168

Рикиджия

преди 6 години

Приятеля и е синче на собственик на таксиджийска фирма от Видин

167

анонимен

преди 6 години

хаиде сега вьзлюбеният да даде от своите по запазени коли на потерпевшите хора

166

До “Абе”

преди 6 години

С труд положен на магистралата, но само ако е гримирана!!! ;)

165

Абе

преди 6 години

Да плати сега на хората колите, ако трябва с труд положен на магистралата.

164

РВ

преди 6 години

Карай бясно, на червено...направи за мене нещо откачено.....ииииии дуууммм ... ся рев, сополи, обеснения в любоф от бека. Абе идилия.

163

Зизи

преди 6 години

Моя любима парцалюго, всичко ще се оправи . Ти пак ще бъдеш ***, въпреки всички и всичко. Пак ще си бясна чалгарка с татуировки и гнусен стайлинг. Скоро ще ти дам друго БМВ, стига да си достатъчно перверзна по селски.. и да напомпваш имиджа ни на турбо фолк двойка.Твоят любим *** с диагоналка и тесни варени дънчици.

162

шматка

преди 6 години

Абе Кико ти не разбра ли че тя от 15 годишна заработва.:))Тая се е напукала и напушила тръгнала е с колата и е заспала.Няма как да смелиш толкова коли .

161

Кико

преди 6 години

Тази е егати смотаната кифла. Но родителите й са за разстрел. Тя е продукт на родители ***, които имат малко повече пари. Това момиче не е работило един ден в живота си и вече е завършен екскремент.

160

Анонимен

преди 6 години

Когато направиш беля си носиш последствията. Да си плати 40-те бона на хората и си научи урока.Всеки има право да изперка понякога, въпроса е дали си достатъчно зрял да си поемеш отговорността или действаш като кофлата, която обсъждаме.

159

Анонимен

преди 6 години

Всеки нормален човек е имал пиянска история,но чак пък толкоз.Тая танцьорка бая сеокакала.Нека потанцува в затвора.

158

Юрист

преди 6 години

Тая "майка" каква майка е .Аз бих си защитил детето каквото и да ми коства.Те е била трезва!! Приятелят и ,може би и той!!! Ако са поели вината са щели да отнесат една глоба от 100 лв за ПТП и застрахователите щяха да поемат всички щети!Нямаше да има арести и 20 бона гаранция.Нямаше да има съд и присъда.Сега същите тея двамата ще плащат ли плащат хем 20 бона гаранция ,хем щети за 40 к!!!С такива приятели и родители врагове не ти трябват!!!!

157

Ангел

преди 6 години

Добре де .То е ясно че тая няма грам мозък но Приятеля и!!Търговец на коли .Знае за какво става въпрос.Защо не се покриха за някой друг ден да изтрезнеят и след това *** доказвай че била пияна и надрусана!!Ама че нелепа ситуация.Сега тея 40 бона ще трябва да ги извади от джоба защото гражданската не важи!!!

156

адвокат

преди 6 години

Момичето въобще не е избягало от местопрестъплението , а се е прибрало вкъщи за 10 минути ! Готов съм да я защитя пред съда ,ако ми плати 10 000 лв. !

155

пази Боже

преди 6 години

на 21 г. пък консумира алкохол ,наркотици ..... !

154

пФу

преди 6 години

21 годишно деграде.Кълчоти се по чалготеки.

153

.

преди 6 години

Ами да беше звъннала на ***, да я прибере или да ходи пеша. Пийнала си, обаче нямала пари за такси, а пари за пиене има! Доста плитка и е цялата история.Най-вероятно е ударила няколко, дръпнала от масура и е решила да се прибере, преди да и се е завъртяла съвсем главата и да си легне, преди да се е прибрала.

152

Анонимен

преди 6 години

Единственото нещо, което свети така по слески, са ти познанията по IT. IPто ми си е чисто немско, нямам нужда от специализиран софтуер. Е, има и други неща които крещят селянин от доста далеч, най-вече плиткоумните ти вулгарщини, ама те разбирам, все пак възпитанието ти е като това на ***. Незнам колко успели хора познаваш, но хората работещи в офис имат време за губене, особено в края на рилийс. Сега можеш спокойно да ходиш да напасеш кравите, малко смешно ратайче.

151

Възмутен

преди 6 години

До Анонимен:"че съм успял човек в чужбина..."ами първо като си решил да се представяш "от чужбина" се научи да ползвашспециализиран софтуер, за да ти пристигат писанията от "чужбинско" IP. Че то иначе светиш така някакси така съвсем по "селски". Второ, смени малко изказа. Трето, не познавам нито един успял човек тук, пък какво остана назапад, да седи посред бял ден в средата на работната седмица и да опява колко "успял" бил... сестрати и тя много успяла, но татко и не ще да я види.

150

bokluci

преди 6 години

Просташки драми.

149

Анонимен

преди 6 години

Идеалите ми са от онези на старата школа, но обичам да ядосвам бедните селяни с това, че съм успял човек в чужбина, защото селянина това най-много го дразни. Най-много го дразни факта, че някой може да се махне от беднотията и мизерията и да заживее като нормален човек. Веднага започва да се лее злоба от бедната му душица.