27

големите моралисти

преди 6 години

Нито съм за ес-натовски ценности,нито съм за Великоруския Шовинизъм.Но-"цъфнали и вързали",православни Гундяевци и болгаро-наплюватели виновни ни изкарваха и за това,що е верно и за това,що не е,за всичко.А сега що не погледнат себе си в огледалото,преди да плюят по нас?

26

ПАЗАРДЖИК

преди 6 години

До Анонимен 20 майче ти си гладник в бг съществува глад елате и вижте как живеят руснаците.в бг остава без людие гражданите на бг напускат страната от глад а ти го пишеш с гордост

25

В Русия има ред!

преди 6 години

А в САЩ застрелват по 10-15 деца в училище. Не е за година, а за случай и пак не забраняват огнестрелното оръжие.

24

мъка

преди 6 години

под въздействието на одеколон и лосион

23

№19 до №25

преди 6 години

"Александр, Максим, Артем, Михаил, Даниил, Иван, Дмитрий, Кирилл, Егор, Андрей", перечислила собеседница агентства десять самых популярных имен среди новорожденных мальчиковСофия, Мария иВиктория. Далее поубыванию следуют Анастасия, Анна, Полина, Алиса, Александра. На девятом идесятом месте - Дарья иЕлизавета.Лъжи по-малко!

22

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 25Човекът се казва ШОЙГУ, с ударение на "у". Баща му е син на храбрия тувински народ - от държавата, която обяви война на хитлерова Германия още през първия ден на Отечествената война. Майка му е рускиня. Вероизповедание - източно-праавославен.Когато колата му излиза от Спаските врата на Кремъл да приеме парад, Сергей Кумжугатович широко се прекръства. Тувинците са будисти-ламаисти, като бурятите, монголците, тибетците, шерпите. Мюсюлмани там няма.Научи българския правопис!

21

Анонимен

преди 6 години

До 19 а знаешли кой е военен министър в русия шуйгу и дали е щаманист или мюсулманин .Впрочем като си почнал с имината я кажи защо най масовото име на новородени в Москва са 1 Тимур 2 Ала 3 Мюрза

20

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 20Май ти си гладен за... срам ме е да кажа!

19

Анонимен

преди 6 години

Ами *лка са какво ще се храни? Тя е високоспециализирана по Русия, ако й дадат друг текст, главата й ще блокира съвсем. А така вече знае географията на огромната страна, знае за Улан Уде, Стерлитамак, Тикси, скоро ще научи и за Йошкар Ола.

18

пенко

преди 6 години

Проверих информацията чрез "неназован източник" и установих : НЕ Е НОЖ , А ПЕРГЕЛ- М-16-М с оптика !!!

17

Анонимен

преди 6 години

Нападнал ги е от глад.:D

16

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 16Само оли може да не се досети, че в Башкортостан живеят башкири, а те са мюсюлмани, както и съседите им в Татарстан. Те са родствени на прабългарите, а казанските татари вече често се самонаричат "булгари". И живеят там от времето на хан Котраг, брата на хан Аспарух. Изясни ли ти се?Знаеш ли, че най-разпространеното име, което дават на момченцата в UK е Мохамед? А знаеш ли как се казва кметът на Лондон и от каква вяра е?Превключи на друга тема, стига с тая Русия!

15

Тролът,когото чакате

преди 6 години

"За Русия ли става дума? Какви са тия Рустам и Фанур?!?!"====================================Поднасят ти объркана и неточна информация и ти естествено задаваш нелепи въпроси.Башкирия е само един от многото равноправни субекти в състава на Руската Федерация. Тамошните аборигени с гордост носят имената Рустам и Фанур. Вадят най-качествения мед и са откровени привърженици на пословицата "Пуля дура, а нож молодец".

14

Анонимен

преди 6 години

Ще е интересно троллът подвизаващ се с ник "рускиня" да коментира новината.

13

Анонимен

преди 6 години

Ръководителят на Башкортостан Рустам Хамитов отпътува за местопроизшествието, съобщи за ТАСС неговият прессекретар Фанур Ягафаров....За Русия ли става дума? Какви са тия Рустам и Фанур?!?!

12

Анонимен

преди 6 години

Ако това се беше случило в западна страна, руските *** веднага щяха да обяснят че това е някой от ония "с мирната религия". Сега тук няма подобни конспиративни теории.

11

Жибор

преди 6 години

Явно е бил беден,за да си купи автомат.

10

Анонимен

преди 6 години

Няма русофилско внимание към това известие- то разобличава тяхната лъжлива пропаганда,че в Русия всичко било цветя и рози,конячета и кюфтета. Народът обаче не е глупав- той вижда в коя посока бягат децата на русофилите- никой от тях не е забягнал в Русия,освен ако не е червен бандит като семейство Галеви.

9

Анонимен

преди 6 години

Съучениците му са били русофили- затова.

8

8===о

преди 6 години

При всяка подобна новина в западна държава по родните сайтове се появяват коментари за европейски ценности и т.н.Просто да напомня на някои хора ,че такива неща се случват по цял свят.И русия никак не са малко подобни случаи ,за съжаление.