132

А така

преди 6 години

Правилно направиха, всички корумпирани така трябва да ги показват. И тия дето им е платено да я защитават също да взиат в затвора. Всички пищят че има корупция а като хванат някой веднага почват да го защитават затова няма оправия в тая държава.

131

@

преди 6 години

Абе да бяха изкарали и някой бронетранспортьор за тази "спец акция"!Организатора да не е един интелектуалец с много апартаменти?Такъв тип активни мероприятия са за медийно гилотиниране. Дори да не е виновна, постановката е толкова "ярка", че я съсипват.Две обикновени жени се арестуват в центъра на София от полиция, качулати с автомати, "спец" полицаи, мотористи, полицейски коли и ДАНС!

130

Бай Шиле

преди 6 години

Ако ги беше обявила дава насам на там и никой нямаше да разбере хем вълка сит хем агнето цяло ,ама пуста алчност.

129

Узуна

преди 6 години

Все ми се струва, че за този "мираж" данъкоплатците ще плащат големи разноски по съдилищата в Страсбург.

128

Анонимен

преди 6 години

Хора,тази жена със сигурност е натопена,заради турската фирма,която иска да застроява градинките на Младост.Ще я смачкат,ако не протестират софиянци!Протестирайте!!!!!

127

Арест

преди 6 години

Този арест повдига много въпроси: Ако това е истина колко ли взимат всички кметове в София и Фъндъкова за разшерителни и други документи? Дали тези пари са били за Иванчева или за някой по-нагоре? Дали това не е отговор за корупционните сигнали за кметове на ГЕРБ? Сигурно има и още и още въпроси. Може и да не харесвам Иванчева, но тя разби статуковото в София. Явно пречи на някой или някои! Този арест е назидателен, т.е. който не е с нас това го чака!

126

90%- Е ТАКА У РБ!!

преди 6 години

"КМЕТСКИ ДАЛАВЕРИ"...ХА,ХАААААААА....НАШИЯ КМЕТ У СЕЛО ИМА САМО ЕДНА СТРОИТЕЛНА БРИГАДА .....ДЕТО ПЕЧЕЛИ ТЪРГОВЕТЕ У ОБЩИНАТА , АМА СИ СНАСЯ НА КМЕТА РЕДОВНО!СХЕМАТА Е ----СЪТВОРЕНА ОТ БКП!!!

125

Анонимен

преди 6 години

а МОГА ЛИ ДА ПОПИТАМ на кой баретите изпълняват тази поръчка.

124

Дирижабъл Имотников

преди 6 години

Най-грозно е да не си престъпник, бизнесмен, инвеститор, а партийно назначен кмет, лапащ за:1.партията2.себе си3.другите по веригата-шефката Фендупкова, която не знае че има подчинени.Ако не се отчиташ правилно, може да припаднеш.Друго опасно е да говориш(беше жив данъчния, докато проговори).А най-неморално е да муфтиш някой, за това което ЕВЕНТУАЛНО му се полага.А знаете ли, че строителите муфтят под масата ""купувачите"".Ами прави са, при тая корупция!!!250 хилки първи път...!

123

Боко

преди 6 години

Казах й аз, че който не снася го отнася, ама тя...

122

Анонимен

преди 6 години

Показно мероприятие!!!!

121

анонимен

преди 6 години

Дали е "сготвена"или не , в случая няма значение,щом по принцип е "посегнала"да вземе,мястото и е в затвора,и не само тя,полиция и прокуратура ,ако си вършеха работата честно и без натиск ,отдавна щяхме да сме излезли от състоянието в което е сега БГ.За съжаление съсипва се всичко ,а народа бяга....

120

Ристьо

преди 6 години

Дори и да е постановка , щом е клъвнала , значи не става за общественик. На лицето и е изписано, че е от породата корумпе. И само като и видиш стайлинга и ти става ясно колко типична безскрупулна фльорца е. Много нейни клонинги гледаме по цял ден. Мазньоч популистки е тва лелче, но народа сам си е виновен че не проверява обстойно кой, кой е, преди да гласува.

119

Анонимен

преди 6 години

Кметицата на Младост е аматьор и затова професионалистите я изхвърлят от А група...

118

Анонимен

преди 6 години

А Боко, Цецо, Фандъчката, Свинетка, Цецка Данговска, Джуката от Хаскьой, кметовете на Варна, Бургас, Търново, Пазарджик, Русе, Сливен, Пловдив и още градове, кога???? Докато крадат и дават на Сикаджията имат чадър от Цацата. Нема такава държава!!!

117

цецо

преди 6 години

Било акция. Ама не казват срещу кого и кой я е организирал.

116

от народа

преди 6 години

Кога ще се приеме закон за връщане В НАЙ-КРАТЪК срок на откраднато и дължимо? Примерно до 3 месеца. В противен случай предлагам затвор и да бачка там докато се издължи. Няма ли някоя от НС да предложи това?

115

Анонимен

преди 6 години

70 хилки евро, кой го казва? С Сикаджията изнесе милиарди, над 30 има по офшорни зони, Лихтенщайн, Делауеър, Катар и Вирджински острови. Очакваше се да я ударят и мръсните ръце на ГЕРБ се видяха. Браво Тикво, браво Цецо, вие сте великани на гадориите. Когато всичко приключи с оправдаване на обвиненията, парите за обезщетение ще бъдат платени от Бългсрския народ. Такива гнусове като тези не са ни управлявали и при комунизма.

114

Анонимен

преди 6 години

Рапона съвсем се е самозабравил, за да смазва по този просташки начин една жена, което им се опъна и не позволи да се застроява Младост. Мислите ли, че Рапона не е дал благословиятс си? Дал я е разбира се. Акцията означава, който не играе по Нашата св--ирка го чака същото. Моля герберуги, не забравяйте да гласувате винаги на Сикаджията но няма гаранция, че утре няма да сте вие.

113

Анонимен

преди 6 години

Това, което виждам на видеото е процесуално нарушение. Ако в момента извършват оглед, и тя няма възможност да гледа какво оглеждат, как го оглеждат и да даде своите възражения ако има такива, за какви процесуални права става въпрос. Тогава ако пък не извършват оглед какво правят толкова часове и я държат на пътя???