39

Yoan

преди 6 години

Добре де, а този който дава подкуп няма ли да го съдят? Нали не само който взема?

38

наблюдател

преди 6 години

От сега ви казвам, че тази скоро ще е на свобода под гаранция, а после ще осъди България в Страсбург.

37

Анонимен

преди 6 години

Старият кмет е предал ценен опит. Струва си 14 хиляди евро. Даже евтино взима.

36

Червеният Октомври

преди 6 години

Не го познавам този на снимката,но преценката ми е безгрешна дори и само по снимка,това е комсомолски секретар от близкото минало.Ако греша,моля поправете ме,Плийз.

35

Анонимен

преди 6 години

Пародия, пародия и пак пародияА бе вие за толкова тъ. пи на имате? Цирка е подготовка за догодина. И реването сутринта на Бойко е по същата причина.. Все избори като наближат и стават моралисти и бранители на честността и борци срещу корупцията! Алеко. Алеко стани от гроба да го видиш твоя бай ГАНЪО Е ЖИВ И АРЕСТУВА КОЙТО МУ СКИМНЕ

34

Анонимен

преди 6 години

Изглежда този Кадиев я е хвърлил на хиените.Сега стана ясно и защо е махнала част от персонала,те са работили срещу кметицата и в полза на тоя,този е в дъното на играта заедно с фирмите и ГЕРБ.

33

Анонимен

преди 6 години

леле, ама много бързо изтече информацията за разследването и името на посредника..., я с каква бързина работи родното МВР!

32

Dad

преди 6 години

До интимност стигнали ли са? Макар че Иванчева не става, след като става дума за огромни пари има ли направени компромиси в леглото? Хей прокуратурата по прозрачно я карайте!

31

Dad

преди 6 години

Как са делили парите?

30

Анонимен

преди 6 години

Значи от ГЕРБ гонят корумпираните, а от БСП ги прибират при тях. Ето това е голямата разлика.

29

Анонимен

преди 6 години

Г-н 20%!!!

28

Анонимен

преди 6 години

Тая не е нашата партия и ,че я скинат.Ще я показват като мечка на панаира,даже може и на синджир да я заведат до Брюксел да видят как борим корупцията.За 30 години. никой не са хванали,ама сега тая,че опере пешкира за всичко и всички.Накрая Марковски ще я оправдае ,защото нашите кадърни хора пак няма да имат доказателства и тая мила и слаба женица ще осъди държавата в Брюксел отново и ще си лапне вече ,,чистия и законен рушвет,,но вече платен от българския данъкоплатец .Чиста измама планирана.

27

кой?

преди 6 години

Кой е дал парите?

26

Анонимен

преди 6 години

До ББ Този главен архитект/не му помня името/ който разпродаде между блоковото пространство в Младост 1,2,3,4 стана милионер

25

ББ

преди 6 години

беше кмет на София. При него и главния тогавашен архитект на столицата започна невиждано уплътняване на междублоковото пространство. Конкретно в Младост 1 зад спирка бл 43 застроиха терена предназначен за детска градина. На поляната 4-5 блокчета. Обаче там нямаше път и колите драпаха до блока по алеите за пешеходци. Пълно безумие

24

ВСИЧКИ КМЕТОВЕ

преди 6 години

на СОФИЯ трябва да ги сложат на детектор на лъжата. Бивши и настоящи. Фандъкова и тя вода ненапита за нищо не чула, нищо не видяла....

23

Жорик

преди 6 години

До А.БИлянчето е зам. кмет, и оркестратор на цялата вонлива стратегия. Не че *** Деси е безучастно, но мозъка е тая. Секретарката не я знам, само съм я виждал. Но Иванчева беше предупредена многократно и писменно от Нормална Държава за същия Петко, както и за някои други авери като Кирчо (ако срещнете по статиите, бусмена), Калинчо (гонен от ГЕРБ за корупция и предложен от Десиславка за зам. кмет), Бойко, негов авер, и още много знайни и незнайни.

22

до 22

преди 6 години

Думата може и да е на чужд език ,но си е на място.Посредник е човек дето свързва капитала с идеята.А Последник е нещо като наследник ,ама не на аристократичен род,а на чиновническа длъжност.За жалост в БГ масово се напълни с ПоследНици и Поредници ,наредници и уреденици и то във всяко административно-нормативно-общинско-държавно учереждениице.

21

Анонимен

преди 6 години

Верке,Верке нямам ДУМИ!!!

20

Анонимен

преди 6 години

До (-_-)Ти пък от къде имаш такава информация, да не си участвал в схемата?