25

Krom

преди 6 години

По съвременния български политически речник "ще настоявам за политическа воля" се превежда като : "боли ме шмайзера, ще си го преместя в другия крачол". Трябва да си изключително дебелоок, за да настояваш, че въоръжената със стари съветски железа полу-военна сила е "Армия от НАТО". По стар обичай, ние се правим на НАТО-вска армия, а те се правят, че ни вярват. Всъщност, сме шутовете и посмешищата в НАТО. Политиците ни дадоха всичко от себе си, за да нямаме армия. Тоя е същия ***. Срам.

24

Българин

преди 6 години

До 24!То и Сирия в момента уж едвам кретат и нямат армия, но от над 100 ракети, 71 бяха свалени с престарели ПВО-та от СССР!СССР били ни окупирали...????!! Ти имаш ли си на представа колко сме беззащитни в момента??!!! Натовските бази в БГ мислиш ли, че е по-добър вариант от 100 000 хилядна наша армия??!!!Всеки знае вече истинския враг на човечеството - Америка!!! От 2рата световна война до тук само убиват (виетнам, косово, ирак, автанистан, либия и мн др.)! Всичко го има в тубата, потърсете!

23

антинатовец

преди 6 години

Вън нато от България. не трябва да членуваме в тази военна терористична организация подчинена на терорист номер едно сащ.

22

ай сифон

преди 6 години

таварищ Президент модерна армия с бутафорни оръжия като Грипен и Миг 29 не става

21

РОССИЯ

преди 6 години

българина е таково племе че от всичко се оплаква вчера със ссср бяхме недоволни днеска сме с нато пак неловолни .през соца имахме силна армия сега нямаме нищо имахме силна икономика а сега силни корупционери политици .и пак недоволни да ви поднесат обед в златна чиния и пак ще сте неловолни за съжаление българина е такъв нехрани майко-хайдутин

20

Анонимен

преди 6 години

Радев, ще ходиш ли да почистваш тоалетната В.В. Путин през май? Гледай да не забравиш да си вземеш четката, кофата, бърсалките и меките хавлиени кърпички за подсушаване след подмиване.

19

Анонимен

преди 6 години

Ха, дълбоко съм изненадан, че Радев знаел че България членува в НАТО. Досегашното му държане и подлизурско поведение спрямо Русия с нищо не показваше че върховния ни главнокомандващ знае към кой алианс принадлежи България.

18

Анонимен

преди 6 години

До Винаги обективен!19 Под съветската окупация,България изобщо не е имала армия,защото е била на пълно подчинение на СССР.Българската армия,т.н., е била всъщнотс,армия на Съветите,а България бе загубила своя суверенитет.Военните ядоха,пиха,живяха във ведомствени жилища,но когато парите свършиха,свърши и икомуниЗъма.

17

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен21 Кой те пита тебе?Добре че сте малко,което личи по изборите.БСП далеч от власта още 20 години.

16

Анонимен

преди 6 години

Аз пък не искам да сме съюзник на нато тази група от масови убийци. Същите те разградиха българската армия и я докараха до ниво родовообщинен строй.

15

Винаги обективен!

преди 6 години

България имала АРМИЯ САМО ПРИ ВЕЛИКИЯ ТРЕТИ РАЙХ И ПРИ ВЕЛИКИЯ СЪВЕТСКИ СЪЮЗ!!! Германците обличат и въоръжават армията ни и я превръщат в първа бойна сила на Балканите. След 1944 г. Съветският съюз безвъзмездно превръща Българската армия в сила на Балканите превъзхождаща в пъти ЮНА и както и гръцката и турската. Па плюйте ме, колкото искате. Сега армията е позор, защото е платена и воюва за чужди интереси в други държави!

14

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен-15 -Ей малкия как е расте ли?Тъщата кога ще ми я прекараш?Д -поздрави

13

Анонимен

преди 6 години

До НатовецПо-пpoститe хора може и да са русофили, но откровенно дeбилнитe са все американофили.

12

Анонимен

преди 6 години

В историята на съвремена България има само една държава която е модернизирала армията ни, при това почти безплатно. Но се съмнявам дали пак ще го направи, особено за да е тя надежден партньор на НАТО.

11

Натовец

преди 6 години

Велик политик!Този човек направи саможертва от ранга на тези на Левски и Ботев, за да спаси България!Той привлече към себе си русофилските гласове в България точно в момента, в който те ставаха застрашителни за сигурността на страната! После обаче продължи с единствено правилната политика - плътно заедно с НАТО и ЕС!С това Румен Радев жертва бъдещата си политическа кариера, но спаси България!Историята ще оцени някой ден тази негова саможертва!

10

Анонимен

преди 6 години

До Ивчо-НА СКОРО ДОСТОВЕРНИ ИЗТОЧНИЦИ ОТ СЛУЖБИТЕ МИ ИЗЯСНИХА ЧЕ ТВОИТЕ РОДНИНИ ПИШАТ ПРОВОКАТИВНО ТУК СРЕЩУ ВСЕКИ КОЙТО НАПИШЕ НЕЩО МИСЛЕЙКИ ЧЕ СЪМ АЗ ВНИМАВАЙТЕ ЩОТО ТВОЙТЕ РОДА СЕГА СА В ЗАПАДНА ЕВРОПА НО ТАМ РАБОТАТА НАМАЛЯВА И МОЖЕ НЯКОЙ ДЕН ПАК ДА СТАНЕМ КОМПИИ А В НАШАТА МАХАЛА КАМЕРИ И НЯМА А МОНИЦИИ ИМАМ ЗА ВСИЧКИ ВИ ВЪПРЕКИ ЧЕ НЯМА ДА ТРЯБВАТ А ЗА МАЦА ЕДИН КУРР ВЕНОЗЕН ЗА ТЪМНОКОЖАТА И СЛИВА!НЕ ЗАБРАВЯМ И ВИНАГИ ОТМЪЩАВАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!

9

Натовец

преди 6 години

Ами така се прави!По-простите хора в България масово са русофили и се впечатляват от приказки.По-интелигентните са все с европейска насоченост и те гледат действията.Значи, ако някой политик иска да поддържа рейтинг, трябва да говори русофилистично и да действа в подкрепа на ЕС и НАТО.Точно това прави Радев!

8

Анонимен

преди 6 години

Искаме руски самолети и американски памперси. Да вземем най-доброто от всяка армия по света

7

Натовец

преди 6 години

Доволен съм!Предишният президент, Росен Плевнелиев, имаше по-ярка про-натовска риторика, но може би точно заради това бързо губеше популярност сред по-необразованото русофилско население на страната.Сегашният президент, Румен Радев, действа точно обратното! На ниво риторика уж поддържа някакви позитивни отношения с Русия и с това поддържа рейтинга си сред необразованото население. На ниво действия обаче работи решително за НАТО, ЕС и евро-атлантическата кауза!Умна политика!

6

Ивчо

преди 6 години

Президента си е пич, от всякъде. Факт както казва Антон Тодоров :)