето й вдига доходите, ме Бойко или КНСБ.И още нещо: промиват ви мозъците за ЧЕЗ - искали 50 прицента увеличение.От цената на тока само по малко от един процент е печалба за ЧЕЗ. Другото е за НЕК и т.н..Оттам и за тия, които ви манипулират.

164

Batko

преди 6 години

Усещате ли как, лекичко ни го слагат: ,,Схемата "Иванчева": Бавиш с месеци услуги, искаш рекет!" Един вид.. сега ще искат ускорено да приемат, да не бавят инвеститорите... един вид... Да РАЗДАВАМЕ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО. НЕ се ли усещате, че и едните и другите са маскари бе? ?????? И едните, и другите... Лашкат ни само бе. Квото кажат хората това трябва да става,ЕИИИИИИИИИЙЙЙЙЙЙЙ!

163

Гошо

преди 6 години

Всичко е за пред очите на запада- ето виждате ли, ние се борим с корупцията. Избират си жертвата и го правят показно. А за голяма корупция са избрали голяма сума' 70 000 евро. Само, че по време на кафе да получиш тази сума и да си пиеш кафето спокойно е малко съмнително...

162

Анонимен

преди 6 години

Като знам нашия кмет как стриже та за тази дето е в София. Андрей Иванов от Драгоман е нашия.

161

Анонимен

преди 6 години

Скъпи ми овце, покрай постановките с Иванчева, така между другото набързо мина и замина новината че Гинка ВърБойкова иска увеличение с 50% на нощната и с 20% на дневната електроенергия!Ама овцете сте за това за да ви стрижат, иначе нямаше да сте овце

160

Мирчо

преди 6 години

Не ни правете на будали. Явно е засегнала интересите на някои строителни компании може би турски- видно е през последните месеци. .. ай стига.

159

smej

преди 6 години

Ето ви един разказ, повлиян от Скрипал и подсказан от хора, пишещи във форума. Намазват дръжките на вратите на служебната кола с химическото вещество по парите. И после с намазани ръчички трябва да се върне до колата, където вече са поставени парите. Затова не е задържана, докато е ходела уж с парите по улицата, а е трябвало малко да покара кола преди да я задържат. Може и да е белетристика, но не звучи невъзможно.

158

Нима?

преди 6 години

Доста медии пишат за рекет от страна на турци, които искат са изсекат зелените площи. Скоро ще дойде як шамар от ЕК за изсичането на зелени площи и гори - има закон на ЕС , току-що окъдиха и глобиха Полша. Сега бабаитите срещу жената за ислямистки фирми ли работят или има наистина корупция? Истината ще излезе

157

Анонимен

преди 6 години

Затвор !!!!

156

Анонимен

преди 6 години

Щом не е използвала взетите парите като разплащетелно средство не може да се докаже, че е нямало да ги предаде в полицията.Верваш ли на глупостите които пишеш ?

155

Анонимен

преди 6 години

Щом не е използвала взетите парите като разплащетелно средство не може да се докаже, че е нямало да ги предаде в полицията.