7

Жо

преди 6 години

До ШопоНЕКА БЪДЕМ точни. Беше старши лейтенант. Майор стана посмъртно. Бях на погребението. Носих венец и ни пуснаха до опечалените. Там бяха целия отбор на Левски и единствен от друг отбор беше Митата Якимов до ковчезите.

6

Шопо

преди 6 години

До ЖоГунди /лека му пръст/ беше майор от Народната милиция !!! Нямаше как да го пуснат ! Първият ,който проби беше Петко Петков от ,,Берое,, ,а после Жужо Желязков.

5

ДО ЖО 4

преди 6 години

НАПРОТИВ....АЗ СЪЩО СЪМ ПРИСЪСТВАЛ НА МАЧОВЕТЕ С УЧАСТИЕТО НА ГУНДИ СВЕТЛА МУ ПАМЕТ,А ТОВА,ЧЕ КОМУНИСТИТЕ НЕ СА ГО ПУСКАЛИ В ,,МИЛАН"ГИ РАЗПРАВЯЙ НА НЯКОЙ ДРУГ....ГЕОРГИ АСПАРУХОВ ПРОСТО ОБИЧАШЕ БЪЛГАРИЯ,РОДНИЯ ,,ЛЕВСКИ СЕМЕЙСТВОТО СИ....ОЩЕ ТОГАВА ГУНДИ И НЕГОВИТЕ СЪОТБОРНИЦИ СИ БЯХА ДОБРЕ МАТЕРИАЛНО И НЕ БЯХА ЛИШАВАНИ ОТ НИЩО ЗА ВРЕМЕТО СИ И ТОГАВАШНИЯ СТАНДАРТ НА ЖИВОТ

4

Готино

преди 6 години

Говорят за Бока,мечтаят за Сити,а накрая ще дойдат Спартак Москва..

3

Жо

преди 6 години

ЗА РАЗЛИКА от повечето от вас, аз съм свидетел на цялата футболна кариера на Аспарухов.Гунди беше един от най-добрите нападатели в Европа за своето време и причината да не "пробие" в големия европейския футбол беше комунистическата власт. Тя не му разреши да отиде да играе в италианския "Милан", където беше желан. Най-високото признание за Гунди беше 6-то място в класацията на Франсфутбол. Години след това, български футболисти като Стоичков, Бербатов и други се наложиха в големия футбол.

2

Стефка Берова

преди 6 години

Шофьорите са като ято...

1

Ревал Артрит

преди 6 години

Пеналдо ще дойде да реве за някоя дузпа.