13

Киноцентър МВР

преди 6 години

Точно така. Кметицата сама определи мястото на среща за предаване на 70 000 бона подкуп да бъде на пъпа на София посред бял ден. Направо носеше отворения кашон с парите по Гурко след което решиха с другия участник да спретнат пикник пред Софийския университет. Платиха кафето в близкия Старбъкс с банкнота от 1000 евра след което лепнаха останалите банкноти по капака на служебния автомобил да изсъхнат малко след дъждеца. В този момент храбрите командоси в танк и хеликоптер арестуваха престъпниците

12

Анонимен

преди 6 години

Един герберастки крадец умрял и отишъл в Ада.Там дяволите си пекли картофи на открит огън и решили да ползват да го повъртят над него.Сложили го на шиш и започнали да го въртят над огъня.Дошъл обаче Сатаната и казал - Абе какво правите бе, този е изпечен герберастки крадец, въртете го по-бързо.Защото като го въртите бавно, той краде от картофите.

11

винету

преди 6 години

Типично по стохановски стари миционерски номера.Ама те толкова си могат,а и друго трудно ще измислят с този умствен багаж!

10

Анонимен

преди 6 години

Горката женица, пие си кафе, един човек имал да и връща 56 000 евро заем, който той взел от един предприемач и сега видиш ли лошите куки и прокурори са и погодили номер ....Сега ако сме държава, максимална присъда и да бившата кметица да се бори да не " презастрояват" сливенския затвор!

9

ФИЛ

преди 6 години

ЗАЩО НАЙ-КРАДЛИВИЯ КМЕТ НА ПЛОВДИВ ИВАН ТОТЕВ С ДОКАЗАНИ КРАЖБИ ЗА МНОГО МИЛИОНИ ВСИЧКИ В ПРОКУРАТУРАТА ОТ ГОДИНИ ДАЖЕ СА В ЧЕРНАТА КНИГА НЕ Е АРЕСТУВАН И ПРОДЪЛЖАВА ДА ОГРАБВА ПЛОВДИВ ???

8

Строителен предприем

преди 6 години

аз пък чух че била поискала 100 млрд. евроне не 200 млрд.не не300 млрд.

7

Анонимен

преди 6 години

Сумата е намалена, защото не е участвала Самоковката и Туквуна със Суджука!

6

Циник

преди 6 години

Кметица и корупция?Абсурд! Това пък изобщо не е вярно! Кметица от БСП и корупция? Тва пък направо е невъзможно!Вижте лидерите Корнелка и Гергов....с неуморен труд...без да спят и ядат...вдигнаха фирми на крака ... с неуморен труд - станаха мултимилионери!

5

Анонимен

преди 6 години

Иванчева не издава разрешения за строеж на големи обекти. Те се издават от главния архитект на София. Тоест, ако е вярно вземането на подкуп, то парите е трябвало да стигнат до главния архитект на ДАГ и СО - кметицата Фандъкова.

4

Анонимен

преди 6 години

Щом една районна кметица оперира с милиони, какво да кажем за БАШ КМЕТИЦАТА на целото Големо село София, госпожа Картофелия ФанДупкова ?Нея кога ще я арестуват ?И може би трябва да го направят с хеликоптер и 3-те ни изтребителя .Смешна Тиквена пародия на държава.

3

Българче

преди 6 години

Покойният доц. Кристиан Таков, мир на праха му, в една статия бе казал по повод подкупите и корупцията:"Корупцията е като съвъкуплението никога не е едностранна.Поспрете се и вие."Та който е чел Наказателния кодекс там ще намери едни хубави състави престъпления - активен и пасивен подкуп... въпросът е защо за онзи, който дава подкуп, нищо не се говори (без значение кой е той - Иван, Стоян, Драган, Петкан и т.н.)...

2

Анонимен

преди 6 години

"В момента, когато успяхме да я настигнем, наблизо вече чакаха следователи, химик, физик, фотограф" поясни прокурорът.Освен това, наблизо чакаха и услужливите представители на приятелските медии. Как се озоваха на точното място на ареста преди самия арест ни моа да кажа.

1

Цв Цв

преди 6 години

Всъщност по сценария сумата беше 2 билиона евра!