17

Щерев

преди 6 години

Логично е! Всеки спира да работи, като не си намира работодател.

16

Анонимен

преди 6 години

Залаганията убиха футбола. Жалко! Дори и "грандовете" станаха тотоджийскси отборчета.

15

жалко

преди 6 години

През първото полувреме ЦСКА бяха по-добрия тимПосле Левски се събуди, но като цяло цесекарите са си виновни, че не го довършиха

14

Бай Иван

преди 6 години

Ха Ха.А пък на мен ми направи впечатление как се радват сините след равенство с ЦСКА, все едно са спечелили шампионска лига. Абе нали сте Левски ,защо се радвате на равен с ЦСКА?Пък дали сме Литекс или не това това го определят феновете.Още по зле ако се радвате на равен с Литекс или Етро Поле.Пък за двойният арщин при червените картони даже не ми се коментира.

13

Българин

преди 6 години

2-2 Цска- Левски2-2 Ботев - ВереяВ България всичко е честно и не е постановка а Бойко е най великия крадец на народа!

12

аз така видях мача

преди 6 години

Този мач беше 100% уговорен. Първото полувреме ЦСКА можеше да вкара 4 гола, второто не можа да си даде повече от два паса и да мине центъра. Второто полувреме имаше само един отбор - Левски. Биеше на очи, дори левскарите нарочно сякаш не вкараха последните два положения. Пълен ЦИРК!

11

Напалм Детов

преди 6 години

Когато преди седмица Дяков без топка посегна да удари, получи само жьлт картон. Днес за нормално нарушение в игрова ситуация директно червен.Двоен стандарт навсякъде и за всичко, защо?Докато парахода плава, всичко останало е безсмислен пушак. Но рано или късно всичко потъва или отива за скрап.

10

Анонимен

преди 6 години

Нещо уговорен мач ми се вижда! Да не бие на очи - първото полувреме 2:0 и после през второто хоп 2:2! Но това е закъсняла реакция, трябваше отдавна да играят тандем, тоест да се обединят и заедно с другите отбори да спрат Лудогорец, защото гелосания *** направи добър отбор за сметка на останалите и така съсипа бг футбола и напълно опорочи футболното ни първенство, което беше зле, но вече няколко години просто липсва-протоколни уговорени мачове, купени съдии, ясен победител още в началото на

9

scott

преди 6 години

нема титла, нема купа, червена тишина...литекса изгърме, але ,але.

8

Пловдив

преди 6 години

Майната му на футбола ! Днес беше ранена една жена на стадиона ! Сега трябва да накажат виновните пет мача без публика или изхвърляне от групата. Ама имало други дербита, ама не можело. Няма такива! Това не трябва да се толерира! Това не е първо провинение на левскарите. Пожалиха ги в Благоевград миналото първенство и сега това са резултатите. Трябва строгост и никакви съображения кой на кого е фен!

7

Анонимен

преди 6 години

Какъв съдия бе? От кой съд е? Какво неграмотно, диалектно, простеещо говорене има. Баща му-л*бовникът на Бойко Борисов- ви е бедна фантазията колко хиляди е платил, за да стане тоя футболен съдия и колко хиляди е дал, за да стане депутат, свят ще ви се завие. Откъде ги има един селски кмет, защо не се запитате? Баща му на тоя ушко е събирал всички председатели на футболни клубове от Югозапада в Симитли броени дни преди конгреса на БФС за избор на президент на БФС. Дали е случайно?

6

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 4,Да не биеш Левски в състоянието в което е поне с 4:0 е загубаКато вкараха вторият гол, си рекох: "Ако не продължат да вкарват няма да го спечелят". Даже в края на мача си мислех, че дори ще паднат. Белчев е голa вода, не можеш да казваш пред цяла България:"Футболистите страдат от липса на самочувствие", след като ти си този който трябва да ги надъхва. Жалко, много жалко!

5

Snorky

преди 6 години

Големи грандове! Последно кой от тях стана шампион на това световно неизвестно първенство А група?!

4

Анонимен

преди 6 години

Белчеееееев, от къде ги намираш тези защитници бе, мишок такъв? Бавни, страхливи, незнаещи дори и как да се пласират за да опазват нападателите. Левски трябваше да ви бие, да разберете, че им дадохте спечелен мач. Всички защитници да се глобят с по 2 000 лева, да тренират допълнително за бързина, повратливост и позиция. Да не биеш Левски в състоянието в което е поне с 4:0 е загуба. Гриша Ганчев да им вземе по една заплата, защото се играе 90 минути но не само 45.

3

ВиК

преди 6 години

Епизод пореден - червените услужливо реабилитираха сините!

2

Анонимен

преди 6 години

Какъв спорт е това ?

1

Разбирачи!

преди 6 години

Реваншът май е другата седмица...