12

Анонимен

преди 6 години

Да влезнат да прочетат мненията под статията и да разберат,че няма как да очакват за туристи да имат милионери и холивудски звезди като в Алпите,а получават нивото,което те самите предлагат. Но то трябва акъл. С картоф вместо мозък и с гумени налъми на краката не става

11

анонимен

преди 6 години

Достойни гости за Банско ! Какъвто курорта , такива и клиентите !!

10

Анонимен

преди 6 години

Чудесно!

9

От банско ле си?

преди 6 години

Като ги видите местните кадри с плетени обувки и слонско самочувствие, които хитро пресмятат, как да измамят туриста и ако откажиш да им се вържеш та тъпотийти те псуват, напълно си заслужават гръцката клиантела.

8

Банско по Великден

преди 6 години

Две супички (под всякаква критика) - 20 кинта.Порция агнешко (мазна мръвка в залоен ориз) - 25 за порция1 пърленка - 4 лвРазкопано, презастроено, негостоприемно, селско. Да благодарят местните "хоспиталиери", че поне гърци се навъртат в селото, с нищо неоправдаващо безумните цени и претенции.

7

aa1830

преди 6 години

Гърците са алчни и мързеливи. Не ме учудва статията. Но българите сме също алчни, мързеливи но и много глупави и търпеливи,което е убийствена комбинация. Гърците ще се оправят някак си както винаги са ъспявали, но за нас не съм сигурен.

6

Анонимен

преди 6 години

Бедни туристи,защото и нивото на т.нар. курорт е такова. Какво се чудят.

5

Анонимен

преди 6 години

Пълни глупости.

4

Анонимен

преди 6 години

В Банско бедни гърци,на Слънчака бедни англичани.Има грешка някъде

3

Анонимен

преди 6 години

В тази статия ясно се вижда какви са ни пишман хотелиерите "И без това се появиха много нови сгради, които хората построиха, след като продадоха нивите си"-до вчера живял с кравите в една стая днес хотелче тип твърди легла,старо обзавеждане от времето на баба му и баня със стара мозайка и миришеща на мухъл "къща за гости" с 3 звезди но не заслужаваща нито една. После се чудят защо Банско не се равнява на чуждите курорти

2

Анонимен

преди 6 години

"Цяло Банско се напълни с гърци. Стиснати са. Не влизат заведения, а пазаруват чипсове и солети, защото в помещенията, които наемат, рядко има кухня, на която да си сготвят. Недружелюбни са, но все просят цигари. Даже и за това не дават пари"Когато се родил гъркът, евреинът заплакал.

1

Маке

преди 6 години

Гърците са клошари. Отдават имоти, а просят цигари по улиците. Гордите елини. Махайте се от тук. Такива скотове не ни теябват.