26

Анонимен

преди 6 години

Нямам против герб да управлява. Ама не с тая арогантност, всичката власт да е тяхна а ако някъде има кмет особено пък избран от хората само него да го следиш 6 месеца със сто души и да искаш да им се радваме че борели били евентуално корупцията. Не това е неефектовно използване на държавния ресурс за да си решава партията на гербавите комунисти въпроса за вечната власт. По партийна целесъобразност са използвани институции и свободни медии тип ПИС

25

Анонимен

преди 6 години

Интересно е какъв е този закон, който никой не го разбира.

24

:-)

преди 6 години

Абе верно, що са я спрели внезапно. Ако са я слушали и е казала а сега отиваме при Данчето. И е настаналъ такава внезапна потребност от арест... Ако вземеше да се ръкува с нея и светенето да се мултиплицира...

23

Петров

преди 6 години

До тук 23 трола. От сто километра им лъщят тролските уши.

22

КРАДЛИВАТА КМЕТИЦА

преди 6 години

СНАСЯ ДИРЕКТНО НА КРУШОВИЦАТА , В ПАРТИЙНАТА КАСА!С ТИЯ ПАРИ ---ДИРЕКТНО СЕ ФИНАНСИРА ЦЕЛАТА БСП/БКП!КОЙТО СИ МИСЛИ , ЧЕ Е ОТ ЧЛЕНСКИ ВНОС......Е ПЪЛЕН БАЛАМУРНИК!!!Я ДА ВИДИМЕ КОЙ , ПЛАЩА НА РЕЙСОВЕТЕ , ЗА ДА КАРА *** У СОФИЯ НА ПРОТЕСТИТЕ ....??!КОЙ , А...??!!КОЙ ...КОЙ ...КОЙ, БЕ....

21

House M.D.

преди 6 години

Откровените престъпници като Иванчева не бяха ли с имунитет?

20

(-_-)

преди 6 години

Данчето и тя се прави на ударена, ама всички са навързани първо по партийна линия, после по корупционни схеми. Вонящата престъпна група, наречена партия надмина и тия първите убавци след прехода! Време е за народен съд!

19

Анонимен

преди 6 години

Защо питат крадливата кметица, тя има чадъра на Боце, дреме и. Краде от всички и всичко, но услужливо дава на Бате Бице да си взима колкото иска, което и дава сигурност. Тази от Младист е сготвена от Цецо Ц:::ървула, негов почерк са камерите и Тончо Тодоров, който съвсем "случайно" бил в Спортната палата. Герберастите и видяха сметката на жената. Искала 500 000 евро??? Такива пари взима само БиБитко от Банкя, мижавата кметица може да играе за някоя хилядарка само.

18

фандупкова

преди 6 години

Фънди пак ни лук яла ни лук мирисала. И така до следващата тлъста поръчка за партийната печатница за пари Трейс, улица ли ще е, булевард ли ще е, важното е да се разпадне 3 месеца след ремонта.

17

House M.D.

преди 6 години

Колеги, пътят Община Младост - Столична Голяма Община изобщо не минава през спортната палата. Затова и питам чий го е дирила там Иванчева. Очевидно властите са знаели, че тя ще бъде там, въпреки че гореспоменатия маршрут не предполага дори минаване /още по-малко пък спиране/ оттам.

16

Анонимен

преди 6 години

Бардака на цвинокио,след,като се опита да удари Президента,чрез жена му Деси,ама получиха удар през мордите...Сега почетно се изявиха срещу едно друго Деси,което не е от тяхната семка и няма защита от никой!!

15

House M.D.

преди 6 години

Обяснението, другарко Фандъкова, е че Иванчева сама е поискала този подкуп и на инвеститора му е приличало. Чий го е дирила лесбийката на Спортната палата?

14

Анонимен

преди 6 години

Ако ще ставаш кмет извън герберастите, вземаш съответните мерки: като паркираш, викаш две поемни лица, които да подпишат протокол, че нямаш пари, оръжие, наркотици и презервативи в колата си. като се върнеш в колата, викаш поемни лица, та да подпишат, че нищо не е привнесено от гореописаното, или нещо друго инкриминиращо. същото правиш, ако отидеш до Столична община и те накарат да оставиш връхната си дреха. идеш ли на театър и си оставиш дрехата на гардероб, пак същата процедура, като е желателно поемните лица да са различни, за да не ги обвинят в кошаревско свидетелство.

13

Василев

преди 6 години

Какво ми се прави тази лезла на много честна и неподкупна???Бизнесмени идват и искат да инвестират стотици милиони в строежи, създават работни места!!!Сега софийските селяни не искат и други селяни да имат удобства и да си купуват апартаменти в София!!!Какво ми се правите на морални и принципни, когато ви изплющяха няколко пъти, окрадоха и привитизираха икономиката,банки фалирват,хиперинфлации и т.н., след като всичките бяхте съучастници в престъпленията на мутрите и мафията?Агент Лейтън!ЦРУ

12

Анонимен

преди 6 години

Рекламното лице на корупцията на цяла София е разочарована, че някой различен от ГЕРБаджия се държи по гербаджийски (и то все още недоказано). На фона на опустошаването и ограбването на държавата Иванчева ми изглежда като Жана Д'арк обаче.

11

Анонимен

преди 6 години

Много е приятно да хванат корумпиран кмет. В България има само един доказано от съда некорумпиран кмет, и това е Софиянски.

10

Анонимен

преди 6 години

Фандъкова също е в схемата. Да не се прави на светата вода ненапита.Разрешенията ги издава лично тя, след консултация с шефа й в Банкя.Опасявам се обаче, че в ареста ще самоубият Иванчева,защото ако се разприказва ще пламне държавата.

9

Анонимен

преди 6 години

За да има една с маска и да се крие . Показва, че тая акция е режисирана и с подлост скроена. Едно престъпление е с две страни. Но ще се изчака и ще се види.

8

до 7

преди 6 години

Сам. Повечето остроумни коментари в нета са мои. Аз съм много талантлив.

7

Анонимен

преди 6 години

Фандъчката да не би да се е сетила, че е й липсват няколко пачки с документи, намиращи се в чантата на Иванчева, че почна да се обяснява като на разпит как нищо не знаела и нищо не била видяла?