57

Анонимен

преди 6 години

Освен Реклама на ГЕРБ друго нищо не се подразбира в Текста

56

бабенца

преди 6 години

До на работа деденцаИде време за пенция,но ний сме се подсигурили за 100 живота.

55

избор

преди 6 години

Аз чета Гъдел нюз.Кефи ме.Тук е коптор.

54

Анонимен

преди 6 години

Да му го светнат!Тоз сбъркан резидент за нищо не го бива.И компроматите му плитки и русофилистията му една . . .Той и Решетников сигурно се е отказал от него.

53

на работа момчета

преди 6 години

На социалистите им се ема бамата.Хората виждат успехите на правителството. Живота става все по-добър и светъл.Вече няма кой да се връзва налъжите им.А пРезидента си го проси. И ще си го намери.

52

БСП са гад.ини

преди 6 години

До мизерия. Абсолютни глуппости си написал. Ама така е, с червената си кратуна виждаш нещата само както ги гледат на *** 20.

51

изнервен

преди 6 години

*** руски президент първо да осветли как беше предложен от Решетников и после да търси сметка на другите.

50

анони-мен

преди 6 години

спортният министър какъв врат е отпрал..какъвто министъра такъв и спорта!!..Биби като квачка и всички пилци гледат ниско..всеки смята на ум колко е крал и колко да даде още на вожда.. И водата на масите ..Банкя !! който пие от нея и една книга да е чел е умен. Ще идели при президента >?? Той Радев не може да говори толкова просто , че ГРОБарите да го разберат.Как ще му обяснят че линеен метър/ ограда/ е 1000 лв??че кв м саниране е 300 лв.че всички имат соларни паркове??

49

Анонимен

преди 6 години

Светило за тялото е окото. Затова, ако твоето око бъде чисто, и цялото твое тяло ще бъде светло; ако пък твоето око бъде лукаво, цялото твое тяло ще бъде тъмно. И тъй, ако светлината, що е в тебе, е тъмнина, то колко ли голяма ще е тъмнината?Мат. 6:22-23

48

Анонимен

преди 6 години

Винету,твойте далавери нямат край.Но нали с това си започнал преди 27-28 години.

47

Мизерия

преди 6 години

ГЕРБ дойде да наложи справедливост и от там развитие напред. Справедливост няма, няма и развитие напред. Другото са приказки без покритие. Суджук и ЧЕЗ, това ли са постиженията на ГЕРБ? Друго се не вижда. Едни магистрали на бабуни, които отнемат човешки животи.

46

Анонимен

преди 6 години

Споделяте вие... обща кражба и произтичащата от нея обща вина, затова сте се събрали като глутница хиени да нападате президента. Някой ден ако имаме работеща съдебна система, единственото което ще споделяте ще е обща килия.

45

Анонимен

преди 6 години

"От светлата страна сме, споделяме обща светлина"Май папките-прожектори са ги напекли яко.

44

Анонимен

преди 6 години

"От светлата страна сме, споделяме обща светлина". Така министри от кабинета "Борисов 3" вкупом отговориха на думите на президента Румен Радев, че в държавата се действа "на тъмно".Много са зле горките... Бойко да не ги е черпил от бонбоните на Хашим Тачи?

43

Анонимен

преди 6 години

Московски дошъл със сноумобила, Теменужка пратила Гинка Върбакова да я замества, а Цачева дошла с чистачката от централния софийски като охрана.

42

Анонимен

преди 6 години

БОРИСОВ НА СРЕЩА С МАДЖО В КАСТЕЛО ДИ САН МАРИНО! ДЕКА СТЕ, БРЕ, ГЕРБЕРАСКИ ЖУР-Н-АЛЯ ?!

41

едо

преди 6 години

казах ви аз, бате бойко няма да се задоволи с президентския пост, очакват го много по-високи постове из европейските партиини централи/институции..жив и здрав!!

40

Бон Филе Сужук

преди 6 години

И така мили деца лошата кметица била заловена, а добрите кметове редовно се отчитали за всяка преписка на дядо Коледа, за да има подаръци за послушните деца.. Добрата фея на тъмниците замахнала с вълшебната си пръчица и стотици стражи се втурнали да бранят своите господари, а в това време истината и смелостта били със запушени усти и завързани ръце някъде дълбоко в подземията на владетеля на кралството, а народа сладко, сладко спял и сънувал как справедливостта тържествува

39

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1Първо си оправи правописа, после давай оценки на Президента. Макар, че това съвсем не е по силите ти, защото ТВОЯТ АКЪЛ е по-малко и от акъла на банкянския ти кумир.

38

бей

преди 6 години

До ейНе знаех,че грипените са руско производство.Верно,по -добре е да купим тръмповите ф-ки трета употреба,да подкрепим братските щати,които се чудят кого да скубят.