95

Левски

преди 6 години

Знаят го кой е,даже още след като е хвърлил бомбата са го изкарали от стадиона и след това е ял пердах от ултрас групировка която няма да назова.ЗНАЯТ ГО , не знам защо тоя *** не излезе като мъж и да каже всичко

94

ааааааааааааааа

преди 6 години

Абе тия на входа с бомби ли ги пускат на мач

93

Анонимен

преди 6 години

Има камери и пикльото с бомбичката може да плаща цял живот лечението на полицайката.

92

Анонимен

преди 6 години

До .....94Другият път - без неграмотни шашкъни по стадионите и за бомбичка - да мете пред НДК-то 2 месеца.

91

.....

преди 6 години

Другия път без полиция на стадиона, само навън около него. Оставяте ги вътре да се изпотрепят и който оживее да си ходи. Така всеки път и след няколко мача вече ще е без публика.

90

Анонимен

преди 6 години

Заради ***, които не разбират от нищо, камо ли от футбол, но ходят на стадиона да се сбият и да хвърлят бомбички, защото им липсва казармата не ходя отдавна на мачове. Съжалявам заради безумието по стадионите. И заради импотентността на властта да озапти ***.Дано все пак нещата да се пооправят, а *** да си получат своето.

89

Анонимен

преди 6 години

трябва агитките на двата отбора да дават по 1 милион гаранция депозит.стане ли някой фал - горят тия пари!Е.ал съм ги и терористите долни

88

Анонимен

преди 6 години

Ще я инвалидизират по болест.Тя е от 6 месеца в МВР..Ще вземе прословутите 13 заплати на куп.Ама в каква луксозна болница я оперират,хората нямат пари за аналгин.Абе едно око са и оставили,все пак бог се е смилил над нея.Но всевишния пак иска да покаже че не това са хулиганите за арести а по висшите.За това да грабва джандака и да се насочи към панорамният път.Там има дивеч в човешкия образи и подобия.Може и Лозенец и там има за ликвидиране бая дивеч.Тогава посмъртно или пожизнено е номер 1.

87

Константин

преди 6 години

Никой не подкрепи вчера инвалидите, които искат нормални условия за съществуването си. Ама надрусани за един *** мач се бият. Защо вчера не отидоха да помогнат "мъжкарите" на инвалидите.

86

Ханс

преди 6 години

Храбро изпълнявала служебните си задължения насаме с колегата в съблекалнята, а и като гледах на каква височина е дупката във вратата трябва да е била на колене....

85

КРУМ

преди 6 години

Къде в нормална държава има такава простотия!?оОткровен терор,и все едно,че нищо не е станало!?Ето за това публиката на левски е 2-3 хиляди души а преди 20-30 години нямаше празни места!?*** да чукат камъни в кариерите и да са на хляб и вода.

84

Анонимен

преди 6 години

Тия от Подуене трябва да ги извадят от групата

83

Анонимен

преди 6 години

В държава в която се избират да управляват шайка бандити и мафиоти това са логични действия на избирателите ! Комунизмът е навлязъл вече в злата си фаза в България благодарение на тъмночервената шайка бандити от ГЕРБ създадена по препоръка на БКП в сянка !

82

Анонимен

преди 6 години

До Пената от МировянеКакво са виновни хората от Силистра бе

81

Анонимен

преди 6 години

До ХДА ГЛЕДАШ КАКВО ? КЪДЕ има футбол бе. И СИНИ И ЧЕРВЕНИ - СРАМОТА. ТОВА НЕ СА НИКАКВИ ФЕНОВЕ А ГАМЕНИ И ЛУЗЕРИ

80

Анонимен

преди 6 години

Ами това е реалността тук на Балканите и ние не правим изключение. Най-големите хоръри по стадионите стават в Южна Америка, след това следват Балканите.

79

Анонимен

преди 6 години

само вандалстването му остана на българина иначе ще изперка тотално от ниските заплати, слабата държава, дупките по пътищата, гpoзните сиви пaнелки и всичко останало

78

Анонимен

преди 6 години

разделили са ви на цска и левски, червени и сини, леви и десни, за да не можете да разпознаете истинския враг. вместо да се биете по стадионите за глупости, използвайте тая енергия да се борите срещу тези които дърпат конците. ако всички се обединят срещу подтисниците и ги смажат, ще заживеем като нормални хора.

77

Анонимен

преди 6 години

Мен друго ме очудва.Освен малки *** има и възрастни мъже по стадионите,които правят същите простотии.Преди няколко години бях на мач и възрастен мъж на около 45-50 години стреляше със скобарка по страничният съдия,а детето с него се радваше на това.

76

Ромалето

преди 6 години

До ЛЕВСКАР-НАЦИСТНяма ,,Левски,, !!! Има ,,Динамо,, Сф, ,,Пощенец,, с президент членът на Политбщро на ЦК на БКП Цола Драгойчева, ,,Левски Спартак,, с президент шефа на Държавна сигурност Ангел Солаков, ,,Витоша,, и последно ФК ,,Лафчис,, 1992 !!!