31

Брадчед

преди 6 години

Тези гербаджии никога нищо не знаят. Света вода ненапита. Всяко нещо си има край, само... Суджука два.

30

До интересуващ се

преди 6 години

Кой е доказал "кражбите" на Фандъкова- мършлял Сталин и профанесор Вучков ли?

29

Анонимен

преди 6 години

Нихт поназнайва :))

28

Трал

преди 6 години

До *** - добре е да се понаучи правописа преди да се коментира каквото и да било ..

27

интересуващ се

преди 6 години

Интересува ме, защо Фъндъка не е в затвора, след толкова много доказани кражби от обществени поръчки и явна безстопанственост, ощетила бюджет с десетки милиона лева.

26

Драгалъвски Ман Гел

преди 6 години

Тъкмо се канех да ида и кажа на Фан фъчето,ама беше и свършил работния и ден,та не смогнах.Ама ще и го напиша: Иванчева не беше от китилото на Суд жук-партията.Те за това.

25

Брееей

преди 6 години

Фандъкът нищичко не е знаел.Ти да видиш. И тя,като вожда си. Ни чул,ни вИдел. Само дето без тяхно знание,никой не смее да пръд...не.Ама,някои им вЕрват..

24

Анонимен

преди 6 години

ДЕСИСЛАВА ИВАНЧЕВА ЗА КМЕТ НА СОФИЯ! Да превърнем Фъндъкпур и Булгарпрадеш отново в София и България!

23

Анонимен

преди 6 години

Три мандата стигат,стигат!Гледах наскоро Пном Пен и Манила в Google street view. Все едно гледах София, срам. Даже улиците и тротоарите им бяха поздрави.

22

Трол

преди 6 години

До 17 Йоан ЦимисхийКакво общо има зградата, подкупа и анадолеца с това някой да е слаб, кокалест (дръглив както ти пишеш).. Ако беше по дебел, голям, силен, преяден, нямаше ли да е толкова проблем?

21

Зайко-Байко

преди 6 години

От както гербавите са на власт, все сме на прага на Шенген, всичко е "изпълнено" , но винаги отлагат за следващата година и така осем години. Иде Тиквата на екскурзия почукат го по зелената балка и казват, догодина ще узрее, да ама не, пустото все не е узряла. Така ни влачат на дънна въдица с празни обещания, като шарани. Сега и до чаршафите опря, да проверят и те дали узряла ли е таз глава. За всеки случай е взел и Симо айдука от време на време по главата да го ***. Долу ГЕРпачите.

20

Ива

преди 6 години

до 20 Какво значи проста селска даскалица? Много грубо.

19

Анонимен

преди 6 години

"Фандъкова не знае защо Иванчева е в ареста, не й била шеф"Правилно, ти си проста селска даскалица, наета да чисти кметството. Бойко е кмета, на тебе част от работата ти е да се появяваш вместо него на събития, на които не може да присъства.

18

ха сега де

преди 6 години

Хич не знае защо е арестувана ;-)И въобще не и е шефка :"-)И онази по никакъв начин не и се е отчела :-)

17

Я , СТИГА ,БЕ...

преди 6 години

ТРЯБВА ДА СЕ ДОКАЖЕ ...ЧЕ Е "СГОТВЕНА"!!!!!!!!!!!!!ЗАЩО НАПРИМЕР...В МОЯТА КОЛА НИКОЙ НЕ ХВЪРЛЯ И ЛЕВ...ХА,ХА,ХААААААААААААА...НАПРИМЕР-НАШИЯ КМЕТ У СЕЛО , БОЯДИСА ВСИЧКИ ДУВАРИ И ТРОТОАРИ У СЕЛОТО С ПАРИ НА ОБЩИНАТА , АМА ЗА ОПРАВЯНЕТО НА ПЪТЯ ...НЕМА ПАРИ!

16

Хйде бе

преди 6 години

Фандъковаааааааа , ти ли не знаеш.

15

Трол

преди 6 години

Ама моля ви се, от къде Фъндъкова ще знае нещо, кога и къде се е видяло те, големите политици минстри началници директори, да знаят някога нещо. Те нищо не знаят, чисти са като сълза..

14

Анонимен

преди 6 години

Комунисти, няма ли сега да организирате протест в защита на вашата фризьорка хваната с подкуп. Или само ако беше от ГЕРБ тогава има вина човек?

13

Анонимен

преди 6 години

Деси май не е отчела процента, за право на рекет в р-н Младост, пред по-големите шефове. Затова е толкова показно всичко

12

Анонимен

преди 6 години

Дай ми доказателства, че Фандъкова нещо е прибрала, защото доказателствата за твоята Иванчева са на масата?