21

Доктора

преди 6 години

Описания начин за вадене на рибата не го коментирам !!! Ако е уловен сома след 15 април е бракониерство !!! Дори и да е уловен преди забраната "риболовеца" би трябвало да подлежи на санкции понеже по закон улова при любителски риболов е забранен за покупко продажба. И това не е първи случай при който трофейни риби заминават за арендаторски и частни водоеми!!! Но така е в нашата мила родна страна.

20

пъпеш

преди 6 години

Аз съм виждал сом да завлече цяло теле, като крокодил, бе бате

19

123

преди 6 години

Тоя верно е избил рибата. Аз обичам да риболовствам. Другите държат въдици, аз се занимавам с бирата и скарата.

18

Пръта

преди 6 години

Сменете си запознатите където ви пълнят главата с простотия.Тази риба не представлява интерес,а и рекорда не е това което споменавате.С две думи много сте зле. Кой ви държи на тази работа се чудя.

17

И

преди 6 години

ако написаното е верно то този бакшиш е бракониер и треа да го отмаат.

16

Анонимен

преди 6 години

Е това е новина - копърка извади сом.

15

Анонимен

преди 6 години

Редно е да го пусне обратно, защо трябва да унищожаваме всичко дето мърда, че и с такси го теглил....

14

Все тая

преди 6 години

Сом гигант? На това ли му казвате гигант? Гигант 100+ кила.

13

жалко за рибата

преди 6 години

Вижте го простака дребен.По снимката ,ако рибата е 180 см.,то този ***,риболовец,любитер на природата и дошъл чак от Търново трябва да е висок 150-160 см.И захапал цигарата за да се увековечи ,че влачил риба с ..такси. По -добре да я беше гръмнал с тротил ,че да не гори ..газ.Те такситата са на газ.След такива *** остават купища празни бутилки от всякакъв алкохол,хартии,найлони и фекалии.Извади го с въдица и го пусни ...Така правят истинските рибари в белите държави ,а вече и у нас.

12

Павел Три

преди 6 години

Нали пише ,че някой го е купил за частен водоем.Може там да има късмет и много сомчета да "народи ".

11

Анонимен

преди 6 години

До РиболовецАз пък съм рибоядец и добре знам, че стара риба няма. Би трябвало да го знаеш и ти, но май само си гледал как се лови риба по ТВ.

10

МОС

преди 6 години

Коя от двете риби на снимката е сома?

9

РОМ

преди 6 години

Показателен пример защо страната ни умира. Не мислим за следващите поколения.Когато изловите всички големи сомове какво ще остане???

8

Анонимен

преди 6 години

Браво!!

7

Анонимен

преди 6 години

Супер е сомчето. Главата на чорба с весела компания, а другото - в буркани за празниците през зимата ;) Разбира се, ако уловът е законен. Забраната влезе в сила преди два дни.

6

Анонимен

преди 6 години

Сом- гигант? 45 кила?В язовир Цонево са улавяли 135 килограмов сом 2003-та дълъг 309 см. Дърпаха го с катер на брега. Да си заврете рекордите знаете къде, паляци.

5

Анонимен

преди 6 години

чак пък огромен , с очите си съм виждал доста по големи , преди около 10 г бяха източили един обществен язовир до Попово за да го почистят но и така не можаха да го източат целия , и вадеха риба с мрежи , видях сомове над 60-70 кг а хората твърдят че на дъното водолази са влизали и са виждали над 100-150 кг сомове , с очите си съм виждал как домашна *** която плува в язовира изчезва под водата с крясъци и повече не се появява

4

Риболовец

преди 6 години

И за какво ще му е тоя престарял сом...Пусни го да си живееДруг после даго хване и той да се изкефипък чак и с кола го дърпа...Сигурно ако имаше как някой да му ги закача отдолу и той само да ги дърпахахаа

3

Анонимен

преди 6 години

Там ни провеждаха военното през соца,когато бяхме ученици,а сме ловили и риба с мрежа там,с цели компании и запивка,след това го взеха борците и край.

2

Анонимен

преди 6 години

красавица