10

РАЙОННАТА КМЕТИЦА

преди 6 години

искала само 500 000 ЕВРО. ТАЯ министърка колко ли ще иска за да замаже нещата

9

ГИНКА

преди 6 години

Договорите се прекратяват, държавата (ние) ще платим неустойките.ЗАЩО ЛИ? За да може ГИНКА да ги купи... Но преди това трябва да ги накарат да продадат.Все пак ЧЕЗ го глобиха 1,2милиона 2 месеца преди продажбата - декември и януари и бързо клекнаха. Сега е ред на американците.

8

Жибор

преди 6 години

Сега ще блесне истината за "американските",т.е. за руските централи ТЕЦ Марица изток- от тях се финансираха и троловете та не им заблазявам- идва ден когато няма да искат ни да плачат,ни да се радват за тези централи!

7

Анонимен

преди 6 години

До Кака СийкаДепутатските ВЕИ-та са проблем, но са по-малката част от ВЕИтата в България.Голямата част ги държи Лукойл Енерджи.И докато в Германия тока от ВЕИ вече е по-евтин от този на АЕЦ на нас ни надуват цените и ни обясняват, че трябва да строим Белене.

6

Анонимен

преди 6 години

Някой знае ли,кой е подписал договорите за тези високи цифри с тези/дали са/американски централи?

5

Анонимен

преди 6 години

Не! Грешно заглавие! "Американските централи се захванаха с Петкова" така е по правилно! В една колонизирана страна без държава, или държава на хартия подчинена на други страни като България, е тъпо, смешно и жалко да казват че въобще има някакво мнение по въпроса. 30 год тук външни сили разпореждат външната и вътрешната политика и видяхме резултата! Така че Петкова може да се захваща с каквото си иска вкъщи, но не пишете *** заглавия!

4

Анонимен

преди 6 години

Веднъж за винаги трябва далаверата с американските централи да бъде разплетена!След като се приключи този въпрос трябва да се преборим и с монополизма и укриването на данъци от Лукойл.Бъджета ще се повиши значително след справянето с тези проблеми.

3

Анонимен

преди 6 години

Скоро и тази ще я тръшнат на улицата с белезници и кашон пълен с пари.А дано, но на дали.......

2

Кака Сийка

преди 6 години

Докато депутатските ВЕИ-та, американските централи и други обирджии свалят по две енергийни кожи от народа, Теменужка Петкова се занимава със "Стратегия на рафинерийната индустрия до 2050 година".2050 - ти да видиш.

1

Анонимен

преди 6 години

А Гинка Теменужкова с кво се захвана. И защо така упорито се крие че и самата Теменужка е от Пазарджик.