29

гост

преди 6 години

синчето и на каката е хомо няма друго обяснение

28

Анонимен

преди 6 години

Тия шегуват ли се, тука в България на плажа, бате по монокини 50% от жените ( включително бабите и лелките). Не съм забелязал някой до е получил траийни психически увреждания. Голото тяло си е нещо нормално и естествено.

27

Анонимен

преди 6 години

Нищо нелепо или неморално няма в голото човешко тяло. Това са остарели престави наложени от религията.

26

Разкрепостенник

преди 6 години

Всеки може да опъва каишите на всеки. Майки на синовете си ... бащи на дъщерите . даже и обратно ;-) Свободен свят сме. Разголвайте се и се заплождайте братя и сестри!До Ястреб Османлията: този Бакърджиев не съм го чувал. Ако е било нещо през 1975 аз не съм бил роден явно.

25

Анонимен

преди 6 години

Стига се правихте на моралистки. Ходите си по бельо у дома пред децата, даже и без горнища.

24

Анонимен

преди 6 години

Защо да е нелепо,това е тяхна ценност.

23

Димитър

преди 6 години

Все едно го е правила облечена, голяма работа.

22

Казачок

преди 6 години

секса с животниТова содомията е главен приоритет на руснаци и китайци Първите под алкохолна "наркоза" не разбират какво правят. А вторите поради големината на числеността и по 5-10 $ обичайна заплата има хора които са готови за малко пари на всичко!

21

Яcтpeб Оcманлийски

преди 6 години

Ние турците не се интересуваме от жени

20

Анонимен

преди 6 години

Ако сина и е гей какъв е проблема? Дори и намек за едипов комплекс няма да има. В противен случай си е ...

19

Анонимен

преди 6 години

Е какво има нередно. Те вкъщи могат и голи да си ходят. Кви са тия предразсъдъци.

18

Анонимен

преди 6 години

До Ястреб Османлийскидърта парантийо това е ежедневие при вас.не се прави знам ви театрите.

17

Анонимен

преди 6 години

'Нелепо: Лиз Хърли позира разголена до сина си!?"Нелепо е единствено да наричат син тоя ***. На нищо не мяза тоя турбофлуид.

16

Ястреб Османлийски

преди 6 години

До Киро ХКирчо, зависи такива кирчовци като тебе какво разбират под "нормален" человек. За нормално нормалните хора не е нормално да лашкаш майка си, опъваш каишите на сестра си, още повече на щерка си! Но за кирчовите нормалници това са нормалните ценности! А какво е педофилия, диващина и пр. особености на племето ви, можеш да го попиташ почтения и нормален български християнин Станислав Бакърджиев, изнасилил, заклал и сготвил с ориз 4 годишната си щерка Ани!Хайде сега у лево, в ъгъла!!

15

Анонимен

преди 6 години

На пuчa сигурно му е писнало и приятели, и чужди да му викат "да ти таковам майчето"...

14

Киро Х

преди 6 години

До Ястpeба: Никой нормален човек не би искал да има абсолютно нищо общо с вас и кръвожадния ви култ към един педофил, психопат и масов убиец. Да не говорим, пък да ви учи каквото и да било! Проблема е, че вместо да си стоите там, където ви е мястото и да се наслаждавате на козите и жените си (обяснимо, първите ви носят повече наслада)! Вие сте тези, които нон-стоп се бутате да дойдете в земите на така мразените от вас неверници!

13

8

преди 6 години

До ДодоКойто е чел "Аз Клавдий" изобщо не му звучи невероятно. Руснаците и по това време са били извън, затова им е непонятно.

12

Додо

преди 6 години

До там водят разврата на Западния Екстремистки Неолиберализъм и извратената "демокрация". Няма да се очудя, ако въпросната жена от снимката е имала различни видове полови сношения със сина си. Напротив, обратното би ме очудило, след като на "Запад" вече "финализираха" с междуполовите отношения и сега на дневен ред е инцеста, секса с животни и евентуалното легализиране на бракове от този тип. Звучи ви невероятно? Ами също така невероятно би прозвучало на някой преди 30 години брака между 2 мъже!

11

въпрос

преди 6 години

Родила го е на 36 години, в последния момент с последния влак, как мисли да ходи на абитуриентския му бал?

10

Анонимен

преди 6 години

"Експертите дори я предупреждават, че нейните секси визии могат да имат "трайни отражения" върху сексуалността на момчето на по-късен етап от живота му."Ами така като го гледам в момента, май ще има нужда от бая "отражения", докато влезе в релси.