17

Анонимен

преди 6 години

Комплексираните руски *** хейтят яко

16

Анонимен

преди 6 години

От кога малко събрана пластмаса и един евтин таблет по средата се смята за върховна технология.

15

Анонимен

преди 6 години

Взели името на гениален изобретател и си мислят ,че направили нещо гениално.

14

Анонимен

преди 6 години

На теслата дръжката.

13

Анонимен

преди 6 години

Един авер живее в Лас Вегас, купи си модел s и му го хакнаха след месец, не можаха да го отворят, но и той повече не можа, спирачките му блокираха, а на дисплея имаше един подскачащ член с великденски яйца. Поправката в сервиза, той си я плати, защото щетите не се покривали от гаранцията и застраховката, сам бил виновен му казали. Понеже му излезе дебело, сега заведе дело и май ще го спечели, поради причината че те не дават на купувача възможност да си избира сам софтуера. Общо взето - фиаско.

12

до 11

преди 6 години

Как ще го правят от пет години, като модела е анонсиран през 2016, а производството започва през средата на 2017? За това, което Tesla постигна за краткото време от когато е създадена, на другите производители им трябваха 50-100 години.

11

Анонимен

преди 6 години

тоя модел го правят от 5 години и вече се чува че парите свършват. Май излиза много шум за нищо. А, да имаше един *** тук с ник spacex, освен него да хранят с пропагандния фейк.

10

от номер 1

преди 6 години

хаха, май наивниците сте доста. продължавайте да вярвате в масонските шарлатании на наса и спейс екс, явно не ви се излиза от матрицата. знам, трудно е напуснеш комфортната си зона, дори и да живееш в илюзия, хаха

9

Калашников

преди 6 години

Не можах да разбера къде са тези 3000 градуса, но.. и аз бойкотирам. Ще си карам Хондата за 5000? и това е..

8

Анонимен

преди 6 години

За конспираторите да преведа:Русия през 2013 държи 50% от пазара в изстрелването на сателити, сега СпейсХ държат 50% а Русия 10% ама за *** астронавта Мъск е ***

7

Анонимен

преди 6 години

Ох горките конспиратори как се напъват. Който знае английски да чете тъкмо сега видях новината:"Russia appears to have surrendered to SpaceX in the global launch marketAs recently as 2013, Russia controlled about half of the global commercial launch industry with its fleet of rockets, this year, it may only have about 10 percent of the commercial satellite launch market, compared to as much as 50 percent for SpaceX.

6

Анонимен

преди 6 години

Дори и при 2150 няма гума или пластмаса, която да не се разтопи.Дори стъклото и боята ще се скапят.Колата в космоса определено е фалшива новина, анй-вероятно е на снимачната площадка.Още едно доказателство за това е и прекъсването на "излъчването на живо" няколко пъти, като на заден фон се виждаха тенекии и зелени паравани, като тези, които се използват за наслагване на компютърни анимации.

5

Анонимен

преди 6 години

температурата на слънце в открит космос е около 2150 целзий.на сянка е асболютната нула - 270

4

до 1

преди 6 години

Какви 3000 градуса, вземи се образовай малко.

3

до 1

преди 6 години

като си мишка и нямаш кинти да си купиш кола за 100 хиляди долара това не е бойкот

2

до 1

преди 6 години

хихиихи гений си бате, теслата докато излита е в ракетата и после като излезе в орбита тогава я пускат навън както правят със сателитите, ама да не те уча ти сигурно си космически инженер

1

Анонимен

преди 6 години

бойкот на тесла, пълни смешници.снимат една бракма в студиото и ме убеждават, че лети в космоса..абсолютни мошеници..я да ми обяснят, как пластмасовото табло, седалките и гумите не се разтопяват при 3000 градуса на открито слънце ?! тотални клоуни,тесла ако види какви паляци му използват името, в гроба ще се обърне човека.