86

Кметиците невинни

преди 6 години

Ах тази фандъкова , НЕВИННА !!!!!!!!

85

бай-Кольо

преди 6 години

Ало,червеният сайт...каква нагласена работа бре,вие луди ли сте някой който и да бил той да подхвърли 70 000 евро на неква мърсолива кметица...аре стига с тия алабализми ! Взехте ни за слушатели,а вие се правите на канарчета.

84

анонимен

преди 6 години

От както тази кака е кметица, в общината е пълен хаос и всички служители треперят от простотиите й... защо и кега мълчат и не казват истината за нея?

83

Анонимен

преди 6 години

До кои е мафията.Всичките които си изброил.

82

Анонимен

преди 6 години

Прочетете коментарите под мен и ще разберете защо е *** тая територия

81

Анонимен

преди 6 години

Кметицата, да я фанеш за ...цата

80

Анонимен

преди 6 години

Кой в случая е мафиата.Държавата ,кметицата или строителните предприемачи с многото пари.

79

КОМУНИСТ

преди 6 години

Хайде пак тип ДС било !Маам ви мр.... капиталистическа престъпна, комунистите пак ли са устроили този капан ?! И вие се имате за манипулатори ? 30 години крадете, грабите, убивате, правите си капанчета и още по ДС плюете. Свършиха се и.ди.отите вече, дори най плиткоумните не ви се връзват

78

Анонимен

преди 6 години

Акция на ДС,АБЕ СМОТАН ЕКОТАЛИБАН ЧЕРВЕН АМИ ПО ПРИНЦИП С ТАКИВА РАБОТИ ТОЧНО ДС ТРЯБВА ДА СЕ ЗАНИМАВА ЗАЩОТО КОРУПЦИЯТА Е ОПАСНА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ НЕ САМО ЗА НАШЕТО/ВАШЕТО ЗДРАВЕ КАКТО СЕ КАЗВА!!Да видим какво казва сАмият ТОЙ МЕНТОРЪТ И КАДИЕВ-Отказах се от нея още миналата година защото тя изневери на идеите за които беше избрана ИЛИ НЕ Е ДЕЛКАЛА С НЕГО,или О БОЖЕ-Кадиев е имал добри намерения което Е ПРОСТО ФАНТАЗИЯ!Има и други корумпирани казва Кадиев,тоя я закопа с тези думи!АРЕ...

77

Анонимен

преди 6 години

Тва е нечовешко.

76

Анонимен

преди 6 години

Трябва веднага да се организират хората и да се протестира масово,това е скалъпена история,защитете си жената,софиянци,не допускайте това!Ако не протестирате,ще я смачкат,тя се е борила за ваша защита,за защита на зелените площи в София и затова ще пострада!Не вярвайте на скалъпените им лъжи,защитете жената!

75

реалист

преди 6 години

СОФИЯНЦИ ОТ МЛАДОСТ, ВНИМАВАЙТЕ КОГО ЩЕ ВИ ПРЕДЛОЖАТ ЗА СЛЕДВАЩ КМЕТ В КВАРТАЛА. ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КОЙ СТОИ ЗАД ТОВА.

74

Анонимен

преди 6 години

Не мисля, че Герб са инициаторите. По скоро са хора от нейното обкръжение. Винаги така става.

73

Andreshko

преди 6 години

Май отново се връщат показните акции от времето на Цецо Дългоушков,само дето няма бомбастично име. На времето имаше "спец акция" "Октопод",но главата на октопода се оказа в Министерския съвет и от нея не излезе нищо...

72

Анонимен

преди 6 години

Как пък точно единственият кмет в София не гербаджия се оказа подкупен?

71

дата

преди 6 години

До датаТоз пундю от снимката виждал ли е изобщо ченге от ДС та дрънка глупости ? Така акт го гледам по времето на ДС е бил в кисиите на тата си

70

дата

преди 6 години

Е то такава операция без уши, нос , гърло няма как да мине . Така че спок - каката е с двата крака у кереча

69

Анонимен

преди 6 години

Трудно е човек да е в държавната машина, ако не е вътре в мафията.Все някой ден ще му скроят шапката.Особено ако застане на пътя на някои "много наши" момчета.Единственото, което му остава, е да се оплаче на арменския поп.Защото и съд и прокуратура са ЧАСТ ОТ ТАЯ МАФИЯ.

68

майорски

преди 6 години

До Анонимен 66абе ти тези от ДС и прокуратурата за *** ли ги имаш ...??имат всико щом са я арестували така ...имат даже записи как си е поискала парите ....и определено не и е за пръв път !!!!

67

Анонимен

преди 6 години

Делото Цонев, Сантиров и Попов май приключи от съда с оправдателна присъда като типичен случай на провокация към подкуп.