15

Тургай

преди 5 години

След смъртта на Барбара Буш живите първи дами на САЩ намаляха на пет: Розалин Картър (90 г), Хилъри Клинтън (70 г), Лаура Буш (71 г), Мишел Обама (54 г) и Мелания Тръмп (48 г).Живите президенти на САЩ са шест от 2017г:Джими Картър (93 г), Джордж Буш-старши (94 г), Бил Клинтън (71 г), Джордж Буш-младши (72 г), Барак Обама (56 г) и Доналд Тръмп (72 г)Равносметката е:Живи са петима бивши президенти, като един от тях е вдовец и четири бивши първи дами.

14

Анонимен

преди 6 години

Дъртата вещица е пукнала..............!!!

13

СатаНАТО

преди 6 години

Буш младши беше един образцов президент, а преди това военен летец. Покланям се пред него, защото попиля руските съюзници в Арабския свят. Превърна ги в просяци с разбити носове, треперещи от ужас.

12

Анонимен

преди 6 години

С такова дете като Буш младши сигурно е умряла от срам, но те такива чувства не изпитват във фамилия Бушмен

11

Анонимен

преди 6 години

До Бай ОняДвамата Буш са едни от най-тъпите президенти на САЩ-----------------Едва ли някога си слушал реч на американски президент, нито си гледал диспут.

10

Зарзаватчийка

преди 6 години

Голям праз!

9

Анонимен

преди 6 години

Бог да е прости. Майка и съпруга на двама отлични президенти.

8

Анонимен

преди 6 години

Света е спасен,повече рептил аут,света ще кротне

7

Анонимен

преди 6 години

Като чета из форумите, много сме го закъсали. Винаги се плюе по който и да е. Дали на политическа основа, или въобще от неприязън към който и да било, но се плюе. Това не е добре. С такава омраза към себеподобните нищо не става. Е ква била тая. Е, била е съпруга на президент на САЩ. Не е била съпруга на кмета на Мало Бучино.

6

Мдаа

преди 6 години

Добре. Сега ще очакваме да ни информирате за бабата на министъра на Джибути и калекото на президента на Бурунди...Медиите ни манипулират, насочвайки винаги вниманието ни към империята на злото.

5

дедо Ташунко

преди 6 години

Бог да прости бабата, поживяла е доста дълго. А за мъжа й и за сина й мога да кажа, че успяха да умножат страданията на милиони хора по света и ще намерят своето място в пъкъла. Погинаха милиони невинни хора, а това не може да бъде забравено! Разбутаха цял свят завинаги. Тръмпи е ангелче в сравнение с тях.

4

шаш

преди 6 години

Не е важно колко си живял , важното е какво оставяш след себе си.

3

Анонимен

преди 6 години

Илитератите тържествуват!

2

Анонимен

преди 6 години

Пия една бира по тоя повод!

1

Бай Оня

преди 6 години

Не ме интересува, trans penem. Да беше научила мъжа си и сина си, да четат повече книги! Двамата Буш са едни от най-тъпите президенти на САЩ, а днес само Тръмп ги конкурира по тъпота! Дори черното маймунче, беше по-умно!