202

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 206,Имената Красимира,Деница са нормални бълг.имена.Не е ваша работа как си е кръстила детето.Жената се бори за живота на дъщеря си ,и в тая битка всички средства са оправдани.

201

YK

преди 6 години

Господа, ами ако това беше вашето дете? Всички сме смъртни, кой по-рано кой по-късно..... Никой не е застрахован от това да остане самотен родител, сирак или инвалид... Колко от парламентарните ходиха nа диализи и операции зад граница, с парите на тези хора... Осакатехте цяло поколение, но имате достатъчно от нас, прави сте - да си ходим на май***та си, че и как пък прицелихте думата направо.

200

Анонимен

преди 6 години

Мисля,че въпросната майка с болното дете НЕ е единствената майка и жена,която има нужда от помощ и подкрепа. И да попитам: защо е нарекла детето си Пасионария? Разни родители дават доста странни имена на децата си- едни от ка/фя/ви/те дават на децата си имена като: телефонка,мобифонка,про/сти/ту/т/ка,тротоарка,лимонка и др.Някои българи пък наричат децата си със следните имена: деница, красимира, пасионария,шейтан и др.Важно е какво име дава родителят на своето дете!

199

1

преди 6 години

Вай завалията,дали е плакал много.

198

Анонимен

преди 6 години

Маговете освен, че са шарлатани и измамници, но и тази Жасмина е доказателство за абсолютна неграмотност ! Но обществото на България това заслужава, да бъде манипулирано, управлявано и експлоатирано от бездарници и престъпници ! Всеки народ сам си чертае съдбата и Бог не може да му я промени !

197

simpatizant

преди 6 години

моите дълбоки симпатии към жената и детето и, надявам се да е взела добрo решение да емигрира , но моят личен опит ме кара да се съмнявам че това ше е решение за техния проблем. Здравните системи навсякаде са бюрократични, няма да се изненадам ако и в Холандия се окаже че не се полагат безплатни ортопедични обувки

196

Анонимен

преди 6 години

До НадеждаВ Бг никой работодател не иска инвалиди на работа.НЕ МОЖЕ ДА РАБОТИШ КАТО СИ НЕЖЕЛАН!

195

Анонимен

преди 6 години

Нашите управници и кметове освен да лъжат и крадат друго не умеят не забравяйте и поповете които демонстрират висок стандарт на живот за сметка на вярващи им

194

Анонимен

преди 6 години

Още по-теШко е да си негамотен като Маг Жасмина.

193

Анонимен

преди 6 години

ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ!

192

СС

преди 6 години

Това не е държава!

191

грамотна

преди 6 години

до Маг ЖасминаМаг или Магарица си , но теШки се пише с Ж , а не с Ш - теЖки

190

Недоволен

преди 6 години

Който плюе или ощетява хората в неравностойно положение заслужава същата участ.

189

Трол

преди 6 години

Фо 195, Маг ЖасминаМаг ли си, шарлатан ли си кво си, какво означава думата "тешки", че не мога да го намеря в българския речник??

188

Маг Жасмина

преди 6 години

Името на детето -Пасионария-носи тешки вибраций. В това е проблемата. Другото е чесане на езици.

187

Човек е безчувствен

преди 6 години

Ако човечеството беше единно нямаше да се остави детето. В този свят само три неща властват пари , секс и власт. Като излезеш на вън никой не те познава защо този човек те гледа странно като не те познава. Как няма един път да излезеш на вън от вкъщи и хора които не познаваш да започнат да те поздравяват и после и ти да ги поздравиш ей така и да си заминеш. Проблемът е в системата и това общество което ни прави извънземни и ни изолира от самото човечество. Извънземните са единни от колкото нас.

186

Анонимен

преди 6 години

До 190Надежда Ти чете ли новината *** па*ча. Детето нито може да вижда, нито може да ходи.. Как ще работи..

185

Анонимен

преди 6 години

За скарлатина ваксина няма!...

184

Надежда

преди 6 години

Не мога да си представя какво си мисли майката ако си замине кой ще поеме сина и или дъщеря и да са в добри ръце. Инвалидите също могат да работят като всички останали и също има специални коли да ходят на работа с тях има клип в ютюб за колата на инвалида.

183

Анонимен

преди 6 години

Моя страна, моя 'българия'! Бягам от теб като от малария! Българин съм но без авария! И ето как загубих любовта!