27

Анонимен

преди 6 години

Значи искат хем да взимат 1000+ лв. хем и да не държат отчет на никого за нищо.Ами да, след като получаваш, трябва и да дадеш. Аз като ходя на работа получавам пари, само че се отчитам относно това какво съм свършил за тези пари. Ако не искам да ходя на работа и да се събразявам с някого, то няма и 1 стотинка да видя.Впрочем нито вие безработните майки, нито болните ви деца давате каквото и да е на тази държава, но претенциите ви са ОГРОМНИ. Слушам само - искам, искам, искам... Ами не може.

26

Питам

преди 6 години

Мъжа от количката на снимката Гриша Ганчев ли е ?

25

Да добавя

преди 6 години

До Анонимен 23 Вярна е . И аз бях в същото положение. Гадни завистници.

24

Дядо Соци

преди 6 години

До Анонимен 18 То па социализма беше много справедлива система.Няма да обеснявам.Умните разбират.Най справедливото беше, че нямаш право да стачкуваш, да протестираш и да опонираш на Партията.Иначе ще има: А де, а де..!

23

Анонимен

преди 6 години

Аууууу колко трогателно. БСП на страната на инвалидите българи! Който повярва на тази червена мамба значи не е сам!

22

КНСБ

преди 6 години

Вие от БСП стига сте папкали ципорки ! Къде бяхте вие 45 години като управляващи и какво направихте за хората с увреждания?! Набутахте ги в окаяни заведения по балкани и паланки,а живеещите с родителите си не се допускаха до работа,въпреки,че бяха завър шили специални училища - защо ?! Именно от вас тръгна и стняването на кръга от такива училища уж ЕС така изисквал -ала бала!!! А сега лаете ли,лаете-това всеки го може! Ка то не правите нищо,поне си мълчете,ама така ви изнася !Нямате срам !Пфу!

21

Анонимен

преди 6 години

Не съм съгласен,че хората са безсмислени. Всеки,който живее на тази планета Земя не е безсмислен. Всеки човек е нужен на тази Земя,както и в България- всеки българин е нужен. Хората,които имат опоро-двигателни затруднения или друго увреждане, и не могат да се излекуват от недъга си- те не са безполезни. Здравите хора са също нужни,не защото са движещи се касички,а защото един народ има нужда от здрави. Болните физически хора не са по-малко хора от здравите,но болни и здрави имат нужда от грижа

20

Анонимен

преди 6 години

Ами отношението към инвалидите е меко казано грозно, поне от това, което съм видял аз.Майка ми е инвалид(60%) и получава смешна "инвалидна пенсия"(стотина лева), но си работи. От работа все я гледат накриво, че има решение от ТЕЛК. Последния хит беше, че я дадоха на ЧСИ, понеже дължала 6 лева на общината? Кара Голф 3 с данък от 12 лева, но понеже била омъжена, то и баща ми можел да ползва колата, затова вече не е освободена от данък, а само бил намален с 50%, рийш ли. Уникално.

19

Анонимен

преди 6 години

БСП убива всички ама по отделно си прави ПР

18

Ясно!

преди 6 години

Сега стана ясно кой е осигурил фланелките на протестиращите с надпис: Системата убива. То било БСП ! Че кой друг ще използва човешката трагедия в своя полза - само комунист!!!

17

Анонимен

преди 6 години

За съжаление, не само тях... Всички честни и почтени хора са потърпевши от несправедливата система.

16

Анонимен

преди 6 години

До 14Да бе, и аз така казвам. Да си протестират в къщи че да не ги вижда никой....... нали!ГлОпак!

15

1

преди 6 години

До Анонимен-15,да прав си ,само едно допълнение,***-гербери.

14

Анонимен

преди 6 години

Системата на *** избива всички не само инвалидите!Ако не сте разбрали то си е за ваша сметка.

13

Анонимен

преди 6 години

В парламента се приемат закони,а не място за демонстрации!

12

Анонимен

преди 6 години

Естествено че не са допуснати, как може,да,са толкова нагли, да се показват по телевизията и да разстройват хората с нежни и раними душици като разБойко например. Да си седят в къщи и да са благодарни за вниманието което ГРОБ и лично премиера им е отделил докато е ронил сълзи за един от тях........Нямат срам политиците и това си е!

11

Анонимен

преди 6 години

Системата, а какво всъщност е Системата? Това е мислите, настроението, опити за разбиране на лицето Бойко Методиев Борисов. Отказа ли среща с увредените хора, отказа. Каза ли, че пенсионерите му изяждали бюджета, каза го. Пенсиите им са да ги поддържат колкото да не умрат от глад. А инвалидите, те ако могат всички да изпукат, но без житаните, защото те всички са се изкарали инвалиди, но като мине Цвъко и им кихне по 50 кинта, гласуват правилно. Бългвроубиец е Борисов, мрази българите.

10

Анонимен

преди 6 години

Добре са се подготвили. Специални тениски, балони и т.н..... Гледах я дебеланата без мъж около себе си и пълнолетен син с мозък на две годишен. Обвинете ме в каквото искате. След като някой е решил да живее безотговорно, да си плаща! Тези неща не падат от небето. Има профилактика. Има прегледи и консултации. Има здравословен начин на живот. Абортите в България не са забранени и т.н. А Корни и компания утре и на гей парада ги чакам, нищо, че бяха против Истамбулската конвеннция, само ако контра.

9

Анонимен

преди 6 години

Яко са активирали герберските *** днес.Стъпкват народа, а по форумите клакьорите им грачат и храчат по всичко живо.

8

Анонимен

преди 6 години

До сигурноИ инвалидите бягат оттук, още ли не си разбрал?